Ferratum Business

Ferratum Business on vuonna 2015 toimintansa aloittanut rahoittaja, joka on suunnannut toimintansa ensisijaisesti yrityksille. Ferratum Business on osa Ferratum Group yritystä, johon kuuluu joukko tunnettuja rahoitusalan yrityksiä. Ferratum Business tarjoaa siis omille asiakkailleen nopeita rahoitusratkaisuja äkillisiin lainatarpeisiin. Joskus voi nimittäin myös pienyritykselle tulla eteen tilanne, jossa rahoitusta tarvitaan nopeammin kuin esimerkiksi pankista voi rahoitusta saada. Juuri tällaisessa tilanteessa Ferratum Business rahoitus erottuukin todella hyvin edukseen nopeilla käsittelyajoillaan, helpolla hakuprosessillaan sekä hyvin saatavilla olevalla asiakastuellaan. Alla lista Ferratum Businessin ainutlaatuisista eduista:

  • Laina-aika jopa 18kk
  • Helppo ja todella nopea hakuprosessi
  • Lainaa voi hakea 2000-250 000 euroa
  • Hyvin ja helposti tavoittava asiakastuki
  • Ei piilokuluja
  • Lainan haku todella nopeaa (vain n.5min)
  • Ei vakuuksia

Ferratum Business toimii sekä Helsingistä ja Tukholmasta käsin. Ferratum Busineksen ideana onkin tarjota pienyrityksille käyttöpääomaa juuri silloin kun rahoituksen tarve on suurimmillaan. Ferratum Business laina onkin ihan ehdoton kun sitä verrataan esimerkiksi juuri pankin myöntämiin lainoihin, sillä nopeudessaan Ferratum Business on ihan ehdoton. Lainanlyhennys tapahtuu kuukausittaisilla maksuilla sen mukaan mitä lainasopimukseen on kirjattu.
Ferratum Business mobiili

Ferratum Business lainan edellytykset

Ferratum Business rahoitusta voi siis hakea Pk-yritys joka tarvitsee nopeasti rahoitusta ja on hoitanut asiansa hyvin ja asianmukaisesti. Ferratum Business rahoituksen määrä perustuu yrityksen kassavirtaan, eivät pelkästään siis luottoluokitukseen ja lainahakemuksen täyttäminen kestääkin vain noin viisi minuuttia. Todella upea asia on myös se, että rahat ovat saatavilla jopa yhden työpäivän kuluttua siitä kun hakemus on hyväksytty. Yhteenvetona voisikin sanoa että Ferratum Business rahoituksen saamiseksi ei tarvita vakuuksia, haastatteluja eikä paperitöitä. Rahoituspäätös tehdään siis yrityksen tilanteen perusteella. Ferratum Business onkin luotu siis täysin PK-yritysten rahoittamiseen ja aina luottokelpoisuusrapotti ei ole koko totuus.

Ferratum Business Lainan hakeminen:

Ferratum Business rahoituksen hakuprosessi on kokonaisuudessaan todella helppo, mutta myös todella nopea. Rahoitusta hakenut yritys saakin lainapäätöksen itselleen erittäin nopealla aikataululla ja raha on myös käytettävissä todella nopeasti. Yrityksen on myös mahdollista hakea Ferratum Business rahoituksen avulla itselleen lisälainaa aiempaa paremmilla lainaehdoilla.

Näin haet helposti yrityslainaa yrityksellesi:

  1. Siirry tästä Ferratumbusiness.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan yrityksesi pankkitilillesi muutaman päivän sisään

Kysymyksiä ja vastauksia Ferratum Business lainoista

Mitä lainamuotoja Ferratum Business tarjoaa?

Ferratum Business tarjoaa helposti haettavia hyväehtoisia yrityslainoja kaikille yritysmuodoille. Lainaa voi hakea aina 2 000 eurosta jopa 250 000 euroon saakka.

Tarjoaako Ferratum Business myös yrityslainaa?

Ferratum Business on yrityslainoihin erikoistunut lainasivusto, joten vastaus on kyllä.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

Yrityksen puolesta lainaa hakevan henkilön täytyy olla vähintään täysi-ikäinen ja nimenkirjoitusoikeuden omaava. Itse yrityksen on täytynyt olla toiminnassa yli 6 kk ja liikevaihdon tulee olla vähintään 50 000 euroa vuodessa. Tämän lisäksi yrityksen johdon tulee toimia Suomessa, yrityksellä olla suomalainen pankkitili ja tämän lisäksi toimipaikka Suomessa.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Koska kyseessä on yrityslainoja myöntävä lainapaikka, ovat sen lainakriteerit erilaiset kuin yksityishenkilöille suunnatuissa lainoissa.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Kannattaa olla yhteydessä Ferratum Business asiakaspalveluun, joko puhelimitse: (09-747 90218) tai sähköpostitse: (support@ferratumbusiness.fi) niin asiantunteva asiakastuki auttaa sinua lainaasi koskevissa kysymyksissä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Kyllä. Voit niin halutessasi myös lainaa omalla mobiililaitteellasi.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Alle 2 tunnissa. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainarahat siirretään yrityksen tilille välittömästi, mutta riippuen siitä mitä pankkia käytät, lainarahat saattavat tulla tilillesi korkeintaan kahden pankkipäivän sisään. Tiedustele ihmeessä asiakaspalvelusta suoraan miten nopeasti saat lainan käyttöösi!

Ferratum Business logo
Lainaa 2 000 € - 250 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö