Instabank

Instabank rahoitus on yksityishenkilöiden äkillisiin rahan tarpeisiin suunniteltu rahoitusjärjestelmä, joka on helppo ja nopea myös käytettävyydeltään. Instabank lainahakemuksen tekeminen on nopea ja helppo prosessi ja sen voikin tehdä kätevästi Instabank yrityksen verkkosivujen kautta. Myös päätös on saatavilla nopealla aikataululla ja useimmissa tapauksissa rahanlainaaja saakin tiedon lainasta niin nopeasti kuin jopa alle 24 tunnin kuluttua lainahakemuksen tekemisestä.

Instabank tarjoaa siis yksityishenkilöille erilaisia rahoitusratkaisuja silloin kun eteen iskee äkillinen rahantarve. Instabankilla onkin useita erilaisia ratkaisuja ja yksi varsin kätevä on esimerkiksi heidän tarjoama lainojen yhdistämispalvelu, jossa lainanhakija voi kätevästi yhdistää monet pienet jo olemassa olevat luotot/lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Yleensä onkin helpompaa hoitaa yhtä suurempaa lainaa kuin useaa pientä. Instabank on norjalaista alkuperää ja se on siis uuden ajan nettipankki. Tarkoituksena onkin ollut tuoda asiakkaille helposti ymmärrettäviä ja edullisia tuotteita tarjoava palvelu, joihin lainanhakijalla on helppo pääsy netin välityksellä.

Instabank laina lyhyesti:

  • Lainaa: 500 – 50000€
  • Laina-aika: 3 – 15 vuotta
  • Rahat tilillä: samana päivänä

Instabank edut

Instabankilla on useita upeita etuja tarjota omille asiakkailleen ja yhtenä suurimpina niistä on ehdottomasti se että koko kyseinen yritys on pyrkinyt perustamaan toimintansa helppokäyttöisyyden ja ymmärrettävyyden pohjalle. Instabank on myös varsin nopea toiminnassaan, jonka ansiosta lainanhakija voi todellakin saada lainan itselleen jo saman päivän aikana kun on sitä hakenut. On myös varsin kätevää että kaikki tarvittavat dokumentit voi lähettää Instabankille sähköisesti, sillä tämä varsinkin nopeuttaa lainanhakuprosessia entisestään. Instabank on muutenkin varsin joustava toimintansa osalta, eli esimerkiksi takaisinmaksuajat voivat olla jokaisen lainanhakijan kanssa erikseen sovitut eli varsin joustavat.

Instabank mobiili

Lainan edellytykset

Instabank lainaa voivat siis hakea kaikki sellaiset vähintään 23 vuotta täyttäneet henkilöt jotka pystyvät todentamaan omat tulonsa ja joilla ei ole luottotiedoissa minkäänlaisia maksuhäiriömerkintöjä. Lainanhakijan vuosittaisten bruttotulojen tulee myös ylittää 20 000 euroa ja lainanhakijan ikä sekä valitsema takaisinmaksuaika eivät tule olla korkemmat kuin 80 vuotta.

Lainan hakeminen

Instabankista lainan hakeminen on todella helppoa, sillä se tapahtuu niiden verkkosivujen kautta. Lainanhakijan tuleekin merkitä lainahakemuksen vain haluamansa lainasumma sekä takaisinmaksuaika ja luonnollisesti myös omat henkilötiedot. Jos toiveissa on aiempien lainojen yhdistäminen, täytyy lainanhakijan muistaa merkitä tämä vaihtoehto kun on täyttämässä lainahakemusta. Instabank käyttää asiakkaidensa luokitteluun kansainvälistä luottoluokitus mallia, joka pisteyttää asiakkaa. Näitä tietoja ovat esimerkiksi lainanhakijan verotettavat tulot sekä muu varallisuus, olemassa olevat velat sekä luonnollisesti myös maksuhäiriömerkinnät jos sellaisia löytyy. Näitä asioita tarkkailemalla Instabank sitten saa varsin hyvän kuvan siitä että onko lainanhakija sellainen jolle voi rahoitusta hyvillä mielin myöntää.

Näin haet helposti lainaa itsellesi:

  1. Siirry tästä Instabank.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi saman päivän aikana

Kysymyksiä ja vastauksia InstaBank lainoista

Mitä lainamuotoja InstaBank tarjoaa?

InstaBank nettipankin lainatuotteisiin kuuluvat monenlaiset lainat, joita voi hakea aina 500 eurosta jopa 50 000 euroon saakka. Lainanhakeminen on helppoa, sillä kaikki tapahtuu kätevän verkkohakemuksen avulla sen omilla sivuilla. Instabankin kautta voi siis hakea kulutusluottoa, joustoluottoa, yhdistelylainaa kuin myös yksityislainaakin. Kaikki lainat ovat vakuudettomina saatavilla.

Tarjoaako InstaBank myös yrityslainaa?

InstaBank ei tarjoa ainakaan vielä yrityslainoja, mutta niin halutessaan lainan voi hakea omissa nimissään ja käyttää sen haluamaansa kohteeseen.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

23-vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

InstaBank edellyttää että lainanhakijalla on vähintään 20 000 euron vuotuiset tulot, joten työttömän saattaa olla haastavaa saada sen kautta lainarahoitusta itselleen.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Jos lasku on unohtunut maksaa, kannattaa olla yhteydessä mitä pikimmiten InstaBankin asiakastukeen joko sähköpostin asiakaspalvelu@instabank.fi tai puhelimen +358 75 3266 170 kautta ja keskustella asiasta siellä. Yleensä asiat saadaan järjestettyä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Niin halutessaan lainahakemuksen voi myös tehdä mobiililaitetta käyttäen.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

InstaBank maksaa lainarahat lainanhakijan tilille saman päivän aikana kun lainasopimus on allekirjoitettu. Kannattaa kuitenkin muistaa myös tarkistaa ne oman pankin maksujen käsittelyajat, sillä ne vaikuttavat myös omalta osaltaan lainarahojen saannin nopeuteen.

Instabank logo
Lainaa 500 € - 50 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö