Credigo

Credigo lainasivuston kautta voi hakea lainaa niin halutessaan jopa 5000 euroa. Kyseisen lainasivuston kautta voi siis hakea itselleen nopeasti ja todella helposti kätevän pikalainan. Credigo myös tarjoaa omille asiakkailleen upeita etuja, joista yksi on se, että uusille lainoille annetaan mukavasti maksuaikaa ennen kuin ensimmäinen lasku erääntyy. Credigon lainoihin ei myöskään ole liitetty piilokuluja, jonka takia ne myös kestävät vertailun myös kulujensa puolesta.

Credigo laina lyhyesti:

  • Lainaa: 500 – 5000€
  • Laina-aika: 2 – 5 vuotta
  • Rahat tilillä: muutamassa minuutissa

Credigo lainasivuston kautta voi siis hakea itselleen nopean ja näppärän pikavipin elämää helpottamaan. Sen tarjoamat lainat ovat siis hyväehtoisia ja nopeita, mutta tämän lisäksi myös turvallisia lainatuotteita. Niihin sovelletaan myös Suomen pikavippilainsäädäntöä. Credigo lainasivuston taustalta löytyy sellainen yritys kuin Northmill Oy, joka on tunnettu ja luotettava kotimainen toimija. Sillä on myös muita laadukkaita lainasivustoja omilla listoillaan ja niitä ovat esimerkiksi Credigon lisäksi EasyCredit. Kyseinen yritys on aloittanut toimintansa jo vuonna 2006, eli sillä on myös jo mukavasti kokemusvuosia takanaan.
Credigo mobiili

Lainan edellytykset

Credigo lainasivuston kautta voi siis hakea itselleen kätevää ja nopeaa pikavippiä aina 100 eurosta jopa 2 500 euroon saakka. Laina-aikaa sille voi saada myös todella joustavasti, eli aina 6 kuukaudesta jopa 5 vuoteen saakka. Kyseisen pikavipit ovat siis takaisinmaksuaikojensa puolesta todella joustavia ja huomattavasti pidemmillä maksuajoilla varustettuja kuin monien muiden lainasivustojen pikalainat. Credigo pikalainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään 20-vuotiaita, heillä on suomalainen henkilötunnus, säännölliset palkka-tai eläketulot, jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, sekä tietenkin myös puhtaat luottotiedot.

Lainan hakeminen

Credigo lainasivuston kautta pikavipin hakeminen on äärimmäisen helppoa, sillä kaikki tapahtuu kätevästi sen omien verkkosivujen kautta. Ihan ensimmäiseksi lainanhakijan tulee päättää että minkä verran lainaa hakee ja tämän jälkeen vain täytetään sivuilta löytyvä helppo lainahakemus. Ihan ensimmäiseksi lainanhakija tunnistautuu palveluun omilla pankkitunnuksilla, jonka jälkeen pääsee täyttämään lainahakemukseen pyydetyt tiedot, kuten esimerkiksi omat henkilö-ja yhteystiedot, sekä tulotiedot. Lainapäätös on saatavilla välittömästi ja sen ollessa myönteinen, myös lainarahat maksetaan lainanhakijan tilille todella nopeasti.

Näin haet helposti pikalainaa itsellesi:

  1. Siirry tästä Credigo.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi muutamassa minuutissa

Credigo pikalaina – kätevä ja nopea lainatuote!

Credigo lainasivuston kautta voi siis hakea itselleen edullisen, nopean ja hyväehtoisen pikavipin jopa 2 500 euroon saakka. Sen tarjoama pikavippi on saatavilla ilman lisäliitteiden lähettämistä ja aina vakuudettomana. Kyseessä on siis kerralla lainanhakijan tilille maksettava laina, joka kuitenkin on joustavuudeltaan joustoluoton tasoa. Credigon pikavippeihin on myös liitetty automaattisesti niin sanottu hintatakuu, joka tarkoittaa sitä että jos lainanhakija bongaa 30 vuorokauden sisällä Credigon sivuilla saman kokoisen lainan halvemmilla kuluilla, niin lainanhakijalla on mahdollisuus saada itselleen erotus hyvitettynä. Credigon sivut ovat myös selkeät ja helpot käyttää, jonka takia moni suomalainen kuluttaja on kokenut siellä asioimisen miellyttäväksi.

Kysymyksiä ja vastauksia Credigosta

Mitä lainamuotoja Credigo tarjoaa?

Credigo myöntää omille asiakkailleen pikavippejä, joita voi hakea aina 100 eurosta jopa 2 500 euroon saakka.

Tarjoaako Credigo myös yrityslainaa?

Credigo ei tarjoa yrityslainoja, eli se on keskittynyt tarjoamaan yksityishenkilöille hyväehtoista ja edullista pikalainaa.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

20 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Credigo edellyttää että lainanhakijalla on säännölliset palkka-tai eläketulot voidakseen hakea lainaa.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Ei kannata panikoitua kyseisenkaltaisessa tilanteessa, vaan ottaa mahdollisimman pian yhteyttä Credigon asiakastukeen, joko sähköpostin (asiakaspalvelu@credigo.fi), puhelimen (09 4272 0663) tai live chatin välityksellä. Credigon asiakastuki palvelee arkisin kello 09.00 – 20.00 ja lauantaisin kello 10.00 – 18.00.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Kyllä. Koko lainanhakuprosessin voi myös niin halutessaan hoitaa alusta loppuun saakka myös mobiililaitetta käyttäen.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Credigo maksaa lainarahat myönteisen lainapäätöksen jälkeen välittömästi, eli ne ovat tilillä noin 10 minuutissa. Siirtonopeuteen vaikuttaa kuitenkin myös lainanhakijan oman pankin siirtoajat.

Credigo logo
Lainaa 100€ - 2500€
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö