Hobby Hall Osamaksulla

Osamaksu voi olla välillä todella hyvä vaihtoehto, varsinkin jos ollaan ostamassa jotakin arvokkaampaa tuotetta eikä välttämättä haluta ottaa lainaa tuotetta varten. Hobby Hall logo Myös sellaisessa tilanteessa jossa joku isompi hankinta tulee eteen yllättäen, niin että siihen ei ole kerennyt varautua, osamaksulla ostamisen mahdollisuus saattaa säästää hammastenkiristelyltä ja harmailta hiuksilta. Hobby Hall onkin tarjonnut jo vuosien ajan useita hyviä vaihtoehtoja, joista nyt kerromme hieman tarkemmin. Hobby Hall on siis yksi osamaksu pioneereista, sillä se on mahdollistanut hyväehtoiset ja edulliset osamaksut omille asiakkailleen jo ennen kuin niistä tuli ns. normikäytäntö kauppaa tehdessä.

Hobby Hall Osamaksulla – Kuukausiraha

Yksi hyvä vaihtoehto jotakin suurempaa hankintaa tehtäessä voikin olla Hobby Hall osamaksulla: Kuukausiraha – jossa ostokset voi maksaa omaan tahtiin. Kyseessä on siis Joustava Tililuotto ja sille annetaan maksuaikaa yleensä 48 kuukautta. Pienimmillään kuukausimaksu voi olla niinkin minimaalinen kuin vain 8 euroa kuukaudessa. Hobby Hall Kuukausirahaan ei myöskään kuulu tilinavausmaksuja ja sen tilinhoitomaksukin on varsin kohtuullinen, eli vain 2,95 euroa kuukaudessa. Kuluttaja voi myös itse valita että haluaako sähköisen laskun sähköpostiinsa, vai paperilaskun kerran kuukaudessa. Hobby Hall toimii yhteistyössä Avarda Oy:n kanssa ja kuluttaja voikin olla varma, että koko prosessi on asianmukaisesti ja turvallisesti hoidettu.

Hobby Hall Osamaksulla – Kuukausiraha Kulta

Koska Hobby Hall myös tietää sen, että joskus saattaa joko olosuhteiden pakosta tai vain ihan omasta halusta joutua ostamaan myös hieman arvokkaampia tuotteita, niin se on kehitellyt tätä tarkoitusta varten myös toisen version Kuukausirahasta. Kyseessä on Kuukausiraha Kulta, joka soveltuu hyvin yli 6 000 euron suuruisille ostoksille. Hobby Hall osamaksulla: Kuukausiraha Kulta mahdollistaa maksuaikaa jopa uskomattomat 72 kuukautta, mutta kuluttajalle annetaan myös mahdollisuus maksaa laina takaisin milloin tahansa kokonaan, ilman että siitä koituu lisäkuluja. Myös Kuukausiraha Kulta osamaksussa lasku maksetaan kerran kuukaudessa. Kuluttaja voi kuitenkin itse päättää kuinka paljon hän kuukaudessa haluaa maksaa. Laskussa kuitenkin kerrotaan aina kuukauden vähimmäiserä, joka täytyy minimissään maksaa. Myöskään Kuukausiraha Kulta ei veloita avausmaksua. Tilinhoitomaksu sen kohdalla on 4,95 euroa kuukaudessa. Kuluttaja voi myös valita haluaako hän sähköisen laskun omaan sähköpostiinsa, vaiko paperisen laskun postitse.

Hobby Hall – Lasku

Hobby Hall Kuukausirahan ja Hobby Hall Kuukausiraha Kulta osamaksuvaihtoehtojen lisäksi löytyy myös perinteinen Lasku, joka tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että tuotteet voi tilata ja vastaanottaa, mutta ne maksetaan myöhemmin. Hobby Hall verkkokaupan Lasku mahdollistaa korotonta maksuaikaa kuluttajalle jopa 50 vuorokautta. Ostosten tekijälle myös annetaan mahdollisuus valita maksaako laskun kerralla kokonaan pois, vai kenties useammasta pienessä erässä. Käsittelymaksu Hobby Hall Laskussa on 1,95 euroa.

Hobby Hall mahdollistaa siis todella runsaan määrän hyviä vaihtoehtoja, vaikka eteen tulisi joku suurempikin ostos. Ei siis kannata hätääntyä, vaan tsekata kaikessa rauhassa tarjolla olevat vaihtoehdot. Hobby Hallilla on vuosien kokemus osamaksuista ja se tietää että osamaksu voi monille kuluttajille olla se ainut tapa hankkia jotakin suurempaa tai arvokkaampaa. Edellä mainittujen maksutapojen lisäksi ostokset voi Hobby Hallissa maksaa myös verkkomaksulla, sekä kaikilla yleisimmillä pankki – ja luottokorteilla.

Kysymyksiä ja vastauksia Hobby Hall osamaksusta

Miten Hobby Hall osamaksu toimii?

Hobby Hall osamaksu mahdollistaa ostosten maksamisen erissä. Voit myös milloin tahansa maksaa koko velan pois kerralla.

Kenelle kyseinen maksutapa sopii?

Kyseinen maksutapa sopii kaikille sellaisille jotka haluavat maksaa tekemänsä ostokset erissä. Se antaa joustoa elämään ja mahdollistaa kalliimmatkin ostokset.

Voinko siirtää eräpäivää tai pitää lyhennysvapaan kuukauden?

Hobby Hall osamaksu mahdollistaa lyhennysvapaan kuukauden pitämisen jos olet hoitanut aiemmat maksuerät suunnitellussa aikataulussa. Lyhennysvapaa kuukausi on mahdollista pitää ilman erillistä ilmoitusta silloin kun näet siitä tililaskusi etusivulla maininnan.

Mitä jos unohdin maksaa laskun?

Jos laskun maksu on unohtunut, eikä sinulla ollut oikeutta lyhennysvapaaseen kuukauteen, kannattaa olla mahdollisimman pian yhteydessä Hobby Hall asiakastukeen puhelimen (09 8566  8000) tai sähköpostin (asiakaspalvelu@avarda.fi) välityksellä.

Kuka voi ostaa Hobby Hall osamaksulla?

Hobby Hall osamaksulla voivat ostaa kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat täysi-ikäisiä ja ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö