Klarna – Maksa laskulla tai osamaksulla

Klarna on vuonna 2005 toimintansa aloittanut turvallisia ja helppoja maksupalveluja tarjoava yritys. Nykyisin se toimiikin jo 14 eri maassa ja se työllistää yhteensä 2 000 työntekijä. Vuonna 2014 se yhdistyi SOFORTin kanssa ja ne muodostivat Klarna Groupin.

Valitse maksatko laskulla vai osamaksulla?

Klarna
Klarna on siis hyvä vaihtoehto kun halutaan ostaa jotakin hieman kalliimpaa mutta tarvitaan maksuaikaa. Klarna Smooth sovelluksen avulla voikin saada mukavasti lisää maksuaikaa ja se on myös todella helppo käyttää. Kyseinen maksutapa myös löytyy todella monen verkkokaupan maksuvaihtoehdoista nykyisin, voisi jopa sanoa että useimpien. Sen laskulle saa maksuaikaa 14 vuorokautta, mutta tämä on kuitenkin aina verkkokauppakohtaista. Joillakin verkkokaupoilla maksuaika saattaa siis olla myös pidempi.

Kyseinen maksutapa on myös siitä kuuluisa, että se tarjoaa erilaisia kampanjoita kuluttajille säännöllisin väliajoin. Hyvänä esimerkkinä on sen “Osta nyt – maksa myöhemmin” – kampanja, jossa maksua voi lykätä jopa 1 – 3 kuukautta ilman että korkokuluja kertyy.

Klarna toimittaa laskun asiakkaalle joko sähköisesti sähköpostilla, paperiversiona postitse tai tilatun tuotteen mukana. Kuluttajalle annetaan myös mahdollisuus maksaa lasku erissä ja siinä tapauksessa kuluttajan tulee vain kirjautua Klarnan sivuille tai vaihtoehtoisesti Smooth sovellukseen ja valita haluaako maksaa laskun 3, 6 vai 12 kuukauden erissä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että kaikki verkkokaupat eivät mahdollista laskun maksamista erissä.

Klarna tarjoaa useita hyviä etuja

Syitä sille että kyseisestä maksutavasta on tullut todella suosittu on useita, esimerkiksi se että se tarjoaa asiakkaille ostajan turvan, joka varmistaa sen että ostajan oikeuksista pidetään huolta tilanteessa kuin tilanteessa. Esimerkiksi tilanteessa jossa tuote on rikki, tuote ei koskaan saavu perille tai asiakas haluaa peruuttaa tilauksen jostakin syystä. Ostajan turva on kuitenkin aina suhteessa verkkokaupan omiin käytäntöihin, sekä sovellettavaan lakiin.

Ostajan turvan lisäksi kuluttajat ovat myös ilahtuneet Klarnan laadukkaista ja todella informatiivisista verkkosivuista. Ne ovat täynnä tärkeää tietoa sekä ostajalle kuin myös yrityksillekin. Myös Smooth sovellus on koettu hyödylliseksi, sillä se mahdollistaa kuluttajalle upean määrän hyödyllisiä palveluja. Näitä ovat esimerkiksi omien ostosten listaus, omien tietojen hallinnointi ja muokkaus, kalenterimuistutukset, sekä maksutavan muutto laskulta osamaksuksi.

Kenelle kyseinen maksutapa sopii?

Lasku tai osamaksu sopii kaikille sellaisille henkilöille jotka ovat vähintään täysi-ikäisiä ja luottokelpoisia. Klarna tarkistaakin aina asiakkaiden luottokelpoisuuden. Verkkokauppojen luottokriteerit saattavat vaihdella hieman, jonka takia ne kannattaakin aina selvittää heti alkuunsa kyseisen firman sivuilta. Yleensä kuitenkin  perusvaatimuksena laskulle tai osamaksulle ovat edellä mainitut vähintään 18-vuoden ikä, sekä puhtaat luottotiedot.

Kysymyksiä ja vastauksia Klarna maksutavasta

Miten Klarna toimii?

Klarna mahdollistaa joko laskun tai osamaksun ja voit maksaa ostoksesi erissä.

Voinko siirtää laskun eräpäivää?

Voit siirtää eräpäivää jos eräpäivä lähestyy eikä tuotetta ole vielä toimitettu tai voit myös vaihtaa laskun joustavaksi osamaksuksi.

Mitä jos unohdan maksaa laskun?

Kannattaa olla mahdollisimman nopeasti Klarnan asiakastukeen, sillä myöhästyneestä maksusta lähtee maksumuistutus 14 vuorokauden kuluessa siitä kun lasku on erääntynyt.

Onko kyseinen maksutapa turvallinen?

Ostosten teko kyseistä maksutapaa käyttäen on ehdottoman turvallista, sillä koko maksutapahtuma alusta loppuun saakka on asianmukaisesti suojattu.

Minkä ikäinen minun pitää olla jotta voin ostaa Klarna maksutapaa käyttäen?

18-vuotta.

Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö