Easycredit

EasyCredit lainasivuston kautta voit hakea nopeasti itsellesi edullista lainarahoitusta 100 – 5 000 euroa. Lainaa maksetaan takaisin 12 – 98 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainan hakeminen tapahtuu nopeasti ja helposti kyseisen lainasivuston omilla verkkosivuilla ja myös lainapäätös on saatavilla heti. Jos se on myönteinen, lainarahat ovat käytettävissäsi jopa 15 minuutissa.

EasyCredit laina lyhyesti: 

Lainaa: 100 – 5 000 €
Laina-aika: 12 – 98 kk
Rahat tilillä: 15 minuutissa

EasyCredit laina on helposti haettavissa ja kaiken lisäksi tämän kyseisen lainasivuston myöntämät lainat ovat aina saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia. Takaisinmaksuajat ovat joustavia ja ne määräytyvät suoraan haetun lainasumman mukaan. EasyCredit lainat eivät myöskään sisällä mitään piilokuluja, jonka takia ne ovat myös kulurakenteeltaan todella kilpailukykyisiä.

EasyCreditillä on myös olemassa oma sähköinen palvelu, eli “Omat sivut”, joissa voit hallinnoida näppärästi omaa lainaasi sekä omia tietojasi. Palveluun kirjaudutaan henkilötunnusta ja salasanaa käyttäen.
Easycredit mobiili

Lainan edellytykset

Voidakseen hakea lainaa EasyCredit lainasivuston kautta, täytyy lainanhakijan olla vähintään 20-vuotias ja Suomen kansalainen. Tämän lisäksi lainanhakijalla tulee olla jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tai Mobiilivarmenne käytössään. Luonnollisesti puhtaat luottotiedot ovat myös lainakriteerien listalla.

  • Ikäraja: 20 vuotta
  • Puhtaat luottotiedot
  • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne

Lainan hakeminen

EasyCredit lainasivuston kautta lainaa voi hakea mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, mutta kannattaa kuitenkin huomioida että lainahakemuksia käsitellään arkisin klo 09:00-20:00 ja lauantaisin klo 10:00 – 18:00 välisenä aikana. Joka tapauksessa lainahakemuksen tekeminen on täysin ilmaista ja todella helppoa. Kaikki tapahtuu nimittäin näppärästi EasyCredit lainasivuston omien verkkosivujen kautta. Lainanhakijan tulee vain täyttää hakemukseen toivomansa lainasumma, sekä omat henkilö- ja yhteystiedot.

Myös lainapäätös on saatavilla välittömästi ja jos se on myönteinen, niin lainarahat ovat jopa 15 minuutissa lainanhakijan käytettävissä. Kovin paljon helpommaksi ei lainanhaku siis enää voi mennä, kuin mitä se EasyCreditin kautta on.

Näin haet helposti pikalainaa itsellesi:

  1. Siirry tästä EasyCredit.fi lainasivulle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi muutamassa minuutissa

EasyCredit pikalaina – lainaa nopeasti ilman vakuuksia

EasyCredit tarjoaa nopeaa pikalainaa suomalaisille kuluttajille. Lainaa voi hakea aina 100 eurosta jopa 5 000 euroon saakka. Laina on saatavilla aina ilman vakuuksia tai takaajia ja siihen ei myöskään liity minkäänlaisia piilokuluja. EasyCredit ei myöskään vaadi lainahakemuksen liitteeksi palkkakuitteja tai muita lisäliitteitä, eli kaikki tapahtuu helposti ja nopeasti pelkän verkkohakemuksen välityksellä.

Kysymyksiä ja vastauksia EasyCredit lainasta

Mitä lainamuotoja EasyCredit tarjoaa?

EasyCredit lainasivuston kautta voit hakea näppärän pikalainan nopeasti ja helposti.

Tarjoaako EasyCredit myös yrityslainaa?

EasyCredit ei tarjoa yrityslainoja, vaan on erikoistunut yksityishenkilöille suunnattuihin pikalainoihin.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

20 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Kyllä. Voit hakea EasyCreditin kautta lainaa vaikka sinulla ei olisi vakituista työpaikkaa.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Jos takaisinmaksu on unohtunut syystä tai toisesta, kannattaa olla yhteydessä EasyCreditin asiakastukeen, johon voit olla yhteydessä joko puhelimen (09 3158 5983), sähköpostin (asiakaspalvelu@easycredit.fi) tai live chatin välityksellä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Kyllä. Voit tehdä lainahakemuksen EasyCredit lainasivustolle niin halutessasi myös kätevästi mobiililaitetta käyttäen.

Miten nopeasti lainarahat ovat saatavilla?

Lainarahat ovat yleensä saatavilla jopa muutamissa 15 minuutissa myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Easycredit logo
Lainaa 100€ - 5 000€
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö