Lainapaikat

Lainapaikat sivumme esittää sinulle kaikki parhaat sivustot, joista voit hakea lainaa. Vertaamme ja lisäämme sivuillemme vain ja ainoastaan luotettavimmat lainapaikat, joten täältä jos mistä löytyy tuutin täydeltä upeita ja tarkemman tutustumisen arvoisia lainapaikkoja.

Laadukkaita ja mielenkiintoisia lainapaikkojahan on netti pullollaan, jopa niin paljon, että eteen voi tulla valinnan vaikeus. Tästä syystä kannattaakin tutustua meidän sivuiltamme löytyviin arvosteluihin, listauksiin ja artikkeleihin hieman tarkemmin, sillä niiden avulla löytyy varmasti sopiva lainapaikka kenelle tahansa. Sivuiltamme löytyvät artikkelit ovatkin tietoa pullollaan, eli niihin tutustumalla lainojen ja luottojen maailma tulee ihan varmasti tutuksi.

Ei olekaan väliä onko lainahakija etsimässä itselleen pientä pikavippiä, elämään helpotusta tuovaa joustoluottoa, suurempiin hankintoihin oivallisesti sopivaa kulutusluottoa, vaiko kenties yrityslainaa, vertaislainaa tai yhdistelylainaa. Kaikki edellä mainitut nimittäin löytyvät meidän sivuiltamme kauniisti ja selkeästi listattuina. Ei siis kannata vaipua epätoivoon suuren lainapaikka ja lainatuote valikoiman edessä, vaan ottaa ja napsia siitä parhaat palat meidän avustuksellamme.

Top 10 lainapaikat

Ferratum.fi logo
Lainaa 1 € - 2 000 €
Hanki itsellesi jopa 2000 euron luottotili josta voit helposti nostaa rahaa suoraan pankkitilillesi aina kun tarvitset sitä!
 • Joustava luotto
 • Ferratum Prime-laina
Bigbank logo
Lainaa 1000 € - 50 000 €
Tunnettu Bigbank nettipankki on mahtava paikka lainata itselleen nopeasti ja helposti 2 000- 20 000 euroa lainarahaa. Rahat saatavilla saman päivän aikana.
 • Luotettava
 • Monipuolinen!

Top 10 listalta löydät suositut ja laadukkaat lainapaikat, joissa vierailemalla voit lainata helposti ja luotettavasti itsellesi rahaa. Näiden lainapaikkojen maine on erinomainen ja lainaehdot asiakasystävälliset.

Muista vertailla lainapaikat ennen kuin otat lainan

Upeita lainapaikkoja on siis olemassa nykyisin todella runsain määrin ja uusia saadaan myös jatkuvasti lisää markkinoille. Lainanhakijan kannattaisikin aina muistaa vertailla mahdollisimman monia eri lainasivustoja ennen lainan ottamista, sillä se on paras tapa varmistua siitä, että haettu laina on ehdoiltaan ja kuluiltaan juuri se paras mahdollinen omia tarpeita ajatellen.

Mitkä sitten ovat niitä asioita, jotka tekevät lainapaikasta hyvän ja laadukkaan?

Yksi tarkistettava asia on esimerkiksi se, että lainapaikalla on joko Etelä-Suomen aluehallintoviraston tai Finanssivalvonnan toimilupa. Tämän edellä mainitun seikan lisäksi, kannattaa myös muistaa kiinnittää huomiota muutamiin muihinkin seikkoihin.

Sellaisia ovat esimerkiksi lainapaikan lainoilleen tarjoama todellinen vuosikorko, nimelliskorko ja tämän lisäksi myös erilaiset muut kulut. Kuluja voivat lainapaikoilla olla esimerkiksi palvelu-, käsittely- ja laskutuskulut. Näissä kaikissa saattaa olla lainapaikkakohtaisesti varsin suuriakin eroja, jonka takia ne kannattaa aina vertailla. On myös hyvä olla tietoinen siitä, että mikä yritys löytyy lainapaikan taustalta. Joillakin lainapaikoilla voi myös olla sama omistaja.

Sivuiltamme löytyvät laina arvostelut kuitenkin esittelevät kaikki tarvittavat ja olennaisimmat tiedot mahdollisimman selkeästi lainanhakijalle, joten ne selviävät tuossa tuokiossa. Listoihin tutustumalla selviää siis nopeasti hyvä ja edullinen lainapaikka. Laadukas lainasivusto tarjoaa siis kaikkia edellä mainittuja, eli kohtuullista kulurakennetta ja viranomaisen valvomaa toimintaa. Tämän lisäksi niiltä tulee löytyä myös hyvin toimiva ja helposti tavoitettavissa oleva asiakastuki. Luonnollisesti lisäpisteitä tulee siitä, jos asiakastuki mahdollistaa asioimisen suomenkielellä. Laadukas lainapaikka on siis monen asian summa ja jokaisen osa-alueen tuleekin olla kunnossa, jotta voimme suositella sitä.

Viimeisimmät lainapaikat

Lainasto logo
Lainaa 100 - 5 000 €
Lainasto lainapaikan kautta voi hakea lainaa 100 eurosta jopa 5 000 euroon saakka. Rahat tilillä noin 15 minuutissa!
 • 22-vuotta!
 • Luotettava
Vippi logo
Lainaa 100 - 10 000 €
Vippi lainapaikan kautta voi hakea nopeasti itselleen lainarahaa jopa 10 000 euroa ja mikä parasta ne maksetaan tilille muutamissa minuuteissa!
 • Asiakastuki avoinna 24/7
 • Muutamassa minuutissa!
NordCredit logo
Lainaa 100 - 3 000 €
Tonnilaina logo
Lainaa 1 000 €
Blue Finance logo
Lainaa 100 - 5 000 €
BlueFinance lainasivuston kautta lainaa 100-5 000 euroa helpolla verkkohakemuksella. Rahat maksetaan tilille muutamissa minuuteissa!
 • 18-vuotta!
 • Muutamissa minuuteissa!

Minkälaisia lainapaikkoja netistä löytyy?

Netistä löytyy nykyisin todella monipuolisesti lainasivustoja kuin myös niiden erilaisia lainatuotteitakin. Kannattaa kuitenkin huomioida, että lainapaikkoja löytyy erityyppisiä. Luonnollisestikin eri yritykset tarjoavat eri nimisiä lainasivustoja, joilla on sitten erilaisia lainatuotteita valikoimissaan. Kannattaa kuitenkin aina tarkistaa, että onko sivusto lainasivusto vai lainapalvelu?

Näillä kahdella on nimittäin ihan selkeä ero keskenään. Lainasivusto esimerkiksi on sivu, josta lainanhakija hakee lainaa ja juuri tuo kyseinen yritys myöntää lainat. Lainapalvelu taas on sivusto, jossa lainanhakija täyttää lainahakemuksen, mutta sivusto itsessään ei myönnä lainaa, vaan se välittää lainanhakijan hakemuksen jopa useille kymmenille eri toimijoille. Lainanhakija saa siis useita lainatarjouksia vain yhdellä hakemuksella.

Kyseessä on siis kaksi täysin eri tyyppistä toimijaa, mutta niitä yhdistää kuitenkin sellainen asia, että kummastakin niistä lainat ovat helposti ja nopeasti haettavissa, eikä kummassakaan lainan hakeminen vielä itsessään maksa mitään eikä sido vielä yhtään mihinkään. Tästä syystä lainaa etsivä voikin kaikessa rauhassa pyytää tarjouksen useammalta lainasivustolta ja lainapalvelulta niin halutessaan.

Kaikki lainapaikat, lainat ja arvostelut

Ege logo
Ege
Lainaa 100 € - 2 800 €
Ege rahoituksen kautta voit hakea itsellesi kätevän ja edullisen pikalainan 100-2800€. Täytä helppo verkkohakemus ja vastaanota rahat!
 • Turvallinen
 • Edullinen
Bigbank logo
Lainaa 1000 € - 50 000 €
Tunnettu Bigbank nettipankki on mahtava paikka lainata itselleen nopeasti ja helposti 2 000- 20 000 euroa lainarahaa. Rahat saatavilla saman päivän aikana.
 • Luotettava
 • Monipuolinen!
Ostosraha logo
Lainaa 400 € -10 000 €
Tonnilaina logo
Lainaa 1 000 €
Creditstar logo
Lainaa 50 € - 2 000 €
CreditStar on uskomattoman helppo ja nopea lainapaikka jossa saa 2 000 euron pikalainan tilille HETI!
 • 18-vuotta!
 • Nopea!
Suomilimiitti.fi logo
Lainaa 10 € - 2 000 €
Vivus Jousto logo
Lainaa 100 €- 3 000 €
Aasa Oy logo
Lainaa 1 000 € - 5 000 €
Limiitti.fi logo
Lainaa 100 € - 2 000 €
Limiitti.fi tarjoaa todella kätevää - jopa 2000 euron limiittiä josta voi nostaa rahaa suoraan pankkitilille aina kun sitä tarvitsee!
 • Suosittu!
 • 18 v!
Qred Yrityslaina logo
Lainaa 1 000 € - 50 000 €
Qred Yrityslaina lainasivuston kautta voit hakea yrityksellesi edullisen ja nopean lainan 1000-25 000€. Rahat käyttöön saman päivän aikana!
 • Luotettava
 • Nopea!
Bank Norwegian logo
Lainaa 1 000 € - 60 000 €
Bank Norwegian on laadukas norjalainen nettipankki, josta voi hakea lainaa aina 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka.
 • Monipuolinen
 • Luotettava
Surimo logo
Lainaa 500 € - 4 000 €
Rahoitus24 logo
Lainaa 500 € - 70 000 €
Ferratum Business logo
Lainaa 2 000 € - 250 000 €
Ferratum Business lainat ovat haettavissa kaikille pk-yrityksille. Lainaa voi hakea 2 000 - 250 000 euroa helpolla verkkohakemuksella!
 • Luotettava
 • Nopea!
Instabank logo
Lainaa 500 € - 50 000 €
InstaBank on vakavarainen lainapaikka, josta voi hakea lainaa aina 500 eurosta jopa 50 000 euroon saakka. Rahat tilille saman päivän aikana!
 • Luotettava
 • Monipuolinen
Fellow Finance logo
Lainaa 500 € - 15 000 €
Ferratum.fi logo
Lainaa 1 € - 2 000 €
Hanki itsellesi jopa 2000 euron luottotili josta voit helposti nostaa rahaa suoraan pankkitilillesi aina kun tarvitset sitä!
 • Joustava luotto
 • Ferratum Prime-laina
Euroloan logo
Lainaa 100 € - 10 000 €
Suomen Yrityslaina logo
Lainaa 1 000 - 100 000 €
Suomen Yrityslaina on lainasivusto, josta voi hakea yritykselleen nopeasti 1 000 - 25 000 euron suuruisen lainan. Rahat saatavilla samana päivänä!
 • Nopea
 • Helppo!
Ekstraluotto logo
Lainaa 10 € - 2 100 €
LuottoRaha logo
Lainaa 2000 €
Komplett Bank logo
Lainaa 1 000 € - 50 000 €
Komplett Bank tarjoaa paitsi lainaa nykyään myös omaa Komplett Bank - luottokorttia! Hanki omasi jo tänään!
 • Uutuus: Luottokortti!
 • 10 000 luottoraja!
Matkaluotto logo
Lainaa 2 000 € - 10 000 €
Saldo logo
Lainaa 500 € - 10 000 €
Nopean ja kotimaisen Saldo lainasivuston kautta voi hakea lainaa 500 - 10 000 euroa todella helposti. Rahat saatavilla heti!
 • 18-vuotta!
 • Kotimainen

Kaikki lainapaikat listaltamme löydät kaikki meidän sivuilla esitetyt lainapaikat kätevästi aina aakkosjärjestyksessä. Koska lisäämme uusia lainasivuja viikottain, näet kätevästi uusimmat lainapaikat keltaisella ”uusi lainapaikka” -symbolilla.

Kaikki lainapaikat yhdeltä sivulta

Kun ollaan etsimässä hyväehtoista ja laadukasta lainapaikkaa, niin ideaali tilannehan on se, että kaikki netin lainasivustot löytyisivät yhdeltä ainoalta sivulta. Näin onkin asianlaita esimerkiksi meidän sivustomme kohdalla, sillä olemme pyrkineet tekemään lainanhakijan elämästä mahdollisimman helppoa. Sivustoltamme löytyvät siis kaikki Suomessa toimivista laadukkaista lainapaikoista. Luonnollisesti lisäämme uusia lainapaikkoja jatkuvasti sivuillemme ja listahan ei ole koskaan varsinaisesti valmis, sillä uusia lainapaikkoja saadaan koko ajan lisää.

Olemme kuitenkin jatkuvasti hereillä asian suhteen ja pyrimme lisäämään sekä uudet lainapaikka tulokkaat, kuin myös muuten vain puuttuvat, mahdollisimman ripeästi listoillemme. Päivitämme myös arvosteluja jatkuvasti, jonka takia niiden tieto on aina ajantasaista ja paikkansapitävää. Jokaisesta lainapaikka arvostelusta voin myös klikata itsensä todella helposti ja nopeasti suoraan valitsemansa lainapaikan omille verkkosivuille, joissa voi aloittaa niin halutessaan nopean lainan hakuprosessin.

Laadukkaat lainapaikat tarjoavat myös asiantuntevan asiakastuen

Suurin osa netin lainapaikoista tarjoaakin omille asiakkailleen nykyisin todella hyvin asiakastukea. Tämän lisäksi monilta sivuilta löytyy nykyisin myös kattava ja hyödyllinen UKK-osio. Laadukas lainapaikka on siis nykyisin paljon muutakin kuin vain verkkosivusto, josta voi lainata nopeasti rahaa. Sen täytyy olla toimiva ja kokonaisvaltainen palvelupaketti, josta lainanhakija löytää paitsi edulliset ja helposti haettavat lainatuotteet, niin tämän lisäksi myös neuvontaa, opastusta ja muuta mielenkiintoista tietoa lainoihin ja niiden hakemiseen sekä kuluihin liittyen.

Kaikki sivuiltamme löytyvät arvostelut ovat luonnollisesti aina puolueettomasti ja huolella arvosteltuja. Niistä on löydettävissä aina seuraavat tiedot:

 1. Lainapaikan nimi
 2. Lainapaikan tarjoamat lainatuotteet
 3. Lainarahojen maksun nopeus
 4. Lainakriteerit
 5. Lainasummat
 6. Takaisinmaksuajat

Pyrimme myös aina kertomaan tietoja siitä, että mikä firma toimii kyseisen lainasivuston taustalla ja milloin se on aloittanut toimintansa. Eli pyrimme siis tuomaan mahdollisimman paljon tietoa lainanhakijalle, sekä itse lainapaikasta, yrityksestä sen taustalla, sekä kaikesta muusta mahdollisesta, niin että tarjolla olisi todellinen kokonaiskuva lainasivuston toiminnasta. Tämän perusteella onkin huomattavasti helpompi tehdä ratkaisu, että olisiko kyseessä kenties sellainen lainasivusto josta haluaa hakea itselleen lainaa.

Lainapaikat tarjoavat myös kampanjoita ja tarjouksia

Nykyiset netin lainapaikat tarjoavat myös todella kiitettävästi omille asiakkailleen erilaisia kampanjoita, tarjouksia ja uuden asiakkaan etuja. Ne ovatkin yleensä sellaisia, joita kannattaa hyödyntää, sillä niiden ansiosta voi päästä nappaamaan itselleen vaikkapa pari kuukautta ilmaista lainarahaa tai joustoluottojen kyseessä ollessa ensimmäisen noston täysin ilman kuluja. Vaikka lainapaikkojen tarjoamat edut ovat yleensä suhteellisen lyhytkestoisia, niin siitäkin huolimatta ne tuovat aina lainanhakijalle selkeää säästöä mukanaan.

Erilaisia upeita rahanarvoisia etuja, tarjouksia ja kampanjoita voi itse etsiskellä surffailemalla netin lainapaikoilla, mutta huomattavasti helpommalla pääsee, jos tutustuu lainavertailusivustojen antiin. Tässäkin suhteessa me haluamme olla avuksi, sillä kerromme omilla sivuillamme myös erilaisista lainapaikkojen eduista ja suosittelemme todella myös hyödyntämään niitä. Niiden avulla voi nimittäin säästyä todella mukava määrä rahaa.

Lainapaikat tarjoavat nopeaa lainarahaa helposti

Kenellekään ei varmastikaan ole mikään yllätys, että yksi suurimmista syistä miksi netin lainapaikoista on tullut niin kovin suosittuja, on se, että ne ovat uskomattoman nopeita. Nopeus on valttia nykyajan kiireisille ihmisille ja kun kaiken lisäksi netin lainapaikkojen nopeus ei pelkästään ulotu lainarahojen saamiseen. Ne ovat tämän lisäksi myös pystyneet nopeuttamaan koko lainanhakuprosessia. Ei siis ole mikään ihmekään, että todella moni kuluttaja on ottanut ne omakseen.

Suurin osa lainapaikoista pystyy maksamaan lainarahat lainanhakijan tilille myönteisen lainapäätöksen jälkeen jopa välittömästi ja viimeistään saman päivän aikana. Suurelta osalta nopeuteen on myös vaikuttanut pankkitunnusten ja mobiilitunnusten käyttöönotto lainanhakuprosessissa, sillä niiden myötä lainanhakija pystytään tunnistamaan entistä helpommin ja nopeammin ja tästä syystä myös lainarahat ovat huomattavasti nopeammin saatavilla.

Minkälainen laina ja lainapaikka sinulla on toiveissa?

Siinä vaiheessa, kun ollaan etsimässä lainarahaa netistä ja vertaillaan eri lainapaikkoja, niin ihan ensimmäiseksi kannattaa kuitenkin istahtaa alas ja miettiä rauhassa se, että minkälainen lainatuote ja lainapaikka olisi omissa toiveissa. Kuten hyvin tunnettua on, niin erilaisia lainasivustoja löytyy todella mukavasti nykyisin netistä. Tämän lisäksi myös monenlaisia lainatuotteita on saatu todella kiitettävästi lisää vuosien mittaan tarjolle. Tästä syystä lainanhakijan olisikin tärkeää miettiä, että minkälainen laina sopisi juuri siihen omaan lainarahan tarpeeseen.

Kannattaa myös käyttää hetki aikaa siihen, että miettii minkälainen lainapaikka olisi itselle mieluinen asioida. Vaikka todella monet netin lainapaikoista ovatkin keskenään hyvin samankaltaisia, niin silti niillä löytyy kuitenkin myös eroja keskenään. Esimerkiksi se, että jotkut netin lainasivustoista tarjoavat paremmin asiakastukea ja neuvontaa kuin jotkut toiset, mutta myös se, että luonnollisesti lainatuotteet ja lainojen kulurakenteet vaihtelevat aina lainapaikkakohtaisesti. Lainanhakijan kannattaakin siis lainatuotetta ja lainapaikkaa etsiessä miettiä ainakin seuraavat seikat itselleen selkeiksi:

 • Minkä verran lainarahaa tarvitaan
 • Minkälaiseen tarkoitukseen lainaraha tulee
 • Minkälainen takaisinmaksuaika olisi ideaali
 • Täytyykö lainapaikalla olla hyvin tavoitettavissa oleva suomenkielinen asiakastuki
 • Minkälainen kulurakenne lainapaikan lainatuotteissa on
 • Onko lainapaikka kotimainen vai ulkomainen toimija
 • Onko lainapaikalla käytössä sähköinen palvelu
 • Sopivatko lainapaikan kriteerit omaan tilanteeseen
 • Onko laina paikan maine yleisesti ottaen hyvä

Kannattaa myös muistaa aina tarkistaa joko laina arvostelusta tai lainapaikan omilta sivuilta, että tarjoaako kyseinen lainasivusto lyhennysvapaita kuukausia. Yllättävän moni tarjoaa myös tällaista etua omille asiakkailleen ja luonnollisesti se on vain ja ainoastaan hyvä asia. Koskaan ei nimittäin tiedä mitä elämässä tapahtuu ja siksi on aina hyvä jos niin tarvitessa lainaan on saatavilla joustoa.

Joillakin netin lainapaikoilla saattaa myös olla ylimääräisenä ja yleensä ostettavana palveluna myös jonkinlainen vakuutus, jonka avulla voi varmistaa lainan takaisinmaksun esimerkiksi työttömyyden, sairauden tai kuoleman varalta. Yleensä nämä lainapaikkojen omat vakuutukset tai turvat lainalle eivät myöskään ole kovin kalliita ja siksi kannattaa myös tutustua niihin tarkemmin.

Netin lainapaikat tarjoavat lainaa ilman vakuutta

Netistä löytyvät lainapaikat ovat siis niin sanotusti räjäyttäneet pankin monestakin eri syystä, eli esimerkiksi nopeutensa, helppoutensa ja turvallisuutensa puolesta. Tämän lisäksi kuluttajia on myös ilahduttanut se, että niistä haettavat lainat ja luotot ovat oikeastaan aina saatavilla ilman vakuutta tai takaajia. Luonnollisesti tämä helpottaa ja nopeuttaa lainanhakuprosessia, mutta tämän lisäksi siinä on olemassa myös toinen aspekti. Sillä kukapa meistä haluaisi vaivata tuttaviaan tai sukulaisiaan takaus pyynnöllä tai laittaa mitään omaa omaisuuttaan vakuudeksi. Se että netin lainapaikat mahdollistavat lainarahan ilman vakuutta ja takaajia, on siis ollut todella iso ja positiivinen seikka lainanhakijoille. Se on varmasti myös osittain sellainen syy, miksi moni on kallistunut netin lainapaikkojen kannalle lainarahaa etsiessään.

Tutustu lainapaikan lainakriteereihin

Tuossa aiemmin jo mainittiin se, että lainarahaa etsiessä kannattaa myös aina tutustua lainapaikan kriteereihin huolella. Tämä luonnollisesti siitä syystä, että kannattaa selvittää onko lainanhakeminen itselle mahdollista kyseiseltä lainapaikalta. Jokainen lainapaikka nimittäin määrittelee itse omat lainakriteerinsä, jonka takia niissäkin saattaa olla hienoisia eroja. Olemme myös kertoneet aina tämän asian lainapaikka arvosteluissamme, eli sieltä löytyy tieto esimerkiksi seuraavista seikoista:

 • Minkä ikäisille lainat ovat haettavissa
 • Edellyttääkö lainapaikka säännöllisiä tuloja
 • Pitääkö hakijalla olla pysyvä suomalainen osoite
 • Pitääkö lainanhakijalla olla omat verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne

Lainakriteerit ovat siis usein hyvin samankaltaisia keskenään, mutta tosiaan esimerkiksi ikärajat saattavat vaihdella aina 18-vuotiaasta jopa 25-vuotiaaseen saakka. Tämän lisäksi jotkut netin lainapaikoista ovat myös määritelleet sen, että mikä on yläikäraja lainan hakemiselle. Kaikki lainapaikat kuitenkin muutamaan poikkeusta huomioimatta vaativat, että lainanhakijalla on puhtaat luottotiedot.

Lainan hakeminen netin lainapaikoilta

Kuten sanottua, lainan hakeminen netin lainapaikoilta on nykyisin helppoa ja nopeaa. Kaikki tapahtuu sähköisen hakemuksen välityksellä, lainapaikan omilla verkkosivuilla. Hakemukseen täytetään yleensä vain omat henkilö- ja yhteystiedot, sekä joissain tapauksissa myös tulotiedot. Tämän lisäksi luonnollisesti ilmoitetaan myös se, kuinka paljon lainaa halutaan hakea ja minkälaisella takaisinmaksuajalla.

Moni netin lainapaikoista myös edellyttää että lainanhakija rekisteröityy palveluun jo ennen lainahakemuksen täyttämistä, omia pankkitunnuksia tai Mobiilivarmennetta käyttäen. Tämä varmistaa sen, että kyseessä on todellinen henkilö. Henkilön tunnistautuminen tapahtuu siis jo tässä vaiheessa. Tämä on siksi kätevää, että siinä vaiheessa kun myönteinen lainapäätös on saatu ja tulee lainarahojen maksun aika, niin ei tarvita enää mitään muita tunnistautumisia, vaan rahat voidaan maksaa välittömästi.

Netin lainapaikat tarjoavat monenlaisia lainatuotteita

Netin lainapaikat tarjoavat haettavaksi siis nykyisin todella monipuolisesti erilaisia lainatuotteita ja tunnetuimpia niistä ovat, pikavipit, joustoluotot ja kulutusluotot. Näiden edellä mainittujen lisäksi nykyisiltä lainapaikoilta löytyy myös yhdistelylainoja, yrityslainoja, vertaislainoja ja paljon muuta. Koska nyt kuluvana vuonna on myös tulossa uusi lainsäädäntö koskemaan pikavippejä, niin tämän myötä myös varmasti lainatuotteet tulevat taas jonkin verran muuttamaan muotoaan. Niille saatetaan saada esimerkiksi ehkä jopa uusia nimikkeitä?

Mielenkiintoinen seikka on muuten se, että silloin kun sähköisesti netistä haettavat lainat tekivät tuloaan, niin suosituin lainatuote oli pitkän aikaa pikavippi. Vuosien kuluessa kulutusluotto on kuitenkin myös noussut todella suureen suosioon, varsinkin suomalaisten kuluttajien keskuudessa. Parin viime vuoden aikana taas ollaan nähty joustoluoton nousu, jolle ei ainakaan vielä loppua näy. Netin lainapaikkojen lainatuotteet siis muuttavat myös muotoaan vuosien mittaan, aina sen mukaan miten ihmisten ihmiset ja maailmakin muuttuu. Luonnollisesti lainapaikat pyrkivät nimittäin aina muokkaamaan omista lainatuotteistaan sellaisia, että ne olisivat mahdollisimman hyvin monille kuluttajille soveltuvia.

Nykyiset lainapaikat ovat turvallisia asioida

Nykyiset lainapaikat ovat paitsi nopeita ja helppoja käyttää, niin tämän lisäksi ne ovat myös todella turvallisia. Turvallisuus onkin noussut netissä asioidessa yhdeksi tärkeimmistä seikoista ja luonnollisesti myös lainapaikkoja vertailevat kuluttajat ovat tarkkoja sen suhteen. Moni lainarahaa etsivä kuluttaja tarkistaakin heti ensimmäiseksi, että lainapaikka on hoitanut sivustonsa suojauksen asianmukaisesti. Kaikeksi onneksi suurin osa nykyisistä lainapaikoista onkin suojannut oman sivustonsa uusimpia suojausmenetelmiä käyttäen (SSL).

Tämän lisäksi lainanhakuprosessissa hyödynnettävät pankkitunnukset, sekä Mobiilivarmenne ovat myös omalta osaltaan lisänneet entisestäänkin turvallisuutta. Lainanhakijat voivat siis olla täysin turvallisin mielin sen suhteen, että omat tiedot ovat turvassa alusta loppuun saakka, eivätkä pääse livahtamaan kenenkään asiattomien käsiin.

Netin lainapaikkojen lainatuotteet ovat salamannopeita

Netin lainapaikkojen tarjoamat lainatuotteet ovat myös salamannopeita. Tämä johtuu siitä, että niitä haetaan sähköisesti lainapaikkojen omien verkkosivujen kautta. Lainanhakuprosessissa myös hyödynnetään nykyisin oikeastaan aina pankkitunnuksia tai Mobiilivarmennetta. Nämä ovat siis saaneet aikaan sen, että lainapaikat pystyvät käsittelemään uskomattoman nopeasti lainanhakijan hakemuksen ja myös maksamaan sen todella ripeästi lainanhakijan tilille.

Onkin todella hyvin ymmärrettävää, että nopeus on yksi lainapaikkojen eniten käyttämistä markkinointikikoista. Kun se kaiken lisäksi on vielä totta, että lainarahat ovat useimmilta netin lainapaikoilta saatavilla suorastaan uskomattoman nopeasti, niin mikä ettei kyseistä tietoa kannata myös käyttää lainapaikan markkinoinnissa. Yleensä lainapaikat pystyvät maksamaan lainarahat lainanhakijan tilille noin 15 minuutissa, jotkut jopa nopeamminkin ja korkeintaan siihen menee 1 – 2 pankkipäivää.

Onko laadukas lainapaikka aina kotimainen?

Laadukas lainapaikka ei välttämättä aina ole vain ja ainoastaan kotimainen. Toki useimmat kotimaisista lainapaikoista ovat todella laadukkaita toimijoita, mutta myös Suomen markkinoille saapuneet ulkomaalaiset lainapaikat ovat tätä nykyä turvallisia ja luotettavia tekijöitä. Monelle lainanhakijalle saattaa kuitenkin edelleenkin olla tärkeä kriteeri se, että lainapaikka on täysin kotimainen. Kaikeksi onneksi laadukkaita kotimaisia toimijoita löytyykin todella runsain määrin Suomen lainamarkkinoilta.

Suomalaisille suunnatuilla markkinoilla toimii kuitenkin tätä nykyä myös useita tanskalaisia ja norjalaisia lainasivustoja, jotka nekin ovat täysin turvallisia asioida. Norjalaiset toimijat ovat ennen kaikkea nettipankkeja, kun taas tanskalaiset yritykset ovat päätyneet tarjoamaan ensisijaisesti pikavippejä ja joustoluottoja. Joka tapauksessa esimerkiksi meidän sivuillamme arvostellut ja esitellyt lainapaikat ovat kaikki turvallisia käyttää lainasivuston alkuperästä riippumatta, sillä emme edes ota listoillemme epämääräisiä toimijoita.

Kannattaa myös muistaa että nykyisin todella moni lainapaikan taustalta löytyvä firma on suuri kansainvälinen toimija, joka saattaa Suomen lisäksi toimia myös useassa muussa maassa. Nämä suuret tekijät ovat myös yleensä listattu pörssiin ja luonnollisesti niiden toiminta on myös kokonaisuudessaan todella hyvin hallinnoitua ja säädeltyä. Toisin sanoen ne ovat siis turvallisia asioida.

Miten löytää reilu lainapaikka?

Reilun ja hyväehtoisen lainapaikan löytäminen ei onneksi nykyisin ole homma eikä mikään. Esimerkiksi meidän sivuiltamme löytyy listattuna upea määrä laadukkaita, turvallisia ja edullisia lainasivustoja, joihin voi tutustua tarkemmin lukemalla niistä tehdyt arvostelut. Kannattaakin siis ihan ehdottomasti tutustua tarkemmin sivuiltamme löytyviin lainapaikka arvosteluihin, sillä se on paras tapa löytää itselleen edullinen ja hyväehtoinen laina. On myös tärkeää että valittu lainapaikka on sellainen, jossa on helppo ja mukava asioida.

Lainasivut.fi © 2019 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö