Fellow Finance

Fellow Finance on suhteellisen uusi lainapaikka, joka on kohdentanut toimintansa sekä yksityishenkilöiden kuin myös yritystenkin äkillisiin rahoitustarpeisiin. Sen kautta onkin mahdollista saada 500-15 000 euroa lainarahaa. Yksityishenkilöille tarjolla oleva kulutusluotto on saatavilla ilman vakuuksia ja kiinteällä korolla. Fellow Finance lainan hakeminen on myös onneksi varsin helppoa ja sivustolta löytyykin ohjeet kaikkien rahoitusmuotojen hakemiseen todella selvästi.

Fellow Finance laina lyhyesti:

  • Lainaa: 500 – 15000€
  • Laina-aika: 24 – 84 kk
  • Rahat tilillä: samana päivänä

Fellow Finance Oyj on aloittanut toimintansa vuonna 2013 tavoitteenaan olla auttamassa sekä yksityishenkilöiden kuin myös yritystenkin erilaisia rahoitustarpeita. Fellow Finance onkin ensimmäinen Pohjoismainen ja euroalueella toimiva joukkorahoituspalvelu, joka tarjoaa omille asiakkailleen todella monipuolisen kattauksen erilaisia rahoitus mahdollisuuksia. Palvelu on käytössä jopa uskomattomassa 43 eri maasta ja Fellow Financella on reilut 2​80.000 tyytyväistä asiakasta. Eikä unohdeta mainita myöskään sitä että alkuperältään Fellow Finance on suomalainen yritys.
Fellow Finance mobiili

Lainan edellytykset

Fellow Finance lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka joilla on olemassa vakituinen osoite suomessa ja heillä ei ole minkälaisia maksuhäiriömerkintöjä. Fellow Finance pyytä myös lainanhakijaa todistamaan tulonsa esimerkiksi palkkakuittien tms. avulla. Fellow Finance toimii vertaislainaperiaatteella eli rahoitus tämän rahoittajan lainoihin tulee aina suoraan yksityisiltä lainanantajilta ilman turhia välikäsiä. ​Lainan hakijalle tämä tarkoittaa siis sitä että tarjolla on aina se kaikkein edullisin ja parhain tarjous juuri niiltä lainanantajilta jotka tarjoavat lainaa sillä hetkellä kaikkein alhaisimmalla korolla.

Lainan hakeminen

Fellow Finance lainan hakeminen on erittäin helppoa, sillä se tapahtuu Fellow Finacen sivujen kautta. Lainanhakijan täytyykin täyttää vain muutama tärkeä tieto, kuten esimerkiksi se kuinka paljon hän haluaa lainata, sekä tietenkin omat tiedot. Lainapäätös on saatavilla varsin nopeasti ja myönteisen päätöksen myötä, myös rahat ovat hakijan tilillä ennätysajassa.

Näin haet helposti kulutusluottoa itsellesi:

  1. Siirry tästä FellowFinance.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi saman päivän aikana

Kysymyksiä ja vastauksia FellowFinance lainoista

Mitä lainamuotoja FellowFinance tarjoaa?

FellowFinance vertaislainapalvelun kautta voi hakea itselleen hyväehtoista kulutusluottoa (500 – 15 000 euroa) tai yritysrahoitusta.

Tarjoaako FellowFinance myös yrityslainaa?

FellowFinance tarjoaa myös yrityslainaa jota voi hakea jopa 1 000 000 euroon saakka.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

20 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Voit hakea lainaa vaikka sinulla ei olisikaan vakituista työpaikkaa.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Ole yhteydessä FellowFinance asiakaspalveluun joko puhelimitse: (0203 80101) tai sähköpostitse: asiakaspalvelu@fellowfinance.fi kautta ja ystävällinen asiakastuki auttaa sinua kaikissa lainaasi koskevissa kysymyksissä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Kyllä. Voit myös anoa lainarahoitusta näppärästi omalla mobiililaitteellasi.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen laina siirretään sinulle välittömästi, eli yleensä lainarahat ovat saatavilla muutamissa tunneissa tai ainakin saman päivän aikana.

Fellow Finance logo
Lainaa 500 € - 15 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö