Bigbank

Bigbank on kulutusluottoihin erikoistunut Virolainen pankki, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1992 Tartossa. Bigbank onkin yksi Baltian maiden suurimmista lainojen myöntämiseen erikoistuneista pankeista joka on kohdentanut toimintansa ensisijaisesti juuri yksityisasiakkaille. Kaikki sen tarjoamat palvelut ovat haettavissa sekä netistä kuin myös puhelimenkin välityksellä. Bigbankin kulutusluottoja voi hakea aina 1 000- 3 000 euroon saakka ja kaikki kulutusluotot ovat vakuudettomia, tosin sellaiset jotka nousevat suuruudeltaan yli 10 000 euroon ovat haettavissa vain yhteishakijan kanssa.

Bigbank laina lyhyesti:

  • Lainaa: 1000 – 50000€
  • Laina-aika: 24 – 120 kk
  • Rahat tilillä: samana päivänä

Bigbank sopii myös sellaisiin tilanteisiin todella hyvin, kun monta pientä ns. pikavippiä halutaan maksaa pois yhdistämällä ne yhdeksi lainaksi. Luotonhakija voi myös kilpailuttaa lainansa Bigbankin avulla ja saada näin itselleen huomattavasti paremmat ehdot kuin mitä nykyinen laina/luotto pystyy tarjoamaan. Jotakin kertoo myös kyseisen yrityksen toiminnasta sellainen seikka, että se on ollut toiminnassa jo noin 26 vuotta, eli kyseessä on myös varsin vakavarainen ja pitkän historian omaava yritys.

Bigbank mobiili

Lainan edellytykset

Bigbank lainaa voi hakea 22 vuotta täyttänyt henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja jolla on pysyvä osoite suomessa ja kuten aiemmin jo mainittiinkin, Bigbank luottoa on todella helppoa ja nopeaa hakea jopa hieman suuremmallekin lainasummalle. Bigbank luotto on myös yksi markkinoiden edullisimmista, joten senkin puolesta se on varsin oivallinen valinta kun tarvitaan pikaisesti ylimääräistä rahaa tai halutaan yhdistää monta pientä luottoa tai vippiä yhden lainan alle. Myös sellainen asia on ehdottomasti Bigbank luotolle eduksi, että sen maksuaika on lainaa yksin haettaessa 6 – 72 kuukautta ja yhteishakijan kanssa maksuaikaa on saatavilla jopa 6 – 120 kuukautta. Eli varsin pitkät takaisinmaksuajat!

Lainan hakeminen

Bigbank luottoja/lainoja voi hakea ympäri vuorokauden ja viikon jokaisena päivänä.
Hakija voi siis huoletta pyytää lainatarjousta itsellen juuri silloin kun se hänelle itselleen parhaiten sopii. Positiivisen lainapäätöksen saadessaan luotto on saatavissa hakijan tilille jopa samana päivänä.
Näin haet helposti pikalainaa itsellesi:

  1. Siirry tästä Bigbank.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi samana päivänä
Bigbank logo
Lainaa 1000 € - 50 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö