Lainasto

Lainasto lainasivuston kautta voi hakea lainaa mukavat 100 – 5 000 euroa. Tämän lainapaikan tavoite on ollut mahdollistaa suomalaisille kuluttajille mahdollisimman helppo ja vaivaton lainanhakuprosessi, sekä nopeasti saatavilla olevat lainarahat. Kaiken lisäksi Lainasto lainapaikan lainakriteerit ovat todella alhaiset, joka tarkoittaa toisin sanoen sitä, että sieltä voi hakea lainaa todella helposti, olipa sen hetkinen elämäntilanne mikä tahansa.

Lainasto lainat maksetaan tilille jopa muutamissa minuuteissa!

Lainasto laina lyhyesti:

  • Lainaa: 100 – 5 000 euroa
  • Laina-aika: 12 – 36 kk
  • Rahat tilillä: muutamissa minuuteissa

Lainasto lainasivuston kautta voi siis hakea itselleen nopean ja kätevän pikalainan (100 – 400 euroa), joka on tosiaankin paitsi nopea niin tämän lisäksi myös helposti haettavissa. Lainavalikoima ei kuitenkaan rajoitu pelkkään pikavippiin, vaan tarjolla on myös joustoluotto (100 – 3 000 euroa) ja kulutusluotto (2 000 – 5 000 euroa). Valinnanvaraa löytyy siis todella monipuolisesti.

Lainasto lainasivuston taustalta löytyy sellainen yritys kuin GF Money Consumer Finance Oy, joka on vuonna 2011 toimintansa aloittanut kotimainen yritys. Lainasto lainapaikka on siis paitsi helppokäyttöinen, niin tämän lisäksi se on myös todella turvallinen. Se tarjoaa myös asiakastuen, joka on avoinna seitsemänä päivänä viikossa. Yhteyttä sinne voi ottaa joko puhelimen, sähköpostin tai live chatin välityksellä.

Lainan edellytykset

Lainasto lainasivuston kautta pikavippiä, joustoluottoa tai kulutusluottoa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita (pikavippi ja joustoluotto). Kulutusluotossa ikärajaksi on määritelty 22-vuotta. Lainanhakijalla tulee myös luonnollisesti puhtaat luottotiedot. Lainakriteerit ovat siis Lainastolla enemmän kuin kohtuulliset ja sellaiset että ne mahdollistavat lainan hakemisen useimmille.

  • Ikäraja: 18/22-vuotta
  • Puhtaat luottotiedot
  • Vakituinen osoite Suomessa

Lainan hakeminen:

Lainasto lainasivuston kautta lainan hakeminen on todella helppoa, sillä kaikki tapahtuu kätevästi sen omien verkkosivujen kautta. Ihan ensimmäiseksi lainanhakijan tulee päättää että mitä lainatuotetta hakee ja tämän jälkeen klikata itsensä helpon verkkohakemuksen pariin. Tämän jälkeen lainanhakija tunnistautuu palveluun omilla pankkitunnuksilla, täyttää lainahakemukseen pyydetyt tiedot, vahvistaa tulotiedot ja sitten ei muuta kuin odotellaan hetki lainapäätöstä.

Lainasto antaa lainapäätöksen yleensä välittömästi ja jos se on myönteinen, niin sillon rahat myös maksetaan lainanhakijan tilille heti ilman viivytyksiä.

  1. Siirry tästä Lainasto.fi sivuille täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Lainapäätös saatavilla välittömästi
  3. Jos lainapäätös on myönteinen – maksetaan lainarahat tilille muutamissa minuuteissa

Lainasto pikalaina – nopea tapa rahoittua

Lainasto tarjoaa siis omille asiakkailleen monipuolisesti erilaisia lainatuotteita haettavaksi ja yksi niistä on sen hyväehtoinen ja todella nopea pikalaina eli pikavippi. Lainasto pikavippi on suhteellisen pieni, mutta kuitenkin todella kätevä lainatuote. Sille annetaan maksuaikaa vuoden verran, mutta sitä kuitenkin lyhennetään vain joka toinen kuukausi. Kyseisen lainatuotteen lainakriteerit ovat myös todella matalat, eli periaatteessa riittää että lainanhakija on täysi-ikäinen ja luottokelpoinen henkilö. Todella monet henkilöt ovatkin valinneet kyseisen pikalainan avuksi äkillisessä rahapulassa, sillä tosiaan paitsi että se on nopea niin tämän lisäksi myös joustava ja varsin edullinen.

Kysymyksiä ja vastauksia Lainastosta

Mitä lainamuotoja Lainasto tarjoaa?

Lainasto myöntää asiakkailleen joustoluottoja, kulutusluottoja sekä pikavippejä. Joustoluottoa voi hakea jopa 3 000 euron luottorajalla, kulutusluottoa aina 5 000 euroon saakka ja nopeaa pikalainaa 100 – 400 euroa. Kaikkein hakuprosessi on helppo ja nopea, mutta tämän lisäksi myös lainaehdot ovat jokaisessa lainatuotteessa todella kilpailukykyiset.

Tarjoaako Lainasto myös yrityslainaa?

Lainasto ei tarjoa yrityslainaa omassa lainatuotevalikoimassaan, muttta niin halutessaan lainan voi hakea omissa nimissään ja käyttää sen haluamaansa kohteeseen, eli vaikkapa lainata sen omalle yritykselle.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

Lainasto pikalainaa ja joustoluottoa hakeakseen täytyy olla vähintään 18-vuotias ja kulutusluotolle ikärajaksi on määritelty 22-vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Lainasto lainasivusto tunnetaan alhaisista lainakriteereistään, eli sieltä voivat hakea lainaa myös sellaiset henkilöt joilla ei ole vakituista työpaikkaa.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Jos laskun maksu on syystä tai toisesta unohtunut, ei se ole maailmanloppu. Silloin kannattaakin olla mahdollisimman nopeasti yhteydessä Lainaston asiakastukeen, joka palvelee viikon jokaisena päivänä. Yhteyttä voi ottaa sähköpostin (asiakaspalvelu@gfmoney.fi), puhelimen 09 427 05044 tai live chatin välityksellä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Kyllä. Voit niin halutessa tehdä lainahakemuksen myös kätevästi mobiililaitteellasi.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Alle 2 tunnissa. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainarahat siirretään sinulle välittömästi. Kannattaa kuitenkin muistaa että siirtonopeuteen vaikuttaa osittain myös se, että mitä pankkia käytät. Yleensä lainarahat ovat kuitenkin saatavilla todella nopeasti, eli kuten mainittua noin parissa tunnissa.

Lainasto logo
Lainaa 100 - 5 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö