Lainojen yhdistäminen

Joskus lainojen yhdistäminen voi olla varsin varteenotettava vaihtoehto, ainakin silloin jos pienempiä lainoja tai pikavippejä on kertynyt vähän suurempikin määrä. Lainojen yhdistämisellä voidaan nimittäin yleensä saada laina kuluja huomattavasti pienemmiksi.
Moni netissä toimiva rahoituslaitos mahdollistaakin siis myös lainojen yhdistämisen. Haluammekin kertoa nyt hieman tarkemmin siitä miten tämä on mahdollista ja mitä pitää tehdä yhdistääkseen omat pienemmät lainansa yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

Onko lainojen yhdistäminen vaikeaa?

Lainojen yhdistäminen on myös kaikeksi onneksi tehty erittäin helpoksi, sillä monilla luotonantajilla koko homman voi hoitaa vain yhden ainoan lainahakemuksen avulla. Monilla rahoituslaitoksilla löytyykin niiden omilta sivuilta ja lainahakemuksesta kohta jossa lainanhakijan tulee merkitä jos hän ensisijaisesti toivoo juuri lainanyhdistämis mahdollisuutta. Silloin yleensä lainanhakijan tulee merkitä lainahakemukseen myös vanhojen lainojensa euromääräiset summat – sekä se kuinka paljon hänellä olisi toiveissa lainata kokonaisuudessaan. Monet rahoituslaitokset tekevät asiakkailleen myös lainan maksusuunnitelman tai joissakin tapauksissa jopa uudelleen suunnitteluun. Kaiken kaikkiaan lainojen yhdistäminen on nykyisin varsin helppo homma ja nopeasti tehty ja kuten aiemmin mainittiin se on monessa tapauksessa myös varsin hyvä vaihtoehto.

Miksi sitten lainat kannattaa yhdistää yhdeksi lainaksi?

Tähän löytyy monia todella hyviä syitä joita me nyt vähän esittelemmekin teille rakkaat lukijamme. Onhan toki huomattavasti helpompaa maksaa vain yhtä lainaa kuin useita pieniä erillisiä lainoja. Yhtä lainaa maksaessa lainanottaja pystyykin suunnittelemaan omaa talouttaan paljon tarkemmin kun hän tietää että kerran kuukaudessa tililtä maksetaan vain yksi ainoa lainanlyhennys. Myös siinä tapauksessa jos eteen tulee kuukausi jolloin tarvitsee lyhennysvapaan kuukauden, on huomattavasti helpompaa jos täytyy järjestellä vain yhden lainan maksuvapaa kuukausi. Yleensä tämä onkin mahdollista järjestää, sillä useimmat lainanantajat ovat varsin joustavia. Muita hyviä syitä yhdistää lainat on myös esimerkiksi se että luonnollisesti yhdessä lainassa on vain yhden lainan kulut ja korot – eli se on myös huomattavasti halvempaa lainanottajalle. Myös sellainen seikka että jos lainanottajan täytyy ottaa yhteyttä jostakin syystä rahoituslaitoksen asiakastukeen, on sekin paljon helpompaa kun kaiken voi hoitaa helposti yhden ja ainoan toimijan kanssa. Jos lainoja/vippejä on useita täytyy lainanottajan pitää tarkkaa kirjaa siitä mistä mikäkin on ja mikä kunkin lainan tilanne kyseisellä hetkellä on.

Miten lainojen yhdistäminen vaikuttaa lainanottajan elämään?

Lainat yhdistämällä lainanottajan elämä siis helpottuu huomattavasti ja siksi me ainakin suosittelemme sitä mitä lämpimimmin. Kaiken lisäksi kuin nykyisiltä markkinoilta vieläpä löytyy varsin suuri valikoima laadukkaita ja luotettavia toimijoita – jotka tarjoavat kyseisiä palveluita asiakkailleen, olisikin suorastaan tyhmää jättää pieniä pikavippejä roikkumaan kun ne voi maksaa kerralla pois yhdellä suuremmalla lainalla. Kuten moni myös tietää, pikavippien korot ovat tunnetusti hieman muita lainoja tai luottoja korkeampia eli lainan yhdistämisellä voi myös säästää ihan selvää rahaa. Lainojen yhdistäminen on siis varsin helppo ja nopea toimenpide joka on mahdollista tehdä jopa yhden ainoan lainahakemuksen avulla ja yleensä myös päätös on saatavilla useimmilta rahoituslaitoksilta varsin nopealla aikataululla. Jos päätös on positiivinen homma alkaa rullaamaan heti välittömästi, eli tämän jälkeen usean eri pienen lainan omistajan elämä helpottuu ja asiat ja koko oman elämän talous on huomattavasti helpompi suunnitellla joka kuukausi.

Lainasivut.fi © 2019 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö