Cash Buddy

HUOM! Cashbuddy ei myönnä tällä hetkellä luottoja tai lainoja!
CashBuddy Oy on yksityisasiakkaille pienlainoja myöntävä yritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2014. Sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä, joten kyseessä on siis suomalainen yritys. CashBuddy on osa ruotsalaista JSM Financial Group yritystä, joka onkin toimittanut erilaisia rahoitusratkaisuja asiakkaidensa tarpeisiin jo hyvän aikaa. CashBuddyllä on myös varsin hyvä ja turvallinen maine ja pisteitä se ansaitsee ehdottomasti myös siitä, että sieltä lainan hakeminen on todella nopea ja helppo prosessi. CashBuddy pienlainat ovatkin varsin varteenotettava vaihtoehto äkilliseen rahantarpeeseen, sillä kyseistä lainaa voi hakea aina 3 000 euroon saakka. Alla lueteltuna muutamia CashBuddyn upeita etuja lainaajan kannalta:

  • Selkeä sivusto ja lainalaskuri
  • Nimellinen vuosikorko 14,9-24,9%
  • Luottopäätös saatavilla todella nopeasti
  • Helppo ja vaivaton hakuprosessi CashBuddy sivujen kautta
  • Asiantunteva ja helposti tavoitettavissa oleva asiakastuki
  • Ei piilokuluja
  • Lainan haku ja asiointi laitteella kuin laitteella

CashBuddyn luoton hakeminen ei myöskään velvoita asiakasta mihinkään, vaan se antaa vain osviittaa sille minkä verran asiakkaalla olisi mahdollista saada niin halutessaan lainaa CashBuddylta. Lainojen ja luottojen hakeminen CashBuddylta on myös todella helppoa vaikka ei olisi koskaan aiemmin kyseisenlaisia sivuja käyttänytkään. Ilahduttavaa on myös se, että laina-aika CashBuddylla on jopa viisi vuotta!

Lainan edellytykset

CashBuddy lainaa voi hakea sellainen 22 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on olemassa suomalainen henkilötunnus ja osoite. Lainan hakijalla ei myöskään saa olla minkäänlaisia maksuhäiriömerkintöjä. CashBuddy lainaa tai mitään muitakaan lainoja hakiessa kannattaa kuitenkin aina arvioida se oma maksukyky huolellisesti. On myös tärkeää että lainanhakijalla on myös toimiva sähköposti sekä mielellään myös jonkin suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset käytössään. Kun lainapäätös on tehty voi luotonhakija nostaa luottoa omalle pankkitililleen jo vaikka samana päivänä. CashBuddyn avulla rahoitus onnistuu siis todella ripeästi. Kannattaa kuitenkin huomioda että saadakseen CashBuddy lainaa itselleen, hakijalla täytyy olla minimissään 1200 euron eläke-tai palkkatulot.

Lainan hakeminen

CashBuddy tarjoaa siis äkilliseen rahantarpeeseen lainaa helposti ja nopeasti. Hakemuksen voi tehdä myös mobiilisti ja ilmainen lainapäätös tulee asiakkaalle todella nopeasti, jonka jälkeen laina on todella pikaisesti käytettävissä. CashBuddylla onkin jo yli 100 000 tyytyväistä laina-asiakasta!

HUOM! Cashbuddy ei myönnä tällä hetkellä luottoja tai lainoja!

Lainasivut.fi © 2019 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö