Ekstraluotto

Ekstraluotto on tarjonnut rahoituspalveluja yksityisasiakkaiden tarpeisiin jo vuodesta 2006 saakka. Ekstraluotto on joustava luotto ja sitä voi hakea jopa 2100 euroon saakka. Luoton hakeminen on myös todella helppoa, sillä sitä voi hakea todella helposti netistä ilman monimutkaisia hakemuksia tai asiakkaalle epäselviä piilokustannuksia. Luoton määrä voi siis olla jopa 2100 euroa ja nostoja luottotililtä – pankkitilille voi tehdä aina 10 eurosta luottorajaan saakka. Luoton siirto pankkitilille tapahtuu todella nopeasti, usein jopa muutamassa minuutissa.

Ekstraluoton yksi hienous onkin se, että luoton hakija voi käyttää luottoa juuri silloin kun rahalle on tarvetta ja kaiken lisäksi luoton nostaminen onnistuu todella kätevästi joko netissä tai tekstiviestin välityksellä. Kyseessä on suomalainen yritys joka on osaa J.W. Yhtiöt Oy:tä. Kyseinen yhtiö on varsinainen konkari rahoitusalalla ja sen pääkonttori sijaitsee Lahdessa.

  • Luottopäätös saatavilla todella nopeasti
  • Helppo ja vaivaton hakuprosessi
  • Ensinosto aina 1000€ saakka ilman nostokuluja
  • Hyvin ja helposti tavoitettava asiakastuki
  • Tilinhoitomaksu 0 euroa kk
  • Lainan haku ja asiointi laitteella kuin laitteella

Ekstraluottoa on siis saatavilla aina 2100 euroon saakka ja kuten jo aiemmin mainittiinkin, sen hakeminen on varsin nopea ja helppo prosessi kokonaisuudessaan. Ekstraluotto sopii myös loistavasti sellaiselle lainanhakijalle joka toivoo luotolleen pitkiä maksuaikoja. Lainapaikka on myös karsinut kaikki piilokulut pois, joten kyseessä on varsin simppeli ja monenlaisille lainaajille sopiva luotto.
Ekstraluotto mobiili

Lainan edellytykset

Ekstraluottoa voivat hakea kaikki sellaiset 21 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla ei löydy mitään maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee olla myös suomalainen toimiva matkapuhelinliittymä. Ekstraluotto tarkistaa kaikkien lainanhakijoiden luototiedot. Lainan hakeminen Ekstraluotolta on varsin simppeli homma ja se tapahtuukin kätevästi niiden nettisivuilta löytyvän hakulomakkeen välityksellä. Ekstraluotto ilmoittaa myös lainapäätöksen hakijalle varsin nopeasti ja päätöksen ollessa myönteinen, myös rahat ovat saatavilla todella nopealla aikataululla lainanhakijan tilille.

Lainan hakeminen

Ekstraluottoa on siis paitsi todella nopea ja helppo hakea, myös sen lainapäätös on saatavilla jopa muutamassa minuutissa. Jos lainapäätös on myönteinen, ovat rahat oikeastaan saman tien hakijalla käytössään. Lainahakemuksen voi lähettää milloin vain, mutta Ekstraluotto kuitenkin käsittelee niitä maanantaista sunnuntaihin aikavälillä 8.00-22.00. Muissakin mieltä askarruttavissa asioissa voi aina olla yhteydessä Ekstraluoton asiakastukeen, joko puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

Näin haet helposti pikalainaa itsellesi:

  1. Siirry tästä Ekstraluotto.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi muutamassa minuutissa

Kysymyksiä ja vastauksia Ekstraluotto lainoista

Mitä lainamuotoja Ekstraluotto tarjoaa?

Ekstraluotto tarjoaa kätevää joustavaa luottoa, jota voi hakea aina 10 eurosta jopa 2 100 euroon saakka.

Tarjoaako Ekstraluotto myös yrityslainaa?

Ekstraluoton lainat ovat yksityishenkilöille suunnattuja.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

21 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Ekstraluoton kautta voi hakea lainaa vaikka ei olisikaan vakituista työpaikkaa.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Ota yhteyttä Ekstraluoton asiakaspalveluun joko puhelimitse: (03 3399 3600) tai sähköpostitse: asiakaspalvelu@ekstraluotto.fi niin ystävällinen asiakastuki auttaa sinua kaikissa lainaasi koskevissa kysymyksissä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Kyllä. Voit niin halutessasi tehdä lainahakemuksen myös kätevästi mobiililaitteellasi.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Jopa muutamassa minuutissa. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainarahat siirretään sinulle välittömästi asiakaspalvelun aukioloaikona. Varmistaakseen nopean lainarahojen siirron, kannattaa siis tehdä lainahakemus arkisin välillä 08.00 – 20.00 tai viikonloppuisin välillä 10.00 – 18.00.

Ekstraluotto logo
Lainaa 10 € - 2 100 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö