Ferratum.fi

Ferratum Joustava luotto on yksityisasiakkaille suunnattu laina joka on saatavilla aina 2000 euroon saakka. Se on varsin helppo haettava ja sillä on myös tarjota omille asiakkailleen varsin hyviä etuja, jotka tekevätkin siitä varsin kilpailukykyisen luoton nykyisillä luottomarkkinoilla. Joustava luoton yksi parhaita etuja on se että kun se on myönnetty, voi lainanottaja nostaa sitä aina itselleen juuri sellaisia määriä mitä kulloinkin tarvitsee, kuitenkaan maksamatta liikaa erilaisia palkkioita tai muita oheismaksuja.

Ferratum Finland Oy on osa Ferratum Oyj:tä, joka on listattu Frankfurtin pörssin päälistalla. Ferratum on siis alun perin Suomalainen yritys, mutta se toimii nykyisin jo jopa 23 eri maassa, tarjoten ihmisille erilaisia rahoitusratkaisuja eri tarpeisiin.

Ferratumilla on olemassa useita eri luottoja, joista nyt kuitenkin esittelemme Joustava luoton. Joustava luotto on tarkoitettu rahoitustarpeeseen joka nousee maksimissaan 2000 euroon. Tämän lisäksi Ferratum tarjoilee myös pikalainoja, sekä joustavaa luottoa kuluttajille.

Ferratum laina lyhyesti:

  • Lainaa: 1 – 2000€
  • Laina-aika: 3 kk – 10 vuotta
  • Rahat tilillä: muutamassa minuutissa

Ferratum luotonantajalla on myös varsin hyvä maine ihan maailmanlaajuisestikin, joka tekee siellä asioimisesta miellyttävää ja turvallista. Sivustolta löytyy myös todella kätevä laskuri, jonka avulla luoton hakija voi helposti selvittää itselleen hakemansa luoton kokonaiskustannukset ja kuukausittaiset erät. Näin vältytään ikäviltä yllätyksiltä kun kokonaiskuvio on alusta asti tiedossa kaikille osapuolille.
Ferratum mobiili

Lainan edellytykset

Lainaa haetaan Ferratumin sivuilla ja lomakkeeseen täytetään vain hakijan tiedot ja haluttu summa. Päätös tulee todella nopeasti, jonka jälkeen raha on saatavissa tilille välittömästi. Sen lisäksi, että lainan hakeminen on Ferratumin kohdalla todella helppoa, on myös uusien nostojen tekeminen omalta tililtä äärimmäisen helppoa kuin myös nopeaa. Meidän mielestämme Ferratumille voisikin antaa pisteitä ainakin sellaisten seikkojen takia että Ferratum antaa asiakkaan itse määritellä todella kattavasti sen minkä verran hän haluaa aina kerralla nostaa itselleen. Siirtosummat voivatkin olla kaikkea mahdollista väliltä 1 euroa aina 2000 euroon ja siirron voi niin halutessaan tehdä vaikka yöllä. Myös luotonhoitokulut ovat moneen kilpailijaan verrattuna varsin kohtuullisia.

Lainan hakeminen

Joustavan luoton hakeminen on äärimmäisen helppoa ja todella nopeaa. Lainapäätös on saatavilla jopa viidessä minuutissa ja siitä muutamassa minuutissa rahat ovat saatavissa lainanhakijan tilille.

Näin haet helposti lainaa itsellesi:

  1. Siirry tästä Ferratum.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi muutamassa minuutissa

Kysymyksiä ja vastauksia Ferratum lainoista

Mitä lainamuotoja Ferratum tarjoaa?

Ferratum tarjoaa omille asiakkailleen kätevää Joustava-luottoa, jota voi hakea jopa 2 000 euron limiitillä.

Tarjoaako Ferratum myös yrityslainaa?

Ferratum ei tarjoa lainatuotevalikoimassaan yrityslainaa.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

Joustava-luotto 20 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Myönteisen lainapäätöksen mahdollisuus kasvaa huomattavasti jos hakijalla on vakituinen työpaikka, mutta Ferratum ei kuitenkaan ole listannut sitä omissa lainakriteereissään.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Kyllä. Voit hakea lainaa myös kätevästi mobiililaitteellasi.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Ferratum maksaa lainarahat tilillesi jopa muutamissa tunneissa myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Ferratum.fi logo
Lainaa 1 € - 2 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö