Komplett Bank

Komplett Bank on ihan alun perin norjalainen yritys, ja se onkin niittänyt mainetta norjassa jo vuosien ajan, juurikin sen tarjoamien loistavien lainaetujen ansiosta. Nykyisin se toimii siis myös suomen markkinoilla, ja onkin tuonut niille varsin mukavan lisän. Komplett Group on siis norjalainen verkkokaupan suurtekijä, joka pyörittää Norjassa ja Skandinaviassa useita erittäin suosittuja verkkokauppoja kuin myös muita netissä toimivia palveluja.
Vuonna 2014 kyseinen konserni laajensi siis toimintaansa myös rahoitusalalle, jolloin aloitti toimintansa Komplett Bank. Kestikin vain muutamia vuosia ja Komplett Bank rohmusi itselleen leijonanosan Norjan netisä toimivista rahoituspalveluista. Komplett Bank onkin hurmannut kuluttajia esimerkiksi sellaisilla seikoilla kuin kilpailijoihin verrattuna alhaiset korot, sekä sillä että sen lainoissa ei ole kuukausittaista lyhennyspakkoa.

  • Lainapäätös saatavilla todella nopeasti
  • Helppo ja vaivaton hakuprosessi netissä
  • Ei pakollisia kuukausilyhennyksiä
  • Komplett Bank veloittaa vain korot ja kulut kuukausittain
  • Tilinhoitomaksu 0 euroa kk
  • Avausmaksu 95 euroa

Eli kaiken kaikkiaan voisikin sanoa että olipa lainanhakijalla tarvetta pienemmälle tai vähän isommallekin rahoitukselle, on Komplett Bank varsin hyvä valinta. Sen hakeminen on helppoa, kuin myös nopeaa ja lainapäätöskin on saatavilla todella nopeasti. Komplett Bank pitää myös asiakkaistaan muutenkin hyvin huolta, tarjoamalla heille asiantuntevan asiakastuen.
KomplettBank mobiili

Lainan edellytykset

Komplett Bank lainan hakeminen käy joutuisasti netistä löytyvän hakulomakkeen avulla ja sitä voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään 23 vuotiaita ja asuvat suomessa pysyvästi. Hakijalla ei myöskään saa olla luottohäiriömerkintöjä. Kannattaa myös huomioida että säännölliset tulot ovat myös tärkeä osa sitä että luottopäätös olisi myönteinen. Se kuinka paljon lainaa/luottoa hakijalle myönnetään, riippuu siitä minkälaisen tuloksen Komplett Bankin oma riskianalyysi hakijasta antaa. Koska kyseessä on Joustoluotto, tarkoittaa se siis sitä että se on käytettävissä luottorajan mukaisesti jatkuvasti. Eli hakijan ei tarvitse nostaa koko lainaa heti kerralla, vaan aina silloin kun sille on tarvetta.

Lainan hakeminen

Komplett Bank lainan hakeminen on helppoa ja kestääkin vain muutaman minuutin. Komplett Bankilta rahoitusta voi hakea aina välille 1 000 – 50 000 euroa ja tällä firmalla laina-aikaa ei ole ennalta määrätty. Tämä tarkoittaa siis toisin sanoen että luotonsaaja voi itse päättää missä tahdissa hän haluaa maksaa lainaansa takaisin. Komplett Bankin lainan voi siis maksaa pois niin halutessaan vaikka muutamassa kuukaudessa tai venyttää maksuaikaa jopa 15 vuoteen saakka…ihan kumpi vaan sattuu lainaajalle itselleen olemaan se parempi vaihtoehto.

Näin haet helposti lainaa itsellesi:

  1. Siirry tästä Komplettbank.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi saman päivän aikana

Komplett Bank Mastercard

Komplett Bank luottokortti
Norjalaisen Komplett Bankin tarjoama MasterCard luottokortti on yksi uusimpia luottokortti tulokkaita Suomen markkinoilla. Se on siis tunnetun Komplett Bankin oma luottokortti ja ehdoiltaan varsin hyvä. Kyseistä luottokorttia haetaan nopeasti ja helposti suoraan netistä, helpolla verkkohakemuksella Komplett Bankin omien sivujen kautta. Myös tieto siitä onko kortti hakijalle saatavilla, annetaan välittömästi. Komplett Bankin MasterCard luottokorttiin liittyy monia hyviä ominaisuuksia, joita aiomme hieman tarkastella tarkemmin tässä arvostelussa.

Kuka voi hakea KomplettBank Mastercard korttia?

Komplett Bankin MasterCard luottokorttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita, eikä luottotiedoista löydy maksuhäiriömerkintöjä. Koska kyseisessä luottokortissa on olemassa mahdollisuus jopa 10 000 euron suuruiseen luottorajaan, niin luonnollisesti Komplett Bank tekee jokaisesta hakijasta riskiarvion ja määrittelee sen perusteella hakijalle luottorajan. Tästä syystä korttihakemuksessa kysytään myös hakijan työtilannetta, sekä lainojen määrää.

Kortilla maksaessa myös pisteet kertyvät!

Komplett Bankin MasterCard luottokortissa on olemassa myös kätevä ja kuluttajalle hyödyllinen Bonuspiste-järjestelmä, joka tarkoittaa sitä että kaikista kyseisellä kortilla tehdyistä verkko-ostoksista kertyy pisteitä. Bonuksia kertyy siis joka ikisestä ostoksesta joka on tehty verkossa. Koska bonuspisteet kertyvät kuin itsestään, niin niillä voi hyvinkin helposti saada itselleen rahallista etua, jolla voi esimerkiksi niin halutessaan maksaa vaikka laskuja. Komplett Bank on kuitenkin rajoittanut bonuspisteiden keräämistä niin, että kuukaudessa pisteitä voi kerätä itselleen maksimissaan 500 ja vuodessa maksimissaan 2 000. Jotta lukijalle selvenisi se että minkä arvoisia bonuspisteet ovat, niin kerrottakoon että 100 bonuspistettä on yhtä kuin 10 euroa.

Komplett Bank Mastercard kortin tarjoamat edut ovat vertaansa vailla!

Komplett Bank Mastercard luottokorttiin liittyy myös muita mahtavia etuja, joita ovat esimerkiksi se, että siihen ei tosiaankaan kuulu lainkaan vuosimaksua ja käteisnostot ovat maksuttomia. Tämän lisäksi kortin ostoksille saa jopa 50 vuorokautta korotonta maksuaikaa, joka onkin yksi markkinoiden pisimpiä korottomia maksuaikoja. Eduksi voidaan myös ehdottomasti lukea se, että kyseinen kortti on erittäin helposti haettavissa. Koko kortinhakuprosessi tapahtuu nimittäin salaman nopeasti Komplett Bankin omien verkkosivujen kautta. Kortinhakijan täytyy vain täyttää oma henkilötunnus, sähköpostiosoite, puhelinnumero, siviilisääty, tämänhetkinen työtilanne, asumismuoto, lasten lukumäärä, kuukausitulot, lainojen määrät. Tämän jälkeen hakemus klikataan eteenpäin, jonka jälkeen päätös siitä myönnetäänkö kortti on saatavilla välittömästi. Jos päätös on myönteinen, niin kortti saapuu kortinhakijalle noin viikossa.

Kenelle KomplettBank Mastercard kortti soveltuu?

Komplett Bank MasterCard luottokortti sopii kaikille sellaisille henkilöille jotka haluavat omaan luottokorttiinsa suhteellisen korkean luottorajan, sillä tosiaan kyseisessä kortissa se on 500 – 10 000 euroa. Kortti on myös kätevä arjen rahoittaja, sillä se sisältää edellä mainitun jopa 50 vuorokauden korottoman maksuajan luotto ostoksille. Kyseinen kortti on myös helposti haettavissa ja sillä voi tehdä ostoksia maailmanlaajuisesti. Tästä syystä se on hyvin soveltuva myös kiireisille maailmanmatkaajille. Koska kortin bonuspisteet kertyvät nimenomaan verkko ostoksista, on Komplett Bank MasterCard hyvä valinta sellaiselle henkilölle joka shoppailee paljon nettikaupoissa.

Kysymyksiä ja vastauksia Komplett Bankista

Mitä lainamuotoja KomplettBank tarjoaa?

KomplettBank tarjoaa kuluttajille kätevää joustoluottoa, jota voi hakea aina 1 000 eurosta jopa 50 000 euroon saakka.

Tarjoaako KomplettBank myös yrityslainaa?

Komplett Bankin lainatuotteet ovat yksityishenkilöille tarkoitettuja, mutta voit toki niin halutessasi hakea lainan omissa nimissäsi ja käyttää sen haluamaasi kohteeseen, eli vaikka oman yritystoiminnan kehittämiseen.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

23 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

KomplettBank edellyttää että lainanhakijalla on säännölliset tulot.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Ota yhteyttä KomplettBankin asiakaspalveluun joko puhelimitse: (09 4245 2288) tai sähköpostitse: asiakaspalvelu@komplettbank.fi kautta, niin ammattitaitoinen asiakastuki auttaa sinua kaikissa lainaasi koskevissa kysymyksissä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Kyllä. Voit helposti tehdä lainahakemuksen myös omalla mobiililaitteellasi.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

KomplettBank maksaa lainarahat todella nopeasti tilillesi, eli jopa muutamassa tunnissa, myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Huomioi kuitenkin että siirtoaikoihin vaikuttaa myös käyttämäsi pankin siirtoaikojen nopeus.

Komplett Bank logo
Lainaa 1 000 € - 50 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö