Eurolimiitti.fi

Eurolimiitti on yksityiskuluttajille suunnattu jatkuva luotto, joka on asiakkaalla käytössään aina sovittuun luottorajaan saakka. Eurolimiitti sopiikin todella hyvin sellaisille henkilöille jotka tarvitsevat nopeasti maksimissaan 3000 euron suuruista rahoitusta. Eurolimiittiä voi siis hakea aina 3000 euroon saakka ja kaikille uusille asiakkailleen Eurolimiitti tarjoaa upeana etuna 500 euron ilmaisen ensilainan.

Erilaisia ns. pikavippejä ja joustoluottoja onkin tarjolla nykyisin varsin runsaasti ja Eurolimiitti on yksi suosituimmista, tarjoten omille asiakkailleen varsin hyvät edut ja ehdot.

Eurolimiitti laina lyhyesti:

 • Lainaa: 10 – 3000€
 • Laina-aika: 3 – 56 kk
 • Rahat tilillä: muutamassa minuutissa

Eurolimiitti on siis täysin suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2006, eli se on tarjonnut omia rahoitusratkaisujaan kuluttajille jo hyvän aikaa. Toimintavuosien määrä kertookin jotakin kyseisen luotonantajan toiminnasta, sillä se että se on pysynyt kovassa kilpailussa ja alati muuttuvilla rahoitusmarkkinoilla mukana näinkin kauan kertoo hyvin että asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä sen toimintaan.

Eurolimiitti on samaa yritysrypästä (J.W.-Yhtiöt Oy) kuin Suomilimiittikin ja se toimii Lahdesta käsin. Eurolimiitti tarjoaa myös omille asiakkailleen varsin hyvin tavoitettavissa olevan asiakastuen, joka auttaa aina jos ongelmia tai kysymyksiä ilmenee. Eurolimiitin asiakastuki on avoinna joka päivä kello 8.00-22.00 ja siihen voi olla yhteydessä joko puhelimitse tai vaihtoehtoisesti sähköpostin välityksellä, .

Eurolimiitti tarjoaa muiden lainanantajien tavoin asiakkailleen kätevän laskurin, joka löytyy Eurolimiitin omilta koisivuilta. Tämä laskuri on suurena apuna kun halutaan selvittää lainasumman kaikki kulut ja se miten esimerkiksi laina aika vaikuttaa kuluihin.

Lainan edellytykset

Eurolimiitti luoton hakeminen on todella helppoa ja ennen kaikkea nopeaa. Tämä onkin varmasti yksi niistä syistä miksi siitä on tullut niin suosittu ja paljon käytetty. Eikä sitäkään voi kiistää etteikö sen luotettavalla maineella ja Suomalaisella alkuperällä olisi väliä sen suosiossa.

Eli saadakseen luottoa seuraavien seikkojen on toteuduttava:

 • Hakijan on oltava vähintään 21 vuotias
 • Hakijan tulee olla luottokelpoinen
 • Hakijan tulee olla Suomen kansalainen
 • Hakijalla tulee olla pysyvä osoite Suomessa
 • Luottokelpoisuuden todentamiseksi Eurolimiitti saattaa pyytää esimerkiksi palkkalaskelmaa luotonhakijalta

Lainan hakeminen

Eurolimiitti luottoa voidaan hakea Eurolimiitin sivujen kautta helposti ja noepasti vain täyttämällä sinne pyydetyt kohdat. Lainapäätöksen hakija saa itselleen tekstiviestillä. Lainaa voi hakea vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri, mutta lainahakemusten käsittelypalvelu on kuitenkin avoinna päivittäin ajalla 8.00-22-.00. Jos kyseessä on ns. vanha asiakas, voi lainaa hakea helposti myös tekstiviestin välityksellä.

Näin haet helposti lainaa itsellesi:

 1. Siirry tästä Eurolimiitti.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
 2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
 3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi saman päivän aikana

Kysymyksiä ja vastauksia Eurolimiitti lainasta

Mitä lainamuotoja Eurolimiitti tarjoaa?

Eurolimiitti tarjoaa jatkuvaa luotto, eli joustoluottoa aina jopa 3 000 euroon saakka. Euroluoton hakeminen on helppoa, nopean verkkohakemuksen avulla, sillä kaikki tapahtuu sen omien verkkosivujen kautta.

Tarjoaako Eurolimiitti myös yrityslainaa?

Eurolimiitti ei tarjoa lainatuotevalikoimissaan varsinaista yrityslainaa, mutta toki sen mahdollistaman joustoluoton voi hakea itselleen ja rahoittaa sillä itse haluamaansa kohdetta.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

21 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Eurolimiitti edellyttää lainanhakijalta lainahakemuksen liitteeksi palkka-tai eläkelaskelmaa. Tästä syystä työttömän saattaa olla haastavaa saada sieltä ainakaan kovin suurta luottorajaa omalle luotolleen.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Laskun maksu voi unohtua keneltä tahansa meiltä, hätä ei yleensä kuitenkaan ole tämän näköinen. Maksun unohtuessa kannattaakin ottaa suoraan yhteyttä Eurolimiitin asiakastukeen joko sähköpostin asiakaspalvelu@eurolimiitti.fi tai puhelimen 03 3399 3600 välityksellä ja keskustella vaihtoehdoista.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Kyllä. Eurolimiitti lainasivuston kätevän ja nopean verkkohakemuksen voi täyttää helposti myös mobiililaitetta käyttämällä.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Eurolimiitti lainat ovat myönteisen lainapäätöksen jälkeen heti maksussa. Voisi siis sanoa että lainanhakijan pankista riippuen ne ovat saatavilla muutaman tunnin tai vähintään saman päivän aikana.

Eurolimiitti.fi logo
Lainaa 10 € - 3 000 €
Lainasivut.fi © 2019 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö