Ellos – Yksityislaina, Lasku ja Tili

Myös Ellos mahdollistaa tuotteiden ostamiseen lainarahalla, tai toisin sanoen osamaksulla. Elloksella onkin monia eri maksutapoja, joista kuluttaja voi valita itselleen sen parhaimman mahdollisen. Ostoksia ei siis tarvitse välttämättä maksaa kerralla takaisin, vaan niille voi saada takaisinmaksuaikaa todella joustavasti. ellos

Tämä onkin mukava uutinen ainakin silloin jos tarvetta tulee hieman suuremmille ostoksille, mutta tilillä ei ole saldoa tarpeeksi. Osamaksu ja erilaiset tiliratkaisut ovat silloin mitä parhain tapa saada ostokset tehtyä ilman vyön kiristystä.

Ellos Yksityislaina

Ellos Yksityislaina esimerkiksi oin niin sanottu Kertaluotto, jota voi hakea 100 eurosta aina 3 000 euroon saakka. Takaisinmaksuaikaa sen tarjoamalle Yksityislainalle voi saada 1 – 5 vuotta. Yksityislaina ei sisällä lainkaan avausmaksuja tai lainanhoitomaksuja. Elloksella shoppaileva voi siis niin halutessaan myös valita tämän vaihtoehdon tuotteidensa maksutavaksi. Yksityislaina onkin saatavilla kaikille sellaisille henkilöille jotka ovat 24 – 79 -vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi hakijalta edellytetään säännöllisiä työ- tai eläketuloja ja minimissään näiden tulojen tulee olla 800 euroa kuukaudessa ennen veroja.

Lainaa maksetaan siis takaisin joka kuukausi tasaerissä ja lainan lyhennyserän suuruus on suoraan suhteessa lainasumman suuruudesta ja takaisinmaksuajasta. Niin halutessaan Yksityislainan voi myös maksaa takaisin nopeammin kuin mitä maksuaikataulu sanoo, eikä siitä koidu lainanottajalle ylimääräisiä kuluja. Yksityislainan taustalta löytyy sellainen toimija kuin Resurs Bank Oy, joka tarjoaa erilaisia rahoitusratkaisuja. Kyseessä on luotettava toimija, jolla löytyy myös muita tuotteita.

Lasku

Ellos mahdollistaa Yksityislainan lisäksi myös tuotteidensa maksutavaksi laskun, tilin, sekä luonnollisesti myös käteisen. Lasku toimii niin että kuluttaja tilaa tuotteet ja vastaanottaa ne, jonka jälkeen hän saa itselleen laskun joko tekstiviestinä tai sähköpostitse kuun lopussa. Näin kuluttajalle annetaan aikaa rauhassa tutustua tuotteeseen ennen kuin se täytyy maksaa.

Tili

Ellos Tili taas mahdollistaa sen, että kuluttaja voi itse päättää oman kuukausieränsä suuruuden. Ellos Tilin avaaminen on ilmaista, mutta luonnollisesti maksulle kertyy sekä korkoja kuin myös muitakin kuluja. Koska Jotex ja Ellos ovat samaa yritystä, tarkoittaa se sitä että jos kuluttaja on tehnyt ostoksia kummastakin edellä mainitusta paikasta saman kuukauden aikana, niin laskut yhdistetään samalle Tilille ja kuluttaja voi maksaa niitä samalta laskulta esimerkiksi kuukausittain jonkun tietyn summan.

Kysymyksiä ja vastauksia Ellos maksutavoista

Kenelle Ellos tili/lasku sopii?

Kyseinen maksutapa sopii kaikille sellaisille, jotka shoppailevat Elloksella ja haluavat maksaa ostoksensa erissä.

Onko kyseessä turvallinen maksutapa?

Kyseessä on ehdottoman turvallinen maksutapa, sillä Ellos on pitänyt huolen siitä että se käyttää asianmukaista suojausta, sekä noudattaa tietosuojalakeja.

Voiko tilin luottorajaa korottaa?

Luottorajan korottamiseen liittyvissä asioissa kannattaa olla yhteydessä Ellos asiakastukeen, joko puhelimen (09 6131 5050) tai sähköpostin (laskutus@ellos.fi) kautta.

Mitä kuluja laskuun/tiliin sisältyy?

Kaiken kaikkiaan kyseessä on todella edullinen maksutapa, sillä esimerkiksi laskuun liittyvä laskutuslisä on niinkin pieni kuin vain 1,95 euroa per lasku.

Minkä ikäinen minun täytyy olla että voin hyödyntää kyseisiä maksutapoja?

18-vuotias.

Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö