Limiitti.fi

Limiitti.fi on yksityiskuluttajille suunnattu jatkuva luotto, joka on asiakkaalla käytössään aina ennalta sovittuun luottorajaan saakka. Limiitti.fi soveltuu todella hyvin sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat nopeasti korkeintaan 2000 euron suuruista rahoitusta. Limiitti.fi lainaa voi siis hakea aina 2000 euroon asti ja uusille asiakkailleen Limiitti.fi tarjoaa upeana etuna ensimmäisen noston veloituksetta aina 1000 euroon saakka, kun lainan kokonaissumma on 2000 euroa.

Erilaisia luottoja ja ns. pikavippejä löytyy nykyisin netistä varsin runsaasti, mutta Limiitti.fi on tässä moninaisessa joukossa varsin hyvä valinta, sillä se pystyy tarjoamaan omille asiakkailleen todella upeita etuja.

Limiitti.fi laina lyhyesti:

  • Lainaa: 100 – 2000€
  • Laina-aika: 3 – 30 kk
  • Rahat tilillä: muutamassa minuutissa

Limiitti.fi on siis suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2006. Se on osa Tact Finance Oyj yrityskonsernia ja se onkin kohdentanut oman toimintansa juuri suomalaisille kuluttajille ja heidän arkeaan helpottamaan.

Limiitti.fi toimii Turusta käsin ja sillä on myös tarjota omille asiakkailleen todella hyvin tavoitettavissa oleva asiakaspalvelu, joka auttaa aina jos Limiitti.fi asiakkaalla on joku asia mielessä johon hän kaipaa vastausta. Limiitti.fi asiakastukeen voikin ottaa yhteyttä joko puhelimitse, Live chatin tai vaihtoehtoisesti sähköpostin välityksellä, aina arkisin kello 7.00-21.00 ja viikonloppuisin kello 10.00-18.00.

Limiitti.fi sivuilta löytyy myös todella kätevä laskuri, joka laskee asiakkaan haluaman lainasumman kaikki kulut selkeäksi kokonaisuudeksi, jonka avulla luotonhakijan on helppoa vertailla sen ominaisuuksia ja kuluja.

Limiitti mobiili

Lainan edellytykset

Limiitti.fi lainan hakeminen on todella yksinkertaista ja myös erittäin nopeaa. Nämä kummatkin asiat ovat varmasti omalta osaltaan vaikuttaneet siihen miksi moni rahoitusta etsivä on päätynyt siihen.

Eli saadakseen luottoa seuraavien seikkojen on toteuduttava:

  • Hakijan on oltava vähintään 18 vuotias
  • Hakijan tulee olla luottokelpoinen
  • Hakijan tulee olla Suomen kansalainen
  • Hakijalla tulee olla pysyvä osoite Suomessa

Lainan hakeminen

Limiitti.fi luottoa voi hakea todella helposti Limiitti.fi sivuston kautta ja se ei viekään juuri ollenkaan aikaa ja päätöskin tulee varsin nopeasti. Lainapäätöksen hakija saa itselleen tekstiviestillä. Limiitti.fi lähettää hakijalle tarjouksen joko 500 € tai 2 000 € luottorajasta, josta voi sitten tehdä nostoja aina oman tarpeen mukaan ja juuri sen kokoisissa erissä kuin se itselle on parasta.

Näin haet helposti pikalainaa itsellesi:

  1. Siirry tästä Limiitti.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi muutamassa minuutissa

Kysymyksiä ja vastauksia Limiitti.fi lainasta

Mitä lainamuotoja Limiitti.fi tarjoaa?

Limiitti.fi tarjoaa niin sanottua joustoluottoa, eli jatkuvaa luottoa, jota voi hakea helpon ja kätevän verkkohakemuksen kautta jopa 2 000 euroon saakka. Kyseessä on siis nopea pikalaina, jonka hakemisesta Limiitti.fi on tehnyt todella vaivatonta.

Tarjoaako Limiitti.fi myös yrityslainaa?

Limiitti.fi ei tarjoa varsinaista yrityslainaa, mutta toki lainan voi hakea omissa nimissään ja käyttää sen yrityksen kehittämiseen niin halutessaan.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

18 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Lainaa voivat hakea Limiitti.fi lainasivuston kautta myös sellaiset henkilöt joilla ei ole vakituista työpaikkaa.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Maksun unohtuessa kannattaa ottaa yhteyttä Limiitti.fi lainasivuston asiakastukeen viipymättä, joko sähköpostin asiakaspalvelu@limiitti.fi, puhelimen 010 219 5500 tai live chatin avulla. Yleensä asiat saadaan sovittua, olemalla yhteydessä asiakaspalveluun ja keskustelemalla asioista.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Kyllä. Limiitti.fi lainasivuston kätevän ja nopean verkkohakemuksen voi täyttää helposti myös mobiililaitetta käyttämällä.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Limiitti.fi lainasivuston kautta haettavat lainat ovat saatavilla jopa muutaman tunnin kuluttua siitä kun myönteinen lainapäätös on saatu. Kun asiakkaalle on asetettu luottoraja eli limiitti, voi luottoa nostaa aina sitä tarvitessa todella helposti ja nopeasti.

Kannattaa kuitenkin muistaa että rahojen siirtymisen nopeuteen vaikuttaa myös se mikä pankki lainanhakijalla on käytössä.

Limiitti.fi logo
Lainaa 100 € - 2 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö