Joustoluotto

Joustoluotto on helposti haettavissa oleva vakuudeton luotto, jossa lainanhakijalle määritellään limiitti, eli luottoraja. Joustoluottoa voi yleensä hakea aina muutamasta sadasta eurosta muutamiin tuhansiin euroihin. Sen hakuprosessi on helppo, sillä kaikki tapahtuu sähköisesti lainapaikan omilla verkkosivuilla. Joustoluotto toimii luottokortin tavoin, eli lainanhakijalla on käytössään tietty luottoraja, josta voi nostaa rahaa omalle tililleen oman tarpeen mukaan.

Joustoluotossa kuluja ja korkoja ei myöskään kerry kuin vain ja ainoastaan nostetusta lainasummasta. Joustoluottoa maksetaan takaisin joustavammin kuin muita lainatuotteita, sillä yleensä luotonottaja voi itse ainakin osittain päättää miten maksaa sitä takaisin. Kun Joustoluottoa maksetaan takaisin, vapautuu limiittiä myös sitä mukaa takaisin käyttöön.

Joustoluottovertailu 2019

Otsolaina logo
Lainaa 500 € - 60 000 €
Otsolaina lainapalvelun kautta voi hakea lainaa 500 - 60 000 euroa ja rahat ovat yleensä saatavilla saman päivän aikana!
 • 18-vuotta!
 • Saman päivän aikana!
LunarCredit logo
Lainaa 50 € - 2 000 €
LunarCreditin lainapalvelun kautta voi hakea lainaa aina 50 eurosta 2 000 euroon saakka suoraan netistä. Pääset nauttimaan rahoista heti.
 • Heti!
 • Luotettava!
Bondora logo
Lainaa 500 € -10 000 €
Hae näppärästi itsellesi lainarahaa Bondoran kautta 500 - 10 000 euroa. Rahat saat käyttöön nopeasti!
 • Kansainvälinen
 • Nopea!
Komplett Bank logo
Lainaa 1 000 € - 50 000 €
Komplett Bank tarjoaa paitsi lainaa nykyään myös omaa Komplett Bank - luottokorttia! Hanki omasi jo tänään!
 • Uutuus: Luottokortti!
 • 10 000 luottoraja!
Ferratum.fi logo
Lainaa 1 € - 2 000 €
Hanki itsellesi jopa 2000 euron luottotili josta voit helposti nostaa rahaa suoraan pankkitilillesi aina kun tarvitset sitä!
 • Joustava luotto
 • Ferratum Prime-laina
Instabank logo
Lainaa 500 € - 50 000 €
InstaBank on vakavarainen lainapaikka, josta voi hakea lainaa aina 500 eurosta jopa 50 000 euroon saakka. Rahat tilille saman päivän aikana!
 • Luotettava
 • Monipuolinen

Mikä joustoluotto on?

Joustoluotto on siis vakuudeton luotto, jota voi nostaa omalle pankkitililleen aina juuri sen verran kuin sattuu olemaan tarvetta. Sitä voi siis nostaa pienissä tai suurissa erissä sen myönnetyn määrän rajoissa. Esimerkiksi jos joustoluottoa on saatu vaikkapa 2500 euroa, voi lainanhakija nostaa siitä vaikka niin halutessaan vain 200, 500 tai vaikka 1000 euroa aina kertanostona. Joustoluotossa on myös sellainen upea asia, että siinä korkoa maksetaan vain ja ainoastaan nostetusta luottosummasta, eli vaikka joustoluottoa on haettu ja saatu vaikkapa juuri tuo 2500 euroa…mutta sitä on nostettu vasta vaikka 500 euroa, maksaa lainanhakija korkoa ainoastaan tuosta viidestä sadasta eurosta.

Joustoluotto on myös siitä kätevä, että kun lainanottaja lyhentää joustoluottoa, vapautuu sitä aina aina takaisin käyttöön lyhennysten mukaisesti. Tästä tuleekin sen varsin osuva nimi… joustoluotto! Yleisesti ottaen joustoluotot liikkuvat välillä 1000 – 2000 euroa, mutta hieman tuota suurempiakin summia toki on saatavilla joiltakin rahoituslaitoksilta tai pankeilta.

Joustoluottoja löytyy siis nykyisiltä rahoitusmarkkinoilta varsin monipuolisesti ja niiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle rahoituksen tarpeessa olevalle henkilölle mieluinen ja sopiva. Joustoluottoja on myös nykyisin varsin hyvä ja helppo vertailla, sillä netistä löytyy runsaasti erilaisia sivustoja jotka listaavat ja vertailevat joustoluottoja. Näiden listojen avulla onkin helppoa selvittää ne kaikkein tärkeimmät faktat eri joustoluotoista ja valita sitten niistä itselleen se kaikkein parhaiten sopiva.

Miten joustoluottoa haetaan?

Joustoluoton hakeminen on yleensä myös todella helppoa, sillä se tapahtuu yleensä netissä jonkun rahoituslaitoksen omien sivujen kautta. Myös päätökset joustoluotosta ovat saatavilla yleensä varsin nopealla aikataululla… joskus jopa välittömästi. Joustoluottoja on siis saatavilla sekä netistä löytyvistä rahoituslaitoksilta, kuin myös pankeiltakin. Jokainen luotonantaja määrittelee itse omat ehtonsa ja veloituksensa… joten siitäkin syystä on aina hyvä vertailla mahdollisimman monia ennen kuin tekee päätöksen. Ja kuten jo aiemmin mainittiin, joustoluotot ovat siis yleensä aina vakuudettomia ja se myös antaa hyvin liikkumavaraa lainanhakijalle. Eikä sekään ole huono homma että ne ovat saatavilla asiakkaalle myönteisen luottopäätöksen jälkeen todella nopealla aikataululla.

Joustoluottojen vertailu kannattaa!

Me olemmekin laatineet omille lukijoillemme listauksen, josta voi helposti, nopeasti ja luotettavasti vertailla todella suuren määrän erilaisia markkinoita löytyviä joustoluottoja ja niistä selviää myös vaivatta ja selkeästi kunkin joustoluoton kokonaiskulut sekä hakuprosessi ym.mielenkiintoista. Listaan kannattaakin tutustua ihan ajan kanssa ja antaumuksella, sillä käyttämällä laatimamme listan tutkailuun vaikkapa vain 10 minuuttia… voi säästää itselleen pitkän pennin rahaa.

Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö