Bauhaus-tilikortti

Bauhaus-tilikortti on Resurs Bankin tarjoama kätevä luottokortti, jolla voi maksaa Bauhaus liikkeissä ostoksia tehdessä. Kyseinen maksukortti toimii sekä tavaratalossa kuin myös verkkokaupassakin asioidessa ja on mitä parhain valinta sellaiselle henkilölle joka asioi usein kyseisessä liikkeessä. Esimerkiksi monet taloa remontoivat tai rakentavat ovat kokeneet kyseisen kortin todella hyödylliseksi.

Kuka voi hakea Bauhaus korttia?

Bauhaus-tilikortti
Bauhaus-tilikortti on haettavissa kaikille sellaisille henkilöille, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita, eikä luottotiedoista löydy maksuhäiriömerkintöjä. Kortin hakeminen on helppoa, sillä sitä voi hakea suoraan netissä Resurs Bankin omilla verkkosivuilla, sekä verkkokaupassa tai tavaratalossa asioidessa. Hakemukseen täytetään vain omat henkilö-ja yhteystiedot, tulot ja se onko hakija työsuhteessa oleva vai eläkeläinen.

Bauhaus kortilla upeita etuja

Bauhaus-tilikortti mahdollistaa siis ostokset sekä tavaratalossa kuin myös verkkokaupassakin. Kortti on käytettävissä aina silloin kun ostosten kokonaissumma nousee yli 200 euroon. Kyseiselle kortille voikin saada jopa upean 6 000 euron luottorajan, eli sillä voi tehdä hieman suurempiakin ostoksia.

Maksuaikaa luotolle voi saada korottomana ja kuluttomana 30 – 60 päivää. Pisin takaisinmaksuaika on jopa 48 kk eli neljä vuotta. Kortin kulut ovat myös pidempien maksuaikojen kyseessä ollessa todella kohtuulliset, jonka takia kyseisellä kortilla saa mukavasti joustoa omaan talouteen.

Bauhaus-tilikorttia käyttämällä ostosten teon yhteydessä ei siis makseta vielä mitään. Lasku ostoksista lähetetään ostokuukautta seuraavana kuukautena ja pääset vielä valitsemaan itsellesi parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon muutamasta eri vaihtoehdosta.

Bauhaus kortilla voit myös maksaa verkkokaupassa

Bauhaus-tilikortti on siis käytettävissä myös Bauhaus verkkokaupassa ostoksia tehdessä. Jos korttia ei vielä ole shoppailua aloitettaessa, niin sekään ei haittaa sillä hakemuksen voi tehdä verkko-ostosten yhteydessä. Luottopäätös on saatavilla nopeasti ja kortti on välittömästi käytettävissä.

Kysymyksiä ja vastauksia Bauhaus-tilikortista

Kenelle Bauhaus kortti soveltuu?

Bauhaus-tilikortti soveltuu kaikille sellaisille henkilöille jotka asioivat kyseisessä liikkeessä. Kuten sanottua, moni rakentaja ja remontoija onkin kokenut sen todella hyödylliseksi.

Miten voin saada itselleni Bauhaus tilikortin?

Bauhaus-tilikorttia voi hakea netistä sähköisellä hakemuksella tai vaihtoehtoisesti tavaratalossa asioidessa.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin hakea Bauhaus-tilikorttia?

18-vuotta.

Miten nopeasti saan luottopäätöksen?

Luottopäätös on saatavilla välittömästi korttihakemuksen jättämisen jälkeen.

Miten maksan tilikortin ostoksia takaisin?

Bauhaus-tilikortilla tehtyjä ostoksia maksetaan takaisin 30 vrk – 48 kk takaisinmaksuajalla. Kannattaa huomioida että ostoksille saa jopa 30 – 60 vrk korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Missä voin käyttää Bauhaus-tilikorttia?

Bauhaus-tilikorttia voi käyttää sekä Bauhaus tavarataloissa kuin myös verkkokaupassa.

Lue lisää ja hanki itsellesi Bauhaus-tilikortti tästä
Lainasivut.fi © 2019 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö