Bondora

Bondora on erilaisia vertaislainoja tarjoava lainasivusto, joka on pyrkinyt tekemään rahan lainaamisesta mahdollisimman helppoa ja nopeaa kuluttajille. Kyseessä on kansainvälinen ja vakavarainen yritys, joka toimii kaiken kaikkiaan jopa kolmessa eri maassa. Näitä ovat Suomen lisäksi Viro ja Espanja. Bondora on aloittanut toimintansa vuonna 2009, eli sillä on jo noin kymmenen vuoden kokemus lainojen menestyksekkäästä myöntämisestä. Suomessa lainoja myöntä Bondora AS Suomen sivuliike. Bondora on kohdentanut toimintansa kaikille lainarahaa etsiville kuluttajille, jotka etsivät edullista ja hyväehtoista lainarahoitusta. Bondoran kautta lainaa voi hakea aina 500 eurosta jopa 10 000 euroon saakka.

  • Helposti tavoitettavissa oleva ystävällinen asiakastuki
  • Todella nopea lainanhakuprosessi (5 – 10 min.)
  • Jopa 60kk maksuaikaa lainalle

Bondora myöntää siis 500 – 10 000 euron suuruisia lainoja kuluttajille. Lainatuotteisiin kuuluvat siis niin pikalainat kuin myös suuremmat kulutusluototkin. Kaiken muun hyvän lisäksi Bondoran lainat ovat saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia. Koska Bondora käsittelee jokaisen lainahakemuksen erikseen, niin se tarkoittaa että kaikille lainanhakijoille on saatavilla henkilökohtainen lainatarjous, juuri heidän oman taloudellisen tilanteen ja tarpeiden mukaisesti. Koska kaikki toimii Bondoran omien verkkosivujen kautta, niin se tarkoittaa sitä että koko lainanhakuprosessi kokonaisuudessaan on todella nopea, helppo ja turvallinen. Myös lainapäätös on saatavilla suorastaan uskomattoman nopeasti ja jos se on myönteinen, niin myös lainarahat ovat lainanhakijan tilillä todella nopealla aikataululla.
Bondora mobiili

Lainan edellytykset

Voidakseen hakea lainaa Bondora lainasivuston kautta, lainanhakijan täytyy olla vähintään 21- vuotias ja hänellä tulee olla puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi lainapaikka edellyttää että lainanhakija on palkallisessa työsuhteessa, jossa on lainan takaisinmaksun kattamiseksi tarpeellisen suuri palkka. Bondora käsittelee siis jokaisen lainahakemuksen erikseen ja arvioi lainanhakijan taloullisen tilanteen. Edellä mainittujen lainakriteereiden lisäksi, Bondora myös edellyttää että lainanhakijalla ei ole historiaa uhkapeliriippuvuudesta. Lainaehtoihin kuuluu myös se, että lainanhakijalla on pankkitili jossakin suomalaisessa pankissa. Tämän lisäksi Bondora edellyttää että lainnahakijalla on jonkun suomalaisen matkapuhelinoperaattorin puhelinnumero. Tämän avulla lainanhakija nimittäin tunnistautuu Bondora palveluun.

Lainan hakeminen

Lainan hakeminen Bondoran kautta on helppoa, nopeaa ja turvallista. Lainanhakijan tulee vain rekisteröityä Bondoran sivuille ja lähettää lainahakemus. Tämän jälkeen lainanhakija vastaanottaa lainatarjouksen, johon voi tutustua kaikessa rauhassa vaikka oman kotinsa rauhassa. Jos lainatarjous miellyttää, lainanhakija voi hyväksyä ja allekirjoittaa sen helposti netissä. Bondora edellyttää että ensimmäisellä lainahakukerralla lainanhakija todentaa henkilöllisyytensä henkilökohtaisen PIN-koodin ja matkapuhelimen, käyttäjätunnuksen sekä salasana avulla.

Näin haet helposti pikalainaa itsellesi:

  1. Siirry tästä Bondora.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi muutamassa minuutissa

Kysymyksiä ja vastauksia Bondora lainoista

Mitä lainamuotoja Bondora tarjoaa?

Bondora lainasivuston kautta voi hakea sekä pikavippiä, joustoluottoa ja kulutusluottoa. Kaikki Bondoran lainat ovat vakuudettomia lainoja ja niiden hakuprosessi on kokonaisuudessaan helppo ja nopea. Lainaa voi hakea aina 500 eurosta jopa 10 000 euroon saakka.

Tarjoaako Bondora myös yrityslainaa?

Bondoran tarjoilee monentyyppisiä lainatuotteita, mutta ainakaan tällä hetkellä sen valikoimiin ei kuulu yrityslainat. Kuitenkin niin halutessaan lainanhakija voi hakea lainan omissa nimissään ja lainata rahat edelleen yritykselleen.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

21-vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Bondora edellyttää että lainanhakijalla on säännölliset tulot, joten tästä syystä työttömän saattaa olla hieman haastavampi saada lainaa sieltä ainakaan kovin isoja summia.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Jos maksu on unohtunut, kannattaa olla yhteydessä suoraan Bondora asiakastukeen sähköpostitse, asiakaspalvelu@bondora.com. Siellä osataan auttaa ja opastaa lainanhakijaa asian suhteen.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Lainaa on mahdollista hakea Bondoran kautta myös mobiililaitetta käyttäen.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Bondora maksaa lainarahat välittömästi lainanhakijan tilille myönteisen lainapäätöksen ja lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Kannattaa kuitenkin huomioida että rahansiirtoajat ovat riippuvaisia myös lainanhakijan oman pankin siirtoajoista.

Bondora logo
Lainaa 500 € -10 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö