LunarCredit

LunarCredit on tanskalainen lainapalvelu, jonka taustalta löytyy sellainen yritys kuin Response Finance Abs. Luotonantajan toimii Creditstar Finland Oy. LunarCreditin kautta voi hakea lainaa aina 50 eurosta 2 000 euroon saakka ja laina-aikaa voi saada yhdestä kuukaudesta kahteentoista kuukauteen asti. LunarCredit tarjoaa siis jatkuvaa luottoa, joka tarkoittaa sitä että lainanhakijalle asetetaan henkilökohtainen limiitti, jonka puitteissa hän voi nostaa lainaa aina sitä tarvitessaan. Kaiken lisäksi korkoja ja kuluja peritään vain ja ainoastaan nostetusta luottosummasta.

Vaikka kyseessä onkin alun alkaen tanskalainen yritys, niin sillä on kuitenkin toimintaa myös Suomessa, sekä tämän lisäksi täysin suomenkieliset verkkosivut ja asiakastuki. Tästä syystä lainanhakijan onkin helppoa ja vaivatonta asioida LunarCreditillä ja ongelman eteen sattuessa myös asiakaspalvelijoiden kanssa kommunikointi on helppoa.

LunarCredit edut

LunarCreditin suurimpia etuja ovat sen nopeus ja helppokäyttöisyys. Luonnollisesti myös luotettavuus on lainanhakijoille tärkeä kriteeri, jonka LunarCredit myös pystyy täyttämään. LunarCredit pitää kaikki lainanhakijan luovuttamat tiedot salattuina ja se käyttää palveluissaan myös asianmukaisia ja uusimpia salausmenetelmiä.

Kun lainanhakija tekee LunarCreditille lainahakemuksen, niin LunarCredit myös suorittaa henkilölle henkilöllisyys- sekä luottotarkistuksen samalla. Nämä kaikki ovat toimenpiteitä, joiden avulla se pyrkii turvaamaan asiakkaidensa turvallisuuden, heidän asioidessaan kyseisellä lainasivustolla. LunarCreditiltä löytyy myös paljon etuja joiden takia se on todella hyvä vaihtoehto, kun haetaan pienehköä lainasummaa nopeasti.

 • Nopea ja helppo lainahakemus
 • Luotettava ja tunnettu toimija
 • Nopea lainapäätös
 • Kuluja kertyy vain nostetusta luotosta
 • Sopii monentyyppisille lainanhakijalle
 • Lainarahat saatavilla jopa 10-30 minuutissa
 • Ammattitaitoinen ja suomenkielinen asiakastuki
 • Hyvät ja joustavat lainaehdot

Lunarcredit mobiili

Lainan edellytykset

LunarCreditin kautta lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja heillä on pysyvä osoite Suomessa tai vaihtoehtoisesti Suomen kansalaisuus. Tämän lisäksi lainanhakijalla ei tule olla minkäänlaisia merkintöjä luottotiedoissa ja LunarCredit edellyttää myös monien muiden lainasivustojen tapaan, että lainanhakijalla on jonkun suomalaisen pankin pankkitili, sekä verkkopankkitunnukset tai vaihtoehtoisesti Mobiilivarmenne. Nämä ovat äärimmäisen tärkeitä asioita, sillä niiden avulla lainanhakija sekä tunnistautuu palveluun, kuin myös allekirjoittaa lainasopimuksen.

Lainan hakeminen

LunarCreditin kautta lainan hakeminen on äärimmäisen helppo ja nopea toimenpide, sillä kaikki tapahtuu kätevästi sen omien verkkosivujen kautta. Lainanhakijan tuleekin vain valita haluamansa lainasumma, sekä täyttää pyydetyt tiedot lainahakemukseen.

Lainahakemuksen tekemiseen LunarCreditillä meneekin vain muutama minuutti ja lainapäätös on saatavilla äärimmäisen nopeasti, jopa välittömästi. Myönteisen lainapäätöksen ollessa kyseessä, lainanhakija saa rahat omalle tililleen jopa 10 – 30 minuutin kuluttua. Koska kyseessä on tosiaan joustava luotto, niin se tarkoittaa että lainanhakija voi nostaa luottoa juuri sen verran kun tarvitsee ja kuluja kertyy vain nostetusta luotosta. LunarCredit onkin siis todella kätevä tapa helpottaa elämää, kun lisärahoitusta voi helposti nostaa omalta luotolta silloin kun sitä tarvitsee.

Näin haet helposti lainaa itsellesi:

 1. Siirry tästä LunarCredit.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
 2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
 3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi muutamassa minuutissa

Kysymyksiä ja vastauksia LunarCredit joustoluotosta

Mitä lainamuotoja LunarCredit tarjoaa?

LunarCredit tarjoaa hyväehtoisia ja helposti haettavia vakuudettomia joustoluottoja, joissa limiitti voi olla jopa 2 000 euroa.

Tarjoaako LunarCredit myös yrityslainaa?

LunarCredit ei tarjoile tällä hetkellä yrityslainaa asiakkailleen.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

18-vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

LunarCredit edellyttää lainanhakijalta säännöllisiä palkka-tai eläketuloja, eli ainakaan 2 000 euron suuruista limiittiä ei valitettavasti työtön ehkä itselleen saa.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Jos maksu on syystä tai toisesta unohtunut, kannattaa olla yhteydessä LunarCredit asiakastukeen sähköpostitse, contact@lunarcredit.com. Siellä osataan auttaa ja opastaa tilanteessa kuin tilanteessa. Yleensä asiat saadaan järjestymään kun ollaan mahdollisimman pian yhteydessä asiakastukeen.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

LunarCredit luottoa voi hakea myös mobiililaitetta käyttämällä.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

LunarCredit luotto on asiakkaan nostettavissa myönteisen luottopäätöksen jälkeen jopa 10-30 minuutissa. Kannattaa kuitenkin huomioida että myös pankkien omat siirtoajat vaikuttavat rahansiirtojen nopeuteen.

LunarCredit logo
Lainaa 50 € - 2 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö