Danske Bank Mastercard

Danske Bank Gold Mastercard kortti

Danske Bank Gold Kortti
Danske Bank Mastercard Gold on upea luottokortti sellaisille henkilöille, jotka matkustelevat paljon ja haluavat korttiinsa suhteellisen korkean luottorajan. Korttiin on myös saatavilla todella upeasti korotonta maksuaikaa, eli jopa huimat 43 vuorokautta. Syy miksi Gold sopii niin oivallisesti juuri paljon matkaileville henkilöille on se, että se sisältää ilmaisen matkavakuutuksen. Se on myös käytettävissä ympäri maailman, joka tarkoittaa että matkailija ei tarvitsekaan mitään muita kortteja maailmalla seikkaillessaan.

Danske Bank Mastercard Gold kortti sisältää myös ostoturvavakuutuksen

Tämän lisäksi korttiin on myös liitetty ostoturvavakuutus, sekä käteisnostoturva. Nykyisin niin suosittu lähimaksuominaisuus kuuluu myös kyseisen luottokortin ominaisuuksiin. Kyseessä on siis kansainvälinen luottokortti, jolla voi maksaa ympäri maailman jopa useassa kymmenessä miljoonassa ostokohteessa. Tämän lisäksi Danske Bank Mastercard Gold myös sallii rahan nostot paikassa kuin paikassa. Kortin hakeminen on äärimmäisen helppoa, sillä kaikki tapahtuu Danske Bankin omien verkkosivujen kautta. Tämä tarkoittaa sitä että päätös on saatavilla nopeasti ja myönteisen päätöksen ollessa kyseessä, myös kortti postitetaan kortin hakijalle noin viikossa. Ostoturvavakuutus on myös upea asia, sillä sen avulla voi turvata omia ostoksiaan sekä kotimaassa, ulkomailla kuin myös netissä shoppaillessa.

Yhdistelmäkortti jota on nopea ja helppo hakea

Yksi Danske Bank Mastercard Gold luottokortin suuria etuja on myös se, että kortinhaltija voi siirtää luottoa kortilta omalle käyttötililleen kätevästi verkkopankissa. Kyseessä on siis yhdistelmäkortti, joka tarkoittaa sitä että kortin haltijahaltija voi valita haluaako tehdä ostokset kortin Credit vai Debit puolelta. Korttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20- vuotiaita, heillä on pysyvä osoite Suomessa, sekä puhtaat luottotiedot. Luonnollisesti myös säännölliset tulot vaaditaan.

Jopa 10 000 euron luottoraja antaa mukavasti joustoa elämään

Gold kortissa luottoraja on jopa niinkin korkea kuin 10 000 euroa, mutta se muodostuu jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti oman taloudellisen tilanteen mukaan. Tähän kyseiseen luottokorttiin liittyy myös vuosimaksu, joka on 90 euroa. Se ei kuitenkaan ole kovin suuri kun ajattelee että mitä kaikkea kortti sisältää. Esimerkiksi pelkästään jo kortin mukanaan tuoma ilmainen matkavakuutus on huomattavasti arvokkaampi.

Danske Bank Platinum Mastercard kortti

Danske Bank Platinum Kortti
Danske Bank Mastercard Platinum on joustava ja kätevä luottokortti, joka sisältää uskomattoman määrän upeita etuja ja on tämän lisäksi myös varsin kohtuullinen kuluiltaan. Koska kyseessä on Platinum kortti, niin se myös antaa kortinhaltijalle mahdollisuuden valita itselleen parhaiten sopiva luottorajan eli limitiin, joka voi nousta jopa 20 000 euroon saakka.

Hyödynnä Platinum kortin matkavakuutus

Korttiin kuuluu myös kattava matkavakuutus, mutta kannattaa kuitenkin huomioida, että tämä siinä tapauksessa jos matkasta on maksettu vähintään 75% kyseisellä kortilla. Edellä mainittujen upeiden etujen lisäksi Danske Bank Mastercard Platinum sisältää myös ostoturvavakuutuksen, sekä käteisnostoturvan. Korttiin voi myös liittää kätevän ja elämää helpottavan lähimaksuominaisuuden. Esimerkiksi ostoturva on monille kuluttajille tärkeä ominaisuus, kun ollaan etsimässä hyväehtoista luottokorttia. Se nimittäin antaa turvaa jos kortti varastetaan tai kortti vahingoittuu.

Korotonta maksuaikaa ostoksille jopa upeat 45 vuorokautta!

Vuosimaksu kortissa on 180 euroa, eli hieman korkeampi kuin esimerkiksi Gold kortissa, tai joissakin muissa luottokorteista. Mutta jos tuo vuosimaksu jaetaan kuukausittaiselle tasolle, niin se ei tee kuin vaivaiset 15 euroa kuukaudessa. Korotonta maksuaikaa kortilla tehdyille ostoksille saa upeat 43 vuorokautta, joka on hieman enemmän kuin keskiverto luottokortilla. Moni luottokortteja vertaileva henkilö on myös päätynyt siksi kyseiseen luottokorttiin, koska se antaa myös edellä mainittujen upeiden etujen lisäksi jopa 0,5% maksutapaetua kaikista luottokorttiostoksista. Kyseisellä kortilla maksaessa voi siis säästää pitkän pennin.

Kuka voi hakea Platinum korttia?

Kyseisen kortin hakeminen on myös helppoa, sillä kyseistä korttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään 18-vuotiaita, heillä on puhtaat luottotiedot, pysyvä osoite Suomessa, sekä tämän lisäksi säännölliset kuukausittaiset tulot. Kortin hakija pääsee myös liittymään Danske Bankin Etuohjelmaan, joka tuo uskomattoman määrän upeita etuja tullessaan. Itse kortin hakuprosessi on myös tehty todella helpoksi, sillä kaikki tapahtuu nopeasti ja kätevästi Danske Bankin omien verkkosivujen kautta. Myös päätös kortista on saatavilla todella nopeasti ja jos se on myönteinen, niin se tarkoittaa sitä että kortti postitetaan hakijalle noin viikossa. Loistava luottokortti henkilölle joka tarvitsee hieman suuremman limiitin ja matkustelee paljon.

Kysymyksiä ja vastauksia Danske Bank Mastercard luottokortista

Salliiko Danske Bank Mastercard ostot tililtä?

Kyllä. Voit päättää maksatko ostoksesi kortin debit vai credit puolelta.

Voinko nostaa käteistä Danske Bank Mastercardilla?

Kyllä. Danske Bank Mastercardilla voi tehdä käteisnostoja sekä kotimaassa kuin myös ulkomailla.

Onko kortissa lähimaksuominaisuus?

Kyllä. Kyseiseen korttiin on myös liitetty lähimaksuominaisuus, jolla voit maksaa alle 50 euron suuruiset ostokset helposti.

Onko kortissa käteisnostoturvavakuutus?

Kyllä. Korttiin on myös liitetty käteisnostoturvavakuutus, joka turvaa pankkiautomaatista tietyillä yhdistelmäkorteilla tehdyt käteisen nostot 12 tunnin ajan, aina 250 euroon asti.

Kuinka vanha minun tulee olla että voin hakea itselleni Danske Bank Mastercard korttia?

18-vuotta.

Lue lisää ja hanki itsellesi Danske Bank Mastercard tästä
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö