Aktiivilaina

Aktiivilaina on hyvä tapa rahoittua, kun haetaan hieman suurempaa lainasummaa. Aktiivilaina lainapalvelun kautta lainaa voikin hakea aina 500 eurosta, jopa 50 000 euroon saakka Kyseessä on siis todella kätevä tapa rahoittua helposti, nopeasti ja ilman vakuuksia. Aktiivilaina sivusto on siis lainapalvelu, jossa yhdellä ainoalla lainahakemuksella on saatavilla jopa useita kymmeniä lainatarjouksia eri lainapaikoilta. Aktiivilaina ei siis itse myönnä lainoja tai luottoja, vaan välittää lainanhakijan hakemuksen useille eli eri pankeille ja rahoituslaitoksille. Tästä syystä lainanhakija säästää uskomattoman paljon aikaa ja hermojaan, kun kaikki tapahtuu kätevästi Aktiivilainan avustuksella. Kun lainahakemus on välitetty useille eri toimijoille, alkaa lainanhakija saada itselleen lainatarjouksia, joista hän voi sitten valita itselleen sen kaikkein parhaiten soveltuvan. Kaiken lisäksi Aktiivilainan kautta voi hakea monenlaisia lainoja ja luottoja, eli esimerkiksi kulutusluottoa, yhdistelylainaa tai yritysluottoa.

Aktiivilaina edut

Lainan tai luoton hakeminen Aktiivilaina sivuston kautta kannattaa monestakin eri syystä. Paitsi että kyseessä on luotettava ja tunnettu toimija, niin tämän lisäksi Aktiivilainan verkkosivu on myös äärimmäisen selkeä ja helppokäyttöinen. Tämä on myös yksi sellainen asia, jonka tulee olla kunnossa kun puhutaan laadukkaasta lainapalvelusivustosta. Koska Aktiivilainan välittämät lainat ja luotot liikkuvat myös suhteellisen suurella haitarilla, niin se tarkoittaa että palvelu soveltuu todella monen tyyppisille lainanrahan etsijöille.

 • Tunnettu ja luotettava toimija
 • Hyvät yhteiskumppanit
 • Nopea lainanhakuprosessi
 • Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia
 • Todella nopeasti saatavilla olevat lainatarjoukset
 • Lainat ja luotot usein saatavilla ilman vakuuksia
 • Lainaa voi hakea suuriakin summia
 • Hyvin toimiva ja selkeä verkkosivu

Aktiivilaina mobiili

Lainan edellytykset

Koska Aktiivilaina itse ei myönnä lainoja tai luottoja, niin luonnollisestikaan sillä ei itsellään ole lainanhakukriteerejä. Aktiivilainan kautta lainaa voivatkin hakea kaikki täysi-ikäiset henkilöt, joilla on puhtaat luottotiedot, sekä pysyvä osoite Suomessa. Jokainen Aktiivilainan kanssa yhteistyötä tekevä rahoituslaitos tai pankki siis luonnollisesti määrittelee itse omat lainakriteerinsä. Voisi kuitenkin sanoa, että koska Aktiiviraha tekee yhteistyötä todella monen tunnetun ja luotettavan rahoituslaitoksen ja pankin kanssa, niin edullinen ja hyväehtoinen lainatarjous löytyy ihan varmasti hakijalle kuin hakijalle sen kautta.

Lainan hakeminen

Lainanhakuprosessi on helppoakin helpompi kun asioidaan Aktiivilaina lainasivustolla. Koko lainanhakuprosessi on helppo sekä nopea ja tapahtuu kokonaisuudessaan sen verkkosivujen kautta. Lainanhakija täyttää vain siis Aktiivilainan sivuilta löytyvän lainahakemuksen ja Aktiivilaina välittää sen jopa useille kymmenille eri pankeille ja rahoituslaitoksille.

Tämän jälkeen vain lyhyessä ajassa, lainanhakijan sähköpostiin alkaa tulla lainatarjouksia eri lainapaikoilta. Lainanhakija voikin tutustua niihin kaikessa rauhassa ja valita niistä itselleen sen parhaiten sopivan sekä edullisimman. Kannattaa huomioida että lainahakemuksen tekeminen Aktiivilainalle ei vielä maksa mitään, eikä sido lainanhakijaa mihinkään.

Tästä syystä lainanhakija voikin turvallisin mielin pyytää lainatarjouksen Aktiivilainan kautta sen yhteistyökumppaneilta ja mitä luultavimmin joku tarjouksista onkin sellainen joka miellyttää lainanhakijaa, sillä Aktiivilaina hyväksyy yhteistyökumppaneikseen vain ja ainoastaan markkinoiden parhaita rahoituslaitoksia ja pankkeja.

Näin haet helposti lainaa itsellesi:

 1. Siirry tästä Aktiivilaina.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
 2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
 3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi muutamassa minuutissa

Kysymyksiä ja vastauksia Aktiivilainasta

Mitä lainamuotoja Aktiivilaina tarjoaa?

Aktiivilaina lainapalvelu tarjoaa kuluttajille monenlaisia lainatuotteita jopa 70 000 euroon saakka. Sen kautta voi siis hakea pikalainaa, joustoluotto, kulutusluottoa tai yhdistelylainaa.

Tarjoaako Aktiivilaina myös yrityslainaa?

Aktiivilaina ei ole erikoistunut yrityslainoihin, vaan sen tavoitteena on ensisijaisesti tarjota suomalaisille yksityishenkilöille helposti haettavia ja hyväehtoisia lainatuotteita.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

20 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Aktiivilaina edellyttää että lainanhakijalla on säännölliset palkka-tai eläketulot.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Tilanteessa jossa lainan takaisinmaksu on unohtunut, kannattaa olla yhteydessä mahdollisimman pian siihen luotonantajaan jolta laina on otettu. Yhteystiedot löytyvät yleensä kätevästi lainapaikan verkkosivuilta.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Aktiivilaina lainapalvelun kautta lainahakemus on mahdollista tehdä myös mobiililaitetta tai tablettia käyttäen.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Aktiivilainan kautta haettavat lainat ovat yleisesti ottaen saatavilla todella nopeasti. Yleensä ne maksetaan lainanhakijan tilille saman päivän aikana.

Aktiivilaina logo
Lainaa 500 € - 50 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö