Aasa Oy

Aasa laina on luotettava ja helposti saatavilla oleva pienlaina yksityishenkilöiden äkilliseen rahantarpeeseen. Aasa on täysin suomalainen rahoitusyhtiö, jonka liikeideana on tarjota kotitalouksille helppo ja nopea mahdollisuus joustavaan ja edulliseen sekä kaiken lisäksi vakuudettomaan rahoitukseen. Aasa Oy noudattaa omassa toiminnassaan ja luotonannossaan ECRC:n määrittämiä vastuullisen luotonannon kriteereitä, voimassaolevaa lainsäädäntöä, sekä kuluttajaviranomaisen suosituksia. Tästä syystä lainapaikka onkin mitä turvallisin ja parhain vaihtoehto äkillisen rahantarpeen esiintyessä.

Aasa laina lyhyesti:

  • Lainaa: 1000 – 5000€
  • Laina-aika: 12 – 48 kk
  • Rahat tilillä: samana päivänä

Aasa Oy myöntää asiakkailleen vakuudetonta lainaa aina 1 000 eurosta jopa 5 000 euroon saakka. Aasa Oy on myös varsin tarkka siitä että sen toiminta on läpinäkyvää ja täysin päivänvalon kestävää ja se toimiikin kaikkien kuluttajasuojalakien mukaisesti.

Aasa mobiili

Lainan edellytykset

Lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 20 vuotta, omaavat vakituisen Suomalaisen osoiteen sekä ovat luotto- ja oikeustoimikelpoisia. Lainanhakijalla tulee olla myös käytössään jonkun Suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset

Aasan:n luotot ovat haettavissa todella helposti netin kautta, eli lainahakemuksen voi tehdä joustavasti mihin vuorokauden aikaan tahansa, jopa seitsemänä päivänä viikossa. Nopean verkkopalvelun takia lainan hakemiseen ei menekään kuin muutama minuutti. Verkkohakemuksen kautta Aasalla voikin hakea lainasummaa aina 1000 eurosta jopa 5 000 euroon saakka.

Aasa laina on myös haettavissa täysin ilman vakuuksia, eikä takaajaa edellytetä.

Lainan hakeminen

Aasa Oy lainaa voit hakea todella helposti joko verkkohakemuksella tai soittamalla Aasa Oy:n asiakaspalveluun. Lainapäätös tulee nopeasti ja sen ollessa myönteinen, rahat ovat nostettavissa jo seuraavana päivänä lainan myöntämisestä.

Näin haet helposti lainaa itsellesi:

  1. Siirry tästä Aasa.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi saman päivän aikana
Aasa Oy logo
Lainaa 1 000 € - 5 000 €
Lainasivut.fi © 2019 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö