Kulutusluotto

Kulutusluotto on luotto, joka on yleensä saatavilla vakuudettomana netin lainasivustoilta. Sitä voi hakea aina muutamasta sadasta eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Hakuprosessi on helppo ja nopea, tapahtuen lainapaikan omien verkosivujen kautta. Koska useimmat lainasivustot hyödyntävät pankkitunnuksia lainanhakuprosessissa, ovat lainarahat myös todella nopeasti saatavilla. Kulutusluottojen takaisinmaksuaika on myös todella joustava, eli maksuaikaa voi saadaa 1 – 15 vuotta. Kulutusluotot soveltuvat hyvin vaikkapa remontin, matkan, auton tai jonkun suuremman ja arvokkaamman hankinnan rahoittamiseen. Kulutusluottojen lainakriteerit ja kulut vaihtelevat lainapaikkakohtaisesti, mutta yleisesti ottaen ne ovat varsin kohtuullisia ja kuluttajaystävällisiä.

Kulutusluottovertailu 2019

Bigbank logo
Lainaa 1000 € - 50 000 €
Tunnettu Bigbank nettipankki on mahtava paikka lainata itselleen nopeasti ja helposti 2 000- 20 000 euroa lainarahaa. Rahat saatavilla saman päivän aikana.
 • Luotettava
 • Monipuolinen!
Otsolaina logo
Lainaa 500 € - 60 000 €
Otsolaina lainapalvelun kautta voi hakea lainaa 500 - 60 000 euroa ja rahat ovat yleensä saatavilla saman päivän aikana!
 • 18-vuotta!
 • Saman päivän aikana!
Bondora logo
Lainaa 500 € -10 000 €
Hae näppärästi itsellesi lainarahaa Bondoran kautta 500 - 10 000 euroa. Rahat saat käyttöön nopeasti!
 • Kansainvälinen
 • Nopea!
Blue Finance logo
Lainaa 100 - 5 000 €
BlueFinance lainasivuston kautta lainaa 100-5 000 euroa helpolla verkkohakemuksella. Rahat maksetaan tilille muutamissa minuuteissa!
 • 18-vuotta!
 • Muutamissa minuuteissa!
Fellow Finance logo
Lainaa 500 € - 15 000 €
Saldo logo
Lainaa 500 € - 10 000 €
Nopean ja kotimaisen Saldo lainasivuston kautta voi hakea lainaa 500 - 10 000 euroa todella helposti. Rahat saatavilla heti!
 • 18-vuotta!
 • Kotimainen
Ferratum.fi logo
Lainaa 1 € - 2 000 €
Hanki itsellesi jopa 2000 euron luottotili josta voit helposti nostaa rahaa suoraan pankkitilillesi aina kun tarvitset sitä!
 • Joustava luotto
 • Ferratum Prime-laina
Instabank logo
Lainaa 500 € - 50 000 €
InstaBank on vakavarainen lainapaikka, josta voi hakea lainaa aina 500 eurosta jopa 50 000 euroon saakka. Rahat tilille saman päivän aikana!
 • Luotettava
 • Monipuolinen

Mikä kulutusluotto on?

Kulutusluotto on siis kätevä tapa rahoittaa arjen yllättäviä menoja tai tilanteita. Kulutusluotto on myös varsin hyvä valinta silloin, kun iskee tarve jollekin hankinnalle, mutta sillä hetkellä rahaa ei oikein ole omalla tilillä käytettävissä. Kulutusluotto on siis kaikessa yksinkertaisuudessaan joko vakuudeton tai vakuudellinen laina, jota voi hakea siis esimerkiksi remontin tekemiseen tai muiden menojen kattamiseen. Itse asiassa kulutusluotto kategoriaan lasketaan monia eri lainoja ja luottoja… esimerkiksi kaikki vakuudelliset ja vakuudettomat lainat, luotot sekä pikavipit jotka ovat siis tarkoitettu kulutuskäyttöön. Kulutusluottoa voikin hakea helposti joko pankista tai netissä toimivilta rahoituslaitoksilta.

Yleisesti ottaen kulutusluottoa on saatavilla 100 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Takaisinmaksuajat kulutusluotoissa nousevat niinkin pitkiksi kuin jopa viiteentoista vuoteen. Monelle tuttu kulutusluotto on esimerkiksi autolaina, joka myös sekin luokitellaan kulutusluottojen piiriin. Kun kuitenkin haetaan joltakin netin lainapaikalta kulutusluottoa, ei se yleensä tarvitse/vaadi tietoa siitä että mihin lainanhakija on luottoa on käyttämässä. Luoton voi siis käyttää omaan vapaavalintaiseen kohteeseen. Tämä onkin yksi netin lainasivustojen suurimpia etuja. Kulutusluotoissa lainasummaan vaikuttaa myös se, minkälainen taloudellinen tilanne hakijalla on. Yleisesti ottaen voisi myös sanoa että kulutusluottoa saadakseen hakijalla täytyy olla moitteettomat luottotiedot, eikä mitään maksuhäiriömerkintöjä.

Miten kulutusluottoa haetaan?

Kulutusluottojen hakeminen on yleisesti ottaen varsin helppo prosessi. Eri rahoittajilla on kuitenkin olemassa varsin suuriakin eroja kuluissaan, joten vertailu myös tässäkin tapauksessa on järkevää. Me olemmekin halunneet tuoda tässä oman kortemme kekoon ja laatineet lukijoillemme kattavan, monipuolisen ja luotettavan listan markkinoilta löytyvistä kulutusluotoista.

Itse hakuprosessi on siis varsin helppo ja tapahtuu yleensä kulutusluottoja myöntävän rahoituslaitoksen omien sivujen kautta. Yleensä kulutusluotoissa, kuin kuten muissakin lainoissa ja luotoissa, minimivaatimuksina luoton saamiseen ovat täysi-ikäisyys, suomalainen pysyvä osoite, sekä puhtaat luottotiedot. Todella moni kulutusluottoja myöntävä rahoituslaitos tekee myös luottopäätöksen todella nopeasti, jonka ansiosta rahat ovat saatavilla hyvinkin nopealla aikataululla.

Kulutusluotot ovat siis lainoja, joiden kulurakenne riippuu hyvin pitkälti siitä miten suuri kulutusluotto on ja myös siitä, miten pitkän laina-ajan lainanhakija luotolleen haluaa. Yleisesti ottaen korot sijoittuvat välille 9% – 30% ja ne ovat myös osittain sidottuja lainanhakijan omaan taloudelliseen tilanteeseen. Eli mitä korkeamman riskin asiakas on kyseessä, sitä korkeampi korko hänelle myös määritellään.

Kulutusluottojen vertailu kannattaa!

Kulutusluotoissa on yleensä myös olemassa erilaisia muita maksuja, joita voivat olla esimerkiksi tilinhoito-, käsittely- sekä muut lisäkulut. Kuitenkin meidän laatimamme kulutusluottovertailulistan avustuksella, rahoituksen etsiä voi vertailla helposti, nopeasti ja turvallisesti useita eri luotettavia rahoituslaitoksia ja heidän myöntämiä kulutusluottoja. Sillä kuten muidenkin lainojen kanssa, myös tässä tapauksessa vertailu todella kannattaa, eli ei muuta kuin tutustumaan huolella ja rakkaudella laatimaamme listaan, josta selviää kyllä kaikki olennainen kun ollaan metsästämässä sitä parasta kulutusluottoa juuri omia tarpeita ajatellen!

Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö