Creditstar

Creditstar on yksityisille henkilöille tarkoitettu luotonantaja, joka on toiminut rahoitusmarkkinoilla jo vuodesta 2006. Se on pyrkinyt tekemään luoton hakemisesta mahdollisimman helppoa omille asiakkailleen ja siinä onkin varmasti ainakin yksi niistä syistä miksi se on muodostunut niin suosituksi. Creditstar toimii myös aina vastuullisesti, sekä jopa tarjoaa omille asiakkailleen velkaneuvontaa ja ratkaisuja erilaisiin arjen rahallisiin haasteisiin. Alla onkin lueteltuna muutamia sellaisia seikkoja jonka takia Creditstar on varsin hyvä valinta silloin kun tarvitaan pikaisesti luottoa 2 000 euroon saakka.

  • Luottopäätös saatavilla välittömästi
  • Helppo ja todella nopea hakuprosessi
  • Kohtuullisen edullinen pienlaina
  • Rahat tilille noin 15 minuutissa
  • Hyvin tavoitettavissa oleva asiakastuki
  • Lainan haku ja asiointi laitteella kuin laitteella

Creditstar on hyvä valinta silloin jos ylimääräiselle rahalle on usein tarvetta.

Creditstar mobiili

Lainan edellytykset

Saadakseen myönteisen lainapäätöksen luotonantajalta, hakijan tulee olla vähintään 18 vuotias henkilö, jolla on pysyvä osoite suomessa ja täysin puhtaat luottotiedot. Hakijalla tulee myös olla säännölliset tulot, jotta hän voi osoittaa takaisinmaksu kyvykkyytensä. Creditstar on siis jatkuvasti avoinna oleva luottotili, josta voi nostaa rahaa aina silloin kun sille on tarvetta. Lainaaja antaa myös omille asiakkailleen mahdollisuuden maksaa luottoa takaisin ennenaikaisesti pienemmällä luoton hinnalla.

Tarjolla on myös todella kätevä 5–30 päivän mittainen lyhennysvapaa, joka kannattaakin hyödyntää jos tuntuu että jossakin kuukaudessa menoja onkin suunniteltua enemmän. Lainapaikka on siis luotettava ja pitkäikäinen toimija, jonka toimintaan voi huoletta luottaa.

Lainan hakeminen

Creditstar luoton hakeminen on helppoa ja hakijan maksukyky tarkistetaan tällä toimijalla Instantor-palvelun kautta (johon onnistuu myös kirjautuminen omilla verkkopankkitunnuksillasi). Se tarkastelee hakijan pankkitilin tulot ja menot ja tekee niiden perusteella luottoarvion todella nopeasti. Eli Creditstar ei vaadi hakijaa lähettelemään mitään palkka-tai muitakaan laskelmia manuaalisesti tai liitetiedostoinakaan.

Näin haet helposti pikalainaa itsellesi:

  1. Siirry tästä Creditstar.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi muutamassa minuutissa

Kysymyksiä ja vastauksia CreditStar lainoista

Mitä lainamuotoja CreditStar tarjoaa?

Lainasivuston kautta voi hakea itselleen nopean pikalainan aina 50 eurosta jopa 2 000 euroon saakka. Kyseessä on henkilökohtainen luottotili, josta voi nostaa rahaa limiitin puitteissa aina tarvittaessa.

Tarjoaako CreditStar myös yrityslainaa?

CreditStar pikalaina on yksityishenkilöille suunnattu lainatuote.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

18 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

CreditStar edellyttää että lainanhakijalla on säännölliset tulot.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Ota yhteyttä CreditStar asiakaspalveluun joko puhelimitse: (09 425 99688), sähköpostitse: (asiakaspalvelu@creditstar.fi) tai live chatin kautta, niin ystävällinen asiakastuki auttaa sinua lainaasi koskevissa kysymyksissä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Kyllä. Voit helposti hakea lainaa myös kätevästi mobiililaitteellasi.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Jopa 15 minuutissa. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainarahat siirretään sinulle välittömästi.

Creditstar logo
Lainaa 50 € - 2 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö