Bank Norwegian

Bank Norwegian on yksityisille kuluttajille ensisijaisesti toimintansa suunnannut rahoituslaitos tai nettipankki. Kyseinen yritys tarjoaa erilaisia rahoitusratkaisuja moniin eri tarpeisiin varsin joustavasti ja Bank Norwegian AS toimii Norwegian Finans Holding ASA:n alaisuudessa. Toimintavuosiensa aikana se onkin ehtinyt jo rahoittaa monen henkilön äkillisen rahan tarpeen varsin mallikkaasti. Bank Norwegianin ideana on tarjota siis yksityisasiakkaille simppeleitä sekä helposti ymmärrettäviä ja ennen kaikkea kilpailukykyisiä rahoitusratkaisuja. Kyseisen yrityksen toimintaa tarkastellessa voikin huomata että se on varsin varteenotettava vaihtoehto silloin kun tarvitaan rahoitusta asiaan kun asiaan.

 • Lainaa saatavilla 1000- 60 000€
 • Bank Norwegian lainan maksuaika jopa 15 vuotta
 • Henkilökohtainen korko hakijan tilanteen mukaan
 • Lainapäätös jopa muutamassa minuutissa
 • Ei piilokuluja
 • Todella helppo ja nopea hakuprosessi

Bank Norwegian kulutusluottoa voi hakea aina jopa 1000-60 000 euroon saakka. Kyseinen yritys mahdollistaa myös pienempien lainojen yhdistämiseen ja niin halutessaan voi myös hakea jälleen rahoitusta omille erillisille lainoilleen. Eräs varsin kilpailukykyinen asia on myös se että Bank Norwegianilla lainanottaja voi myös korottaa jo olemassa olevaa lainaansa. Kyseinen rahoitusyhtiö mahdollistaa myös omille asiakkailleen oman luottokortin, jossa ei ole vuosimaksuja eikä muitakaan kuluja niin ostoksista kuin käteisnostoistakaan.
Bank Norwegian mobiili

Bank Norwegian lainan edellytykset

Bank Norwegianin vakuudetonta lainaa voi hakea sellainen henkilö jolla ei ole minkäänlaisia maksuhäiriömerkintöjä ja hän on vähintään 23 vuoden ikäinen. Hakijan tulee myös olla asunut Suomessa vähintään 36 kuukautta, eli pysyvä osoite täytyy löytyä. Norwegian tekee myös jokaiselle hakijalle eräänlaisen luottokelpoisuus kartoituksen, joka selvittääkin varsin hyvin mikä hakijan varsinainen taloudellinen tilanne on.

Bank Norwegian lainan perustamismaksu 45-95 euroa
Tilinhoitomaksu vain 5 euroa kuukaudessa

Bank Norwegian Lainan hakeminen:

Itse lainan hakuprosessi on varsin helppo ja se tapahtuu Bank Norwegianin nettisivujen kautta. Lainatarjous on saatavilla oikeastaan välittömästi, eli kauan aikaa ei rahoja joudu odottelemaan. Hakijan täytyykin vain täyttää nettisivuilta löytyvään lainanhakulomakkeeseen haluamansa lainasumma, oma henkilötunnuksensa, koko nimi, sähköposti sekä suomalainen matkapuhelinnumero. Lainaa voi myös hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin lainasumma luonnollisesti voi olla korkeampi kuin yksin haettaessa. Norwegianilla on myös muita rahoitusratkaisuja yksityishenkilöiden äkillisiin rahantarpeisiin, eli kyseessä on varsin monipuolinen nettipankki joka on hyvinkin varteenotettava vaihtoehto lainarahoitus vaihtoehtoja kartoitettaessa.

Bank Norwegian Luottokortti Norwegian Bank Luottokortti

Bank Norwegian luottokortti on yksi korttimarkkinoiden parhaista, sillä se on paitsi helppo hakea, niin tämän lisäksi se on myös äärimmäisen joustava ja hyväehtoinen. Nyt tämä kortti on myös suomalaisten ulottuvissa ja siitä on päästy nauttimaan jo muutamien vuosien ajan.

Kyseinen kortti sopiikin aivan upeasti sellaisille henkilöille, jotka haluavat samalla kun hoitavat arjen ostoksiaan, säästää rahaa vaikkapa lomamatkaa varten. Kuten edellä jo mainittiin, niin Bank Norwegian luottokortti nimittäin kerryttää samalla Cash Points-pisteitä. Niiden avulla voi saada lentolippujen hintaan mukavasti alennusta tai parhaassa tapauksessa kattaa koko lipun hinnan niillä.

Cash Points-pisteet kertyvät kuin huomaamatta!

Cash Points-pisteet kertyvät niin että kortin haltija ansaitsee 1% Cash Points-pisteitä aina 10 000 euroon saakka, joka kalenterivuosi. Kun 10 000 euron raja ostoksissa menee rikki, niin sitä ylittäviltä ostoksilta Cash Pointseja kertyy 0,5%. Kannattaa myös huomioida, että Cash Points-pisteet kertyvät myös lentolippuja ostettaessa, eli 4% Norwegianin LowFare-lipuista ja mahtavat 10% Norwegianin Flex-lipuista.

Kilpailukykyinen hinnoittelu

Bank Norwegianin luottokortti on myös varsin kilpailukykyinen hinnoittelussa puolesta, sillä tosiaankaan siinä ei ole lainkaan vuosimaksua. Tämän lisäksi käteisnostot ovat saatavilla ilman käteisnostopalkkiota, sekä kotimaassa kuin myös ulkomaillakin. Moni luottokortti myös tarjoaa korotonta maksuaikaa kortilla tehdyille ostoksille, mutta Bank Norwegianilla on yksi markkinoiden pisimmistä korottomista maksuajoista, eli jopa uskomattomat 45 päivää. Kortin hakuprosessi on myös uskomattoman helppo ja nopea ja jos päätös on myönteinen, niin luottokortti saapuu postilaatikkoon jopa niinkin nopeasti kuin viikossa.

Bank Norwegian luottokortissa on kuitenkin suhteellisen korkea ikäraja verrattuna moniin muihin luottokortteihin, sillä tätä kyseistä korttia voivat hakea vain sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 23-vuotiaita. Tämän lisäksi heillä tulee olla puhtaat luottotiedot ja säännöllisiä tuloja. Toki Bank Norwegianin luottokorttia voivat hakea myös esimerkiksi opiskelijat, mutta ei ole mitenkään satavarma, että sitä heille myönnetään. Bank Norwegian kuitenkin käsittelee jokaisen korttihakemuksen erikseen ja tekee päätöksen henkilön taloudellisen tilanteen pohjalta.

Korkea luottoraja ja paljon muita etuja

Maksimi luottoraja Bank Norwegianin luottokortissa on 10 000 euroa, joka on sekin varsin kilpailukykyinen, kun tarkastellaan muita markkinoilta löytyviä luottokortteja. Norwegianin luottokorttiin liittyy siis paljon etuja, joita ovat esimerkiksi matkavakuutus, (joka kuitenkin on voimassa vain silloin, jos kortinhaltijan maksaa vähintään 50% matkastaan Bank Norwegian luottokortilla).

Bank Norwegianilla kortinhaltija voi myös valita haluaako vastaanottaa paperisen laskun vai sähköisen laskun. Kannattaa huomioida, että paperilaskusta peritään neljän euron suuruinen veloitus. Bank Norwegian luottokorttia puoltavat siis todella monet seikat ja tämä onkin varmasti yksi niistä syistä, miksi siitä on muodostunut varsin lyhyessä ajassa suosittu luottokortti suomalaisten keskuudessa. Moni kuluttaja osaa nimittäin nykyisin vertailla myös luottokortteja, niiden palveluja, sekä hinnastoa.

Bank Norwegian haastaa perinteiset luottokortit

Onkin ollut todella selkeää, että Bank Norwegian on onnistunut rakentamaan sellaisen palvelupaketin, joka soveltuu todella moneen tyyppisille kuluttajille. Bank Norwegian onkin selkeästi lähtenyt haastamaan suomalaisia perinteisiä pankkeja ja tuonut markkinoille sekä kilpailukykyisiä lainatuotteita, kuin myös nyt tämän esittelyssä olevan hyväehtoisen luottokortinkin. Bank Norwegian luottokortti onkin todella varteenotettava vaihtoehto varsinkin silloin, jos vuodessa kertyy runsaasti lentokilometrejä ja tarvitaan luottokortti, joka toimii maailmanlaajuisesti ja tuo vielä tämän lisäksi mukanaan upeita etuja.

Bank Norwegianin kaikki upeat edut pähkinänkuoressa:

 • Ei lainkaan vuosimaksuja
 • Ilmainen matkavakuutus
 • Cash Points-pisteet kertyvät kuin huomaamatta
 • Maksuttomat käteisnostot kortin Credit-puolelta ympäri maailmaa
 • Upea 45 vuorokauden koroton maksuaika kortin ostoksille
 • Helppo ja nopea hakuprosessi
 • Pienet käyttökulut
 • E-lasku ilman laskutuslisää
 • Hyvin toimiva asiakastuki jos eteen nousee ongelmia tai kysymyksiä

Kysymyksiä ja vastauksia Bank Norwegianista

Mitä lainamuotoja Bank Norwegian tarjoaa?

Norjalainen nettipankki Bank Norwegian tarjoilee haettavaksi kulutusluottoa, pikavippiä, yhdistelylainaa, säästötiliä sekä luottokorttia.

Tarjoaako Bank Norwegian myös yrityslainaa?

Bank Norwegian ei tarjoa yrityslainoja. Niin halutessaan sieltä voi kuitenkin hakea lainan omissa nimissään ja vaikka lainata sen omalle yritykselleen ja rahoittua sitä kautta.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

23 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Bank Norwegian tarkistaa aina lainanhakijoiden maksukyvyn ja siitä syystä myönteisen lainapäätöksen mahdollisuutta nostaa huomattavasti jos lainanhakijalla on säännöllisiä palkka-tai eläketuloja.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Tilanteessa jossa lainan maksu on päässyt unohtumaan, kannattaa olla heti yhteydessä Bank Norwegianin asiakastukeen. Yhteyttä sinne voi ottaa puhelimen (07532 66 200 tai +358 7532 66 200) tai yhteydenottolomakkeen avulla.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Koko lainanhakuprosessin voi myös niin halutessaan hoitaa alusta loppuun saakka myös mobiililaitetta tai tablettia käyttäen.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Bank Norwegianin kautta lainarahat ovat yleensä saatavilla saman päivän aikana, joskus rahansiirroissa voi mennä 1 – 2 pankkipäivää.

Bank Norwegian logo
Lainaa 1 000 € - 60 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö