Blue Finance

Blue Finance lainasivuston kautta voi hakea lainaa 100 – 5 000 euroa. Tämä lainasivu tuo kuluttajille saataville hyväehtoisia ja edullisia lainatuotteita, jotka ovat myös äärimmäisen nopeasti ja helposti haettavissa. Sivuilta löytyy myös runsain määrin hyödyllistä tietoa, sekä hyvin tavoitettavissa oleva asiakastuki. Blue Finance on siis kotimainen lainapaikka, jonka kautta lainanhakeminen on todella helppoa ja nopeaa.

BlueFinance laina lyhyesti:

  • Lainaa: 100 – 5 000 €
  • Laina-aika: 3 – 34 kk
  • Rahat tilillä: Heti lainapäätöksen jälkeen

BlueFinancen kautta voit siis hakea itsellesi joko kätevän pikavipin tai elämään joustoa tuovan joustoluoton. Kummankin hakeminen käy helposti ja käden käänteessä. Pikavippiä on mahdollista hakea 100 – 700 euroa ja joustoluottoa jopa 5 000 euron limiitillä, eli luottorajalla. Kummatkin lainatuotteista ovat äärimmäisen helposti haettavia ja sukkelasti saatavilla, eli ne sopivat hyvin myös sellaiselle henkilölle joka haluaa päästä nauttimaan lainarahoista nopealla aikataululla!

Kyseisen lainasivuston taustalta löytyy sellainen toimija kuin Blue Finance Oy, joka on siis täysin kotimainen yritys. Se on ollut toiminnassa jo muutamien vuosien ajan ja onkin vuosien kuluessa auttanut monia suomalaisia kuluttajia edullisen lainarahan saamisessa. Kyseisen lainapaikan lainatuotteiden avulla on siis saanut moni suomalainen lainanhakija mukavasti joustoa elämään.

Lainan edellytykset

BlueFinance lainasivuston kautta lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita. Lainanhakijalla tulee myös olla puhtaat luottotiedot ja vakituinen osoite Suomessa. Lainakriteerit ovat siis todella kohtuulliset ja sellaiset, että monenlaisessa elämäntilanteissa olevat henkilöt voivat hakea lainaa kyseiseltä lainasivustolta.

  • 18-vuotta
  • Puhtaat luottotiedot
  • Vakituinen osoite Suomessa

Lainan hakeminen:

BlueFinance lainapaikka on siis tehnyt lainan hakemisesta todella helppoa ja nopeaa. Kaikki lainanhakijan tarvitsema info löytyy myös todella helposti lainasivuilta ja itse hakemus on myös helppoakin helpompi tehdä. Ihan ensimmäiseksi lainanhakijan tulee valita kumpaa lainaa hakee ja tämän jälkeen vain klikata itsensä lainahakemuksen pariin. Hakemukseen täytetään vain omat henkilö-ja yhteystiedot, sekä haluttu lainasumma.

Lainapäätös on myös saatavilla välittömästi ja jos se on myönteinen, niin myös lainarahat maksetaan lainanhakijan tilille jopa muutamissa minuuteissa. Kumpikin BlueFinancen tarjoamista lainatuotteista on edullinen ja tämän lisäksi myös todella nopeasti saatavilla. Pikavippiin tämä kyseinen lainapaikka on lisännyt mahtavan uuden asiakkaan edun, eli 100 – 300 euron suuruinen ensilaina on saatavilla täysin ilmaiseksi.

Näin haet helposti pikalainaa itsellesi:

  • Siirry tästä BlueFinanace.fi lainasivulle ja täytä nopea lainahakemus (myös mobiili)
  • Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat lainapäätöksen välittömästi
  • Myönteinen lainapäätös = lainarahat ovat käytössäsi heti

Blue Finance pikavippi – nopeasti ja helposti lainarahaa

Blue Finance lainasivusto tarjoaa siis omille asiakkailleen joustoluoton lisäksi myös helposti haettavaa pikavippiä, jota voi hakea 100 – 700 euroa. Siinä on kaiken kaikkiaan 360 päivän laina-aika ja sen takaisinmaksu tapahtuu kuudessa erässä vuoden kuluessa. Tämä tarkoittaa siis sitä että joka toinen kuukausi on lyhennysvapaa. BlueFinance lainapaikan pikavippi on myös ilmainen uusille asiakkaille 300 euroon saakka. Ilmainen laina-aika on kuitenkin rajoitettu kahteen viikkoon. Jos hakusessa on helppo, nopea ja hyväehtoinen pikavippi, on tämän lainapaikan tarjoama sellainen todella varteenotettava vaihtoehto.

Kysymyksiä ja vastauksia BlueFinancesta

Mitä lainamuotoja BlueFinance tarjoaa?

BlueFinance lainasivuston lainatuotevalikoimaan kuuluvat pikavippi ja joustoluotto. Pikavippiä voi hakea 100 – 700 euroa ja joustoluottoa jopa 2 000 euron limiitillä. Kummankin hakuprosessi on helppo ja nopea.

Tarjoaako BlueFinance myös yrityslainaa?

Vaikka BlueFinnace lainasivustolla onkin monipuolinen määrä mielenkiintoisia ja laadukkaita lainatuotteita tarjolla, niin ainakaan tällä hetkellä se ei kuitenkaan tarjoa yrityslainoja haettavaksi. Niin halutessaan sieltä voi kuitenkin hakea omissa nimissään edullisen lainan ja rahoittaa sillä vaikka omaa yritystoimintaa.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

18 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Kyllä. Lainaa voi hakea vaikka ei olisikaan vakituista työpaikkaa.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Hätä ei ole tämän näköinen, sillä tilanteessa jossa lainamaksu on unohtunut, kannattaa olla yhteydessä mahdollisimman pian BlueFinance asiakastukeen. Sinne voi ottaa yhteyttä joko sähköpostin (info@bluefinance.fi), puhelimen 060 0303 060 tai live chatin välityksellä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Kyllä. Lainaa voi hakea näppärästi myös mobiililaitteellasi.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Jopa muutamassa minuutissa. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat siirretään lainanhakijan tilille aina välittömästi. Kannattaa kuitenkin huomioida että myös se vaikuttaa rahojen saannin nopeuteen, että mitä pankkia lainanhakija käyttää. Yleisesti ottaen voisi kuitenkin sanoa, että BlueFinance lainasivusto pystyy toimittamaan lainarahat todella nopeasti.

Blue Finance logo
Lainaa 100 - 5 000 €
Lainasivut.fi © 2019 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö