K-Plussa Mastercard

K-Plussa Mastercard on hyvä valinta, jos käyttää runsaasti K-ryhmän liikkeitä, eli jos siis keskittää ostoksensa esimerkiksi eri K-kauppoihin. Luottoraja kyseisessä luottokortissa voi olla 1 000 – 4 000 euroa, eikä kortti sisällä lainkaan vuosi- tai avausmaksuja. Koska kyseessä on Mastercard, tarkoittaa se sitä että korttia voi käyttää maailmanlaajuisesti jopa reilussa 40 miljoonaa eri ostopaikassa.
K Plussa Mastercard kortti
K-Plussa Mastercardiin on myös saatavissa 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa ja sillä voi nostaa käteistä sekä Suomessa, kuin myös ulkomaillakin. Koska Kesko hallinnoi todella monia liikkeitä Suomessa, tarkoittaa se myös sitä että kuin huomaamatta K-Plussa Mastercardilla maksaessa myös plussapisteet kertyvät.

Korttiin liitetty Ostoturva tuo turvaa ostoksiin

Kyseiseen luottokorttiin sisältyy myös ostoturvavakuutus, joka tarkoittaa sitä että verkkokaupoissa ostoksia tehdessä ostoturva korvaa ostokset joiden hinta on vähintään 40 euroa. Ostoturva on 90 vuorokauden pituinen ja jos tuote rikkoutuu noiden 90 vuorokauden aikana, niin ostoturva korvaa tuotteen. Kannattaa kuitenkin huomioida että ostoturva käsittelee aina jokaisen tapauksen erikseen. K-Plussa Mastercardin taustalta löytyy OP-Korttiyhtiö Oyj ja tämä tarkoittaa siis sitä, että tämä nyt esittelyssä oleva luottokortti on myös erittäin turvallinen käyttää.

Ketkä voivat hakea K-Plussa Mastercardia?

K-Plussa Mastercard luottokorttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20 – vuotiaita, sekä luotto- ja oikeustoimikelpoisia. Tämän lisäksi henkilöllä täytyy olla pysyvä osoite Suomessa tai Suomen kansalaisuus. Kortti hakemusta tehdessä tarkistetaan myös hakijan talouden tilanne, eli tulot ja menot. Myös jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset edellytetään. K-Plussa Mastercard onkin todella hyvä perusluottokortti, jonka luottoraja ei ole kovin suuri, mutta kuitenkin varmasti monille kuluttajille ihan riittävän kokoinen.

Mukava perusluottokortti hyvillä ominaisuuksilla

Tämän lisäksi sen suurimpia etuja ovat aiemmin mainittu Ostoturva, 30 vuorokauden koroton maksuaika, sekä mahdollisuus plussapisteiden vaivattomaan keräämiseen. K-Plussa Mastercardin kuukausittaiset takaisinmaksuerät ovat myös siinä mielessä joustavia, että kortinhaltijalle annetaan mahdollisuus itse valita neljästä eräpäivästä itselleen se parhaiten soveltuva. Koska kyseessä on jatkuva luotto, niin se tarkoittaa sitä että aina kun luottoa lyhennetään, kasvatetaan samalla kortin käyttövaraa. Niin halutessaan luoton voi myös maksaa kokonaisuudessaan kokonaan pois, ilman että siitä koituu ylimääräisiä kustannuksia.

Lue lisää ja hanki itsellesi K-Plussa Mastercard tästä
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö