American Express

American Express Gold

American Express Gold
American Express Gold kortti on yksi tunnetuimmista luottokorteista maailmanlaajuisesti ja syitä sen suureen suosioon onkin useita. Esimerkiksi se että se mahdollistaa kortinhaltijalle upean Priority Pass jäsenyyden jopa reilussa tuhannessa eri lentokenttä loungessa ympäri maailmaa. Kaiken lisäksi kyseisen kortin Gold versio mahdollistaa sen, että kortinhaltija voi itse valita parhaan luottorajan juuri omiin tarpeisiinsa sopimaan. Vuosimaksu kortissa on 170 euroa, joka ei ole todellakaan näin monipuoliselle kortille kova hinta. American Express Gold nimittäin mahdollistaa vielä edellä mainittujen upeiden etujen lisäksi matkavakuutuksen koko perheelle, sekä todella monia eri etuja eri ravintoloihin sekä konsertteihin. Korttiin voi liittää myös lähimaksuominaisuuden, joka nopeuttaa ja helpottaa elämää huomattavasti.

Kuka voi hakea American Express Gold korttia?

Kortti on myös haettavissa suomalaisille kuluttajille. Hakuprosessi on helppo ja nopea sillä se tapahtuu kokonaisuudessaan netissä verkkohakemuksen välityksellä. Kortinhakijan täytyy olla vähintään 18-vuotias henkilö, joka on oikeustoimikelpoinen, sekä puhtaat luottotiedot omaava. Tämän lisäksi kortinhakijalla tulee olla säännölliset kuukausittaiset tulot. Sivusto toimii myös täysin suomeksi, eli myöskään kielimuuria ei pääse syntymään.

Kortilla maksaessa myös pisteet kertyvät!

Käyttäessään AE Gold luottokorttia, kortinhaltija myös kerää jatkuvasti itselleen pisteitä kortti ostoksistaan. Pisteet kertyvät niin, että 1 euro tuo kortinhaltijalle aina yhden pisteen. Kaiken lisäksi nämä kerätyt pisteet ovat täysin rahanarvoista tavaraa ja kortinhaltija voikin itse päättää että missä ja milloin haluaa niitä käyttää. American Express Gold korttiin voi myös hommata rinnakkaiskortteja, jotka myös kerryttävät pääkortin pistesaldoa. Monia myös varmasti kiinnostaa se, että AE Gold luottokortti ei veloita lainkaan korko- tai käsittelykuluja, jos lasku maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä.

American Express Gold kortin tarjoamat edut ovat vertaansa vailla!

Aiemmin mainitut ravintolaedut ovat myös todella hulppeita, eli ei kun kortinhaltija asioi edun piiriin kuuluvissa ravintoloissa, niin AE Gold luottokortilla maksaessa voi saada joko alku- tai jälkiruoan täysin veloituksetta, pullon viiniä ateriasi yhteydessä tai vaihtoehtoisesti upeat 20% alennusta laskusta . Ei siis ole mikään ihme että tämä kyseinen luottokortti on yksi maineikkaimpia maailmanlaajuisia maksukortteja, sillä sen tarjoamat edut kuin myös kulurakennekin ovat todella kilpailukykyisiä.

American Express Platinum

American Express Platinum
American Express Platinum on hyvä valinta kun halutaan luottokortti joka tuo mukanaan huikean määrän etuja ja itse valitun luottorajan. AE Platinum korttiin liittyy paljon samoja etuja kuin sen sisarkorttiin AE Gold korttiinkin. Mutta luonnollisesti koska Platinum on niin sanotusti astetta parempi kortti, tarkoittaa se sitä että siitä löytyy vielä sitäkin enemmän upeita etuja, joiden avulla elämään saa joustoa, sekä tämän lisäksi myös kohtuuhintaista luottoa.

Huikeita etuja roppakaupalla!

AE Platinum korttiin kuuluu monia mahtavia etuja joita ovat esimerkiksi, itse valittava limiitti eli luottoraja, Priority Pass jäsenyys jopa yli 1 000 lentokenttä loungeen maailmanlaajuisesti, Platinium matkapalvelu, jossa matkailualan ammattilaiset personoivat matkat juuri sellaisiksi kuin kortinhaltija toivoo, Premium Lane turvatarkstus Helsingissä, Arlandassa, Landvetterissä, sekä Malmössa. Sen avulla turvatarkastuksessa ei tarvitse turhaan jonotella. Erilaisia kanta-asiakkuuksia ravintoloihin, tapahtumiin sekä esimerkiksi Golf kentille. Tämän lisäksi Platinum kortti tarjoaa myös upean Lifestyle palvelun, joka auttaa esimerkiksi pöytävarauksen tekemisessä. Kortin avulla pääsee myös moniin kutsuvierastilaisuuksiin.

Kuka voi hakea American Express Platinum luottokorttia?

Kortin hakijan täytyy olla vähintään täysi-ikäinen, oikeustoimikelpoinen ja puhtaat luottotiedot omaava henkilö. Tämän lisäksi henkilöllä tulee olla säännölliset kuukausittaiset tulot, sekä hyvä taloudellinen tilanne. Jokainen korttihakemus käsitellään erikseen ja huolella.
Kortin vuosimaksu on hieman kalliimpi kuin monissa muissa luottokorteissa, se on nimittäin 720 euroa vuodessa. Kortti kuitenkin sisältää niin paljon etuja että se on ehdottomasti kyseisen vuosimaksun arvoinen.
AE Platinum korttia on myös todella helppo hakea, sillä kaikki tapahtuu nopeasti ja helposti verkkosivujen välityksellä. Itse kortin hakuprosessi kestääkin vain muutaman minuutin.

Kenelle AE Platinum kortti soveltuu?

AE Platinum kortti sopii kaikille sellaisille henkilöille, jotka haluavat runsaasti hyviä etuja, matkustavat paljon ja tarvitsevat korttiinsa suhteellisen suuren limiitin eli luottorajan. American Express Platinum on siis korkeatasoinen luottokortti, joka vastaa vaativiinkin tarpeisiin upeasti. Koska kyseessä on maailmanlaajuisesti toimiva luottokortti, niin se myös takaa sen että sillä voi nostaa rahaa ympäri maailman, sekä maksaa jopa useissa kymmenissä miljoonissa eri kohteissa maailmanlaajuisesti.

Kysymyksiä ja vastauksia American Express luottokortista

Miten ansaitsen pisteitä?

Pisteiden ansaitseminen on helppoa. Ne kertyvät jokaisesta kortilla maksamastasi eurosta, eli periaatteessa kaikista kortilla tehdyistä ostoksista. Myös rinnakkaiskortti kerryttää pisteitä.

Miten aktivoin korttini?

Kun sinulle toimitetaan uusi AE luottokortti, tulee se aktivoida ennen käyttöönottoa. Ohjeet löydät korttiin kiinnitetystä tarrasta. voit myös niin halutessasi ottaa yhteyttä asiakastukeen joko puhelimen tai sähköpostin (asikaspalvelu@aexp.com) välityksellä.

Onko American Express turvallinen?

Kyllä. American Express on ehdottoman turvallinen, sillä se käyttää SafeKey 3-D-Secure varmennustyökalua. Aina kun teet ostoksia verkkokaupassa, saat puhelimeesi kertakäyttöisen varmennuskoodin jolla varmennat maksutapahtuman.

Minkä ikäinen minun tulee olla että voin saada American Express kortin?

18-vuotta.

Mitkä hotellien kanta-asiakasohjelmat voin hyödyntää?

Platinum kortin haltija pääsee nauttimaan Club Carlson – Gold Elite, Hilton Honors – Gold – MeliáRewards -Gold, Shangri-La Golden Circle – Jade ja Starwood Preferred Guest – Gold kanta- asiakasohjelmista.

Lue lisää ja hanki itsellesi American Express tästä
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö