AVippi

AVippi lainapaikka on kätevä tapa rahoittua, kun tarvitaan nopeasti pieni määrä pikalainaa. Lainaa voi hakea 20 – 2 250 euroa. Kaiken lisäksi lainahakemuksen tekeminen käy muutamassa minuutissa ja lainapäätös on saatavilla välittömästi. Tämän takia myös lainarahat ovat saatavilla suorastaan Super nopeasti. AVippi tarjoaa siis omille asiakkailleen todella kokonaisvaltaisen palvelupaketin. Nopeuden ja helppouden lisäksi se nimittäin tarjoaa myös hyvin tavoitettavissa olevan asiakastuen, joka auttaa aina jos eteen nousee kysymyksiä sen lainatuotteisiin liittyen.

AVippi laina lyhyesti:

Lainaa: 20 – 2 250 €
Laina-aika: 7 – 90 vrk
Rahat tilillä: Heti lainapäätöksen jälkeen

AVippi lainasivuston kautta voi siis hakea itselleen helposti nopean ja hyväehtoisen pikalainan, jota voi hakea niin halutessaan myös tekstiviestillä. Kyseisen lainapaikan taustalta löytyy sellainen yritys kuin FourFinance Global S.A., jolla on myös muita lainasivuja listoillaan. Niitä ovat esimerkiksi Vikinglaina ja FinnCredit.

AVippi löytyy myös sosiaalisesta mediasta, eli sekä Facebookista ja Twitteristä. Voikin olla hyvä idea käydä myös kurkkaamassa mitä sieltä löytyy. AVipin lainasivuilta löytyy myös mukavasti muuta infoa lainoihin liittyen. Sivut ovat myös helppokäyttöiset ja selkeät, jonka takia niillä asioiminen on helppoa ja mukavaa.

Lainan edellytykset

AVippi lainasivuston kautta pikalainan hakeminen on helppoa, eli kaikki tapahtuu sähköisesti niiden omien verkkosivujen kautta. Hakeakseen itselleen nopeaa ja kätevää pikalainaa, lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, pysyvästi Suomessa asuva henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot.

  • 18-vuotta
  • Pysyvä osoite Suomessa
  • Puhtaat luottotiedot

Lainan hakeminen:

Hakeakseen itselleen lainaa AVippi lainasivuston kautta, lainanhakijan tulee vain täyttää edellä mainitut lainakriteerit ja klikata itsensä helpon ja nopean lainahakemuksen pariin. Ihan ensimmäiseksi lainanhakijan tulee täyttää lainasumma, laina-aika ja luonnollisesti myös omat henkilö-ja yhteystiedot. Tämän jälkeen lainahakemus hyväksytään ja klikataan eteenpäin.

AVippi käsittelee lainahakemuksen välittömästi ja myönteisen lainapäätöksen ollessa kyseessä myös lainarahat siirretään lainanhakijan tilille välittömästi. Lainanhakuprosessi on siis nopeuden lisäksi myös äärimmäisen helppo. AVippi pikavippi sopiikin kuin nenä päähän myös kaikille sellaisille lainanhakijoille jotka tarvitsevat lainarahat nopeasti käyttöön!

Näin haet helposti pikalainaa itsellesi:

  • Siirry tästä AVippi.fi lainasivulle ja täytä nopea lainahakemus (myös mobiili)
  • Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat lainapäätöksen heti
  • Myönteinen lainapäätös = lainarahat ovat käytössäsi välittömästi

AVippi pikalaina – näppärä ja nopea pikalaina

AVippi lainasivuston kätevä ja nopea pikalaina on todella hyvä valinta kun tarvitaan nopeasti lainarahaa. Sen hakeminen on helppoa ja lainakriteerit todella kohtuulliset. Vaikka AVippi itsekin puhuu pikalainasta, niin ominaisuuksiltaan kyseinen laina on kuitenkin niin sanottu jatkuva luotto, jossa siis lainanhakijalle annetaan käyttöön edellä mainittu 2 250 euron luottoraja. Se on siis sovittuun luottorajaan saakka asiakkaan jatkuvassa käytössä ja uusia nostoja voi tehdä nopeasti ja kätevästi tekstiviestin avulla.

Kysymyksiä ja vastauksia Avipistä

Mitä lainamuotoja AVippi tarjoaa?

AVippi tarjoaa omille asiakkailleen nopeaa ja helposti haettavaa pikalainaa, eli joustavaa luottoa. Siinä luotonhakijalle määritellään henkilökohtainen luottoraja eli limiitti, jonka puitteissa lainaa voi nostaa aina silloin kun lisärahalle on tarvetta.

Tarjoaako AVippi myös yrityslainaa?

AVippi ei tarjoa yrityslainoja, vaan on erikoistunut yksityishenkilöille suunnattuihin joustaviin luottoihin.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

AVippi on määritellyt ikärajaksi omille lainatuotteilleen täysi-ikäisyyden, eli 18 vuoden ikärajan.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

AVippi lainasivuston kautta voi myös hakea lainaa sellainen henkilö jolla ei ole vakituista työpaikkaa.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Jos laskun maksu on unohtunut, ei hätä ole tämän näköinen. Silloin kannattaa vain olla mahdollisimman nopeasti yhteydessä AVippi asiakastukeen, joka palvelee päivittäin kello 07.00 – 23. 00. Yhteyttä voi ottaa sähköpostin (palvelut@suomenrahoitusyhtio.fi) tai puhelimen (0600 922 42) välityksellä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Kyllä. Voit niin halutessa tehdä lainahakemuksen myös kätevästi mobiililaitteellasi.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

AVippi maksaa lainarahat välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen, eli jopa muutamissa minuuteissa. Kannattaa kuitenkin huomioida että siirtonopeudet ovat osittain myös riippuvaisia lainanhakijan oman pankin siirtoajoista.

AVippi logo
Lainaa 20 – 2 250€
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö