AfterPay

AfterPay On turvallinen ja kätevä tapa maksaa ostoksia joko laskun tai osamaksun muodossa. Kyseinen maksutapa löytyy nykyisin myös todella monelta verkkokaupasta maksuvaihtoehtona, jonka takia sen valitseminen maksutavaksi on helppoa.
afterpay
Kyseessä on siis vakavarainen toimija, joka operoi jopa 40 eri maassa maailmanlaajuisesti. Sen taustalta löytyy sellainen nimi kuin Arvato Finance, joka on osa suurempaa Bertelsmann SE & Co – konsernia. Kyseessä on siis luotettava ja iso tekijä rahoitusmarkkinoilla, joka tarjoaa nyt esittelyssä olevien joustavien ja turvallisten maksutapojen lisäksi myös moninaisia rahoituspalveluja.

Lasku

AfterPay lasku on kätevä tapa tilata ja vastaanottaa ostamiaan tuotteita ilman että niitä on täytynyt ensin maksaa. Lasku saapuu kuluttajalle tilauksen jälkeen sähköpostin välityksellä ja niin halutessaan kuluttaja voi myös käydä katsastamassa oman laskunsa My AfterPay -palvelussa. Sinne voi kirjautua näppärästi omalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Esimerkiksi laskulle on saatavilla maksuaikaa mukavat 14 vuorokautta. Maksutapana lasku on mahdollinen kaikille sellaisille henkilöille, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot.

Osamaksu

AfterPay osamaksu on myös varteenotettava vaihtoehto, varsinkin silloin jos ostoksen yhteissumma nousee hieman suuremmaksi. Osamaksu nimittäin mahdollistaa itse valittavaksi summan, joka halutaan maksaa joka kuukausi takaisin. Kannattaa kuitenkin huomioida, että osamaksussa kuukausimaksuille on määritelty minimilyhennys, joka täytyy vähintään maksaa. Niin halutessaan tilin avoimen saldon voi myös maksaa kokonaan pois ilman että siitä koituu kuluttajalle ylimääräisiä kustannuksia.

Tili taas on käytettävissä ostoksille joiden loppusumma on enemmän kuin 50 euroa. Tämän lisäksi tilin avaamisen edellytyksinä ovat esimerkiksi se että kuluttaja on vähintään 20-vuotias ja hänellä on puhtaat luottotiedot. Koska tiliostoksista lähetetään kuluttajalle joka kuukausi lasku, niin tästä peritään 2,90 euroa kuukaudessa tilinhoitomaksua. Niin halutessaan kuluttaja voi myös hyödyntää AfterPay tilin kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuoden aikana. Tehdäkseen tämän, kuluttajan täytyy kuitenkin muistaa olla yhteydessä AfterPayn asiakastukeen vähintään kaksi viikkoa ennen kuin toivoo lyhennysvapaan alkavan.

Kysymyksiä ja vastauksia AfterPay maksuista

Mikä AfterPay on?

Kyseessä on nykyaikainen tapa maksaa ostoksia verkossa joustavasti ja turvallisesti.

Kenelle kyseinen maksutapa sopii?

Kyseinen maksutapa sopii kaikille sellaisille henkilöille loistavasti,  jotka ovat vähintään täysi-ikäisiä ja ostavat tuotteita nettikaupoista.

Mitä maksutapoja AfterPay sallii?

AfterPay sallii osamaksu– sekä tiliostokset.

Voinko saada lyhennysvapaita kuukausia?

AfterPay maksutapa mahdollistaa yhteensä kaksi lyhennysvapaata kuukautta 12 kuukauden aikana.

Onko kyseinen maksutapa turvallinen?

AfterPay on ehdottoman turvallinen maksutapa, sillä se on hoitanut suojauksen asianmukaisesti. Sen taustalta löytyy sellainen kansainvälinen ja vakavarainen yritys kuin Arvato Finance. Arvato Finance taas kuuluu osana suurempaa Berteslmann SE&Co.KGaA konsernia, joka toimii kaiken kaikkiaan yli 40 eri maassa.

Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö