Ege

Ege rahoitus on yksityinen rahoitusyritys joka tarjoaa lainaa ilman vakuuksia. Kyseinen yritys on toiminut rahoitusmarkkinoilla jo useiden vuosien ajan ja Suomen markkinoille se saapui vuonna 2009. Ege rahoituksella on yleensä aina tarjolla erilaisia kampanjoita ja tarjouksia omille asiakkailleen, joiden avulla rahoitusta miettivät tai tarvitsevat voivatkin saada itselleen varsin hyviä diilejä.

Lainaa voi hakea aina 100 eurosta 2800 euroon saakka. Lainan hakeminen on helppoa ja käy todella nopeasti kun käyttää verkkopankkitunnuksia. Lainanmaksu tapahtuu suoraan pankkitilille usein jopa alle 30 minuutissa. Tämä tarkoittaa sitä että jos haet lainaa ja saat myönteisen lainapäätöksen niin pääset nauttimaan lainarahoista todella nopeasti.

  • Lainaa saatavilla 100-2800€
  • Lainan sopimusmaksu 5,00€
  • Kätevä ja nopea hakuprosessi
  • Rahat saatavilla noin kahdessa päivässä
  • Ei nimelliskorkoa

Ege rahoitus ei ole sieltä nopeimmasta päästä sen suhteen kuinka nopeasti lainanhakija saa itselleen rahat, sillä lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen rahat ovat saatavilla noin 2 työpäivän kuluessa. Tarjolla on kuitenkin myös Express-palvelu, jolloin rahat on saatavilla lainanhakijan tilille jo 30 minuutissa myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Itse lainapäätös tulee kuitenkin varsin nopeasti, elikkä oikeastaan välittömästi lainahakemuksen jättämisen jälkeen. Ege rahoituksella on myös sellainen monia asiakkaita varmasti miellyttävä ominaisuus, että siellä asiakkaalla voi olla samaan aikaan aktiivisina useita eri lainoja ja uutta lainaa voi hakea vaikka vanhaa olisi vielä jäljellä… jos vain oman talouden rahkeet antavat siihen periksi.

Ege mobiili

Lainan edellytykset

Ege lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään 20 vuotiaita ja korkeintaan 70 vuotiaita. Heillä ei tule olla minkäänlaisia merkintöjä luottotiedoissa, eli raha-asiat täytyy olla hoidettu moitteettomasti.

Ege luotonantaja ei pyydä vakuuksia tai takaajia… mutta edellyttää kuitenkin että hakijalla on jonkinlaisia säännöllisiä tuloja ja se saattaa myös pyytää uusilta asiakkailtaan kolmen kuukauden tiliotteita, joka on siis normaali käytäntö kyseisellä yrityksellä. Lainaa haetaan sen nettisivujen kautta niin että lainanhakija kirjautuu Ege-järjestelmään omilla pankkitunnuksillaan.

Lainan hakeminen

Ege lainaa voi hakea ympäri vuorokauden, mutta kannattaa kuitenkin huomioida että luottojen/lainojen siirto asiakkaalle tapahtuu ainoastaan asiakaspalvelun aukioloaikoina. Ege rahoituksen asiakas voi myös niin halutessaan maksaa lainan takaisin ennen virallista eräpäivää, eikä siitä koidu hänelle minkäänlaisia lisäkuluja. Ege luotonantaja on todella turvallinen myös asioida, sillä se käyttää kaikkia uusimpia suojausjärjestelmiä toiminnassaan. Tämän takia kaikki asiakkaan henkilökohtaiset tiedot ovat alusta loppuun saakka turvattuja.

Näin haet helposti pikalainaa itsellesi:

  1. Siirry tästä Ege.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi muutamassa minuutissa

Kysymyksiä ja vastauksia Ege lainoista

Mitä lainamuotoja Ege tarjoaa?

Ege on lainasivusto, joka tarjoaa lainarahoitusta 100 – 2 800 euroa. Egen lainatuotevalikoimaan kuuluvat siis pikalainat. Kaikki lainat ovat vakuudettomia.

Tarjoaako Ege myös yrityslainaa?

Ege ei tarjoa yrityslainoja omille asiakkailleen.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

20-vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Ege edellyttää että lainanhakijalla on säännöllisiä tuloja voidakseen hakea lainaa.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Jos lainan lyhennys on unohtunut, on viisainta olla yhteydessä Ege asiakastukeen mahdollisimman pian.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Lainaa voi myös hakea kätevästi ja nopeasti mobiililla.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Lainarahat ovat pankkitilillä nautittavissa jopa alle 30 minuutissa.

Ege logo
Lainaa 100 € - 2 800 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö