Finnair Plus Mastercard

Finnair Plus Mastercard on hyvä valinta paljon matkustavalle henkilölle, joka tarvitsee luottokortin. Kortteja on olemassa neljä erilaista, eli Finnair Plus Basic, Finnair Plus Silver, Finnair Plus Gold ja Finnair Plus Platinum. luottoraja Finnair Plus Basic kortissa on 1 000 – 8 500 euroa ja tämän lisäksi kortinhaltijalle annetaan myös mahdollisuus liittää korttiin itse valitsemansa määrä rinnakkaiskortteja. Kaikki rinnakkaiskortit yhdessä kerryttävät myös samaa Finnair tiliä. Finnair plus mastercard

Jopa 30 päivää korotonta maksuaikaa ja kaksi maksuvapaata kuukautta

Korttiostoksille on mahdollisuus saada jopa 30 päivää korotonta maksuaikaa ja kaiken lisäksi kortinhaltija saa itse päättää korttihakemusta täyttäessään mikä olisi paras eräpäivä hänelle. Tämän lisäksi myös lyhennyksen määrään pääsee itse vaikuttamaan. Kannattaa kuitenkin huomioida että siihen vaikuttaa minimilyhennysprosentti. Finnair Plus Mastercardiin on myös liitetty kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa, sekä lähimaksuominaisuus. Koska kyseessä on Mastercard tarkoittaa se sitä, että sillä voi hoitaa ostokset sekä Suomessa kuin myös ulkomailla, eli kaiken kaikkiaan jopa yli 200 eri maassa ja uskomattomassa 30 miljoonassa ostokohteessa.

Korttiin on myös liitetty kätevä matkavakuutus

Finnair Plus Mastercardin avulla voi myös kerätä helposti Finnair Plus pisteitä ja siihen sisältyy myös matkavakuutus ulkomaanmatkoja kattamaan. Tämä siinä tapauksessa, jos kyseinen matka on maksettu kokonaisuudessaan Finnair Plus Mastercard korttia käyttämällä.

Ketkä voivat hakea Finnair Plus Mastercardia?

Kortin hakeminen on todella helppoa, sillä se on haettavissa kaikille sellaisille henkilöille, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita, heillä on puhtaat luottotiedot, sekä vähintään 20 000 euron säännölliset vuositulot. Kortti sopii siis myös hakukriteereidensä puolesta todella monentyyppisille henkilöille.

Kätevä ja hyväehtoinen luottokortti joka kerryttää samalla Finnair Plus pisteitä

Kannattaa myös huomioida, että Finnair Plus Basic kortissa pisteet kertyvät kaavalla: 1 pistettä aina 1 euroa kohden. Muissa Finnair Plus korteissa pistekertymä kasvaa aina kun korttitasokin nousee. Korkeammalle korttitasolle pääsee kun on kerännyt tasopisteitä aina tietyn vaaditun määrän.
Ensimmäisestä Finnair Mastercard ostosta tosin saa jopa upeat 3 000 lisäpistettä. Korttiin ei liity lainkaan tilinhoitomaksua, mutta vuosimaksu siinä on 50 euroa. Kortin hakuprosessi itsessään on nopea ja tapahtuu helposti verkkohakemuksen välityksellä. Kyseinen luottokortti onkin hyvä, jollei jopa erinomainen valinta sellaisille henkilöille jotka matkustavat paljon ja tarvitsevat itselleen hyväehtoisen luottokortin kohtuullisilla kuluilla.

Lue lisää ja hanki itsellesi Finnair Plus Mastercard tästä
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö