Luottokorttivertailu

Suurimmalla osalla ihmisistä on nykyisin joku luottokortti käytössään. Sillä voikin kattaa helposti elämän pieniä menoja. Tämä onkin syy, miksi myös me koimme että olisi hyvä vertailla hieman Suomen markkinoilta löytyviä erilaisia luottokortteja tällä luottokorttivertailu sivulla. Luottokorttivertailu

Luottokorttivertailu on oiva tapa löytää itselleen sopivin luottokortti. Tavoitteenamme on tuoda valokeilaan kaikista suosituimmat luottokortit.

Luottokortteja löytyy nimittäin nykyisin todella hienosti ja uusia luottokortteja tarjoavia yrityksiä on myös tullut markkinoille kiitettävästi jatkuvasti. Enää kuluttajalla ei olekaan valittavana vain suomalaisten pankkien luottokortit, vaan tarjontaa löytyy todella monipuolisesti.

Tästä syystä onkin hyvä kurkata hieman tarkemminkin että minkälaisia ehtoja niihin liittyy ja mitä ne pystyvät kuluttajille tarjoamaan. Olemme siis esitelleet Suomessa tarjolla olevat luottokortit niin, että kuluttajan on helppo valita itselleen niistä paras mahdollinen. Arvosteluissamme kerromme luottokortin maksimiluottorajan, ehdot kortin saamiselle, avaamme kulurakennetta ja kerromme myös jos kortti tuo mukanaan joitakin etuja. Tutustu siis kaikessa rauhassa kattavaan luottokorttivertailuumme ja valitse itsellesi paras luottokortti.


Komplett Bank Mastercard luottokortti

Komplett Bank luottokortti
Komplett Bank Mastercard on helposti ja nopeasti haettavissa suoraan netistä. Luottoraja siinä voi nousta jopa 10 000 euroon, joten sen avulla elämään saa mukavasti joustoa. Komplett Bank Mastercard luottokortti myös kerryttää bonuspisteitä aina kun sillä tehdään ostoksia verkossa. Kyseessä on siis kansainvälinen luottokortti, jolla voi maksaa lähes kaikkialla maailmassa. On myös aivan loistava homma, että Komplett Bank Mastercard luottokorttiin ei kuulu lainkaan vuosimaksua ja tämän lisäksi käteisnostot ovat maksuttomia. Bonuspisteet kertyvät helposti ja kertyneet bonukset voi käyttää vaikka laskujen maksamiseen.

Komplett Bank luottokortin edut:

 1. Ei kuukausi-tai vuosimaksuja
 2. Maksuttomat käteisnostot
 3. Jopa 50 vuorokautta korotonta maksuaikaa

Lue lisää KomplettBank Mastercard luottokortista täältä!

Bank Norwegian luottokortti

Norwegian Bank Luottokortti
Bank Norwegian luottokortti on Visa-luottokortti, joka on helposti ja todella nopeasti haettavissa suoraan netistä. Luottoraja Bank Norwegian luottokortissa on 10 000 euroa, joten se antaa mukavasti elämään joustoa. Kyseiseen luottokorttiin kuuluu myös ilmainen matkavakuutus, joten tämä luottokortti on kuin tehty henkilöille jotka matkustelevat paljon.

Muita etuja Bank Norwegian luottokortissa ovat esimerkiksi se, että siihen ei kuulu lainkaan kuukausi-tai vuosimaksuja ja kortin hakeminen on myös ilmaista. Bank Norwegian luottokorttia voivatkin hakea kaikki vähintään täysi-ikäiset henkilöt, eli sen ikäraja on ainoastaan 23-vuotta.

Bank Norwegian tunnetaan hyväehtoisena luotonantajana ja myös sen luottokortti on kilpailukykyinen, sillä siihen voi saada jopa 45 vuorokautta täysin korotonta maksuaikaa. Kun Bank Norwegian luottokorttia käytetään, niin kaiken lisäksi ostokset myös kerryttävät samalla CashPoint-pisteitä. Niillähän voikin niin halutessaan ostaa lentolipun tai vaikka aterioita Norwegianin lennoille.

Yksi suuri etu on myös se, että Bank Norwegian luottokortti ei veloita kuluja mistään käteisnostoista Suomessa tai ulkomailla. Bank Norwegianin tarjoama Visa-luottokortti onkin ollut todella monen kuluttajan valinta Suomessa, sillä se on todella joustava ja ostosten lisäksi siltä voi myös niin halutessaan siirtää rahaa omalle pankkitililleen.

Bank Norwegian luottokortin edut:

 1. Ei kuukausi-tai vuosimaksuja
 2. Matkavakuutus tulee kortin mukana
 3. Jopa 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa

Lue lisää Bank Norwegian luottokortista täältä!

Tuohi Mastercard

Tuohi Luottokortti
Tuohi Mastercard on Nordea rahoituksen luottokortti, jossa luottoraja voi nousta jopa 10 000 euroon saakka. Tuohi Mastercard ei myöskään peri vuosimaksuja, eli siinäkin mielessä se on varsin kilpailukykyinen.
Kortilla suoritetuille ostoksille Tuohi Mastercard antaa jopa 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa.
Kyseistä korttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja heillä on vakituiset tulot, tämän lisäksi myös puhtaat luottotiedot ovat edellytys kortin saamiselle. Kyseistä luottokorttia voivat siis hakea niin halutessaan myös opiskelijat, tosin heille luottoraja on korkeintaan 2 000 euroa.

Tuohi Mastercard myös tarjoaa jopa kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa ja se tarkoittaa siis sitä, että noiden kuukausien aikana ei makseta myöskään korkoa. Tuohi Mastercard luottokorttiin kuuluu myös mielenkiintoinen hintaturvavakuutus, joka tarkoittaa että jos kortilla ostetun tuotteen löytää edullisemmalla hinnalla kuukauden kuluessa ostotapahtumasta, niin hintaturvavakuutus korvaa asiakkaalle hintojen välisen erotuksen.

Tuohi Mastercard luottokorttiin ei kuitenkaan sisälly matkavakuutusta, eli jos olet henkilö joka matkustelee paljon niin silloin tämä kyseinen luottokortti ei ehkä ole se paras mahdollinen valinta. Kyseinen kortti toimii kuitenkin ympäri maailmaa ja se sisältää myös Apple Pay-maksuominaisuudet. Myös Tuohi Mastercard luottokortti on haettavissa suoraan netistä.

Tuohi Mastercard luottokortin edut:

 1. Korttia voivat hakea myös opiskelijat
 2. Mukana tulee hintaturvavakuutus, sekä Apple Pay-maksuominaisuus
 3. Jopa 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa

Lue lisää Tuohi Mastercard luottokortista täältä!

St1 Visa

ST1 Visa - kortti
St1 Visa on paljon autoileville henkilöille oivallisesti sopiva luottokortti, jolla saa sekä St1 kuin myös Shell asemilta tankatessa alennusta. St1 Visa-luottokortissa ei ole lainkaan avaus- tai vuosimaksua. Alennus jonka tankkaaja edellä mainituilta huoltoasemilta saa per tankkaus kerta, on 2% per litra. Muilta huoltoasemilta kortinhaltija saa 0,5% alennusta per tankattu litra.

St1 Visa luottokortin luottoraja voi olla korkeimmillaan 5 000 euroa ja korotonta maksuaikaa sillä tehdyille ostoksille voi saada jopa huikeat 40 vuorokautta. St1 Visa sisältää myös autoilijan tapaturmavakuutuksen. St1 Visa-luottokortti ja voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään 18-vuotiaita, heillä on puhtaat luottotiedot ja tämän lisäksi henkilöllä tulee myös olla suomalainen pysyvä osoite.

Luottoraja St1 Visa-luottokortissa liikkuu siis välillä 500 – 5 000 euroa ja se määritellään luottokortin hakijalle hänen omien tulojensa perusteella. Luottorajaa voi toki nostaa myöhemmin jos tulot nousevat. St1 Visa luottokortin hakuprosessi on myös helppo ja nopea, sillä kaikki tapahtuu kätevästi omia verkkopankkitunnuksia käyttämällä. Yksi suuri etu joka St1 Visa luottokortilla on myös tarjottavanaan on se, että tämä kyseinen kortti tarjoaa todella runsain määrin erilaisia upeita etuja ja tarjouksia lukuisilta yhteistyökumppaneita. Näitä ovat esimerkiksi Viking Line ja Euromaster.St1 Visa on siis paljon autoilevalle henkilölle oivallinen valinta luottokortiksi.

St1 Visa luottokortin edut:

 1. Mukana tulee Autoilijan tapaturmavakuutus
 2. Alennusta St1 ja Shell huoltoasemilta tankatessa
 3. Korotonta maksuaikaa jopa 40 vuorokautta

Lue lisää ST1 Visa luottokortista täältä!

Stockmann Mastercard

Stockmann Kortti
Stockmann Mastercard on luottokortti, jonka hakuprosessi on helppo ja nopea. Sen luottoraja voi nousta niinkin korkeaksi kuin 10 000 euroon saakka ja jos henkilö on Stockmann First-asiakas, niin luottorajaa voidaan nostaa jopa 25 000 euroon saakka. Kortin hakeminen tapahtuu helposti ja nopeasti netissä verkkohakemuksen välityksellä.

Stockmann Mastercard myös mahdollistaa kortinhaltijalle kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Korotonta maksuaikaa kyseisen luottokortin ostoksille voi saada noin 30 vuorokautta. Kaiken lisäksi Stockmann Mastercard ei veloita lainkaan avaus- tai vuosimaksuja. Stockmann Mastercard luottokorttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi kortin hakijalla tulee olla säännölliset tulot ja hänen tulee olla Stockmannin kanta-asiakas.

Kyseistä luottokorttia voivat kuitenkin hakea myös korkeakouluopiskelijat Suomessa, eikä heiltä edellytetä minkäänlaisia tuloja kortin saamiseksi. Luonnollisestikaan luottoraja ei silloin kuitenkaan voi olla edellä mainitun suuruinen. Stockmann Mastercardilla on siis todella paljon upeita etuja tarjottavanaan, eli esimerkiksi edellä mainitut lyhennysvapaat kuukaudet, Apple Pay-maksuominaisuus, rinnakkaiskortit vaikka koko perheelle, helpot ja monipuoliset verkkopalvelut, sekä maksutapaetu.

Maksutapaetuhan tarkoittaa sitä, että kun korttia käytetään niin siitä kertyy kortinhaltijalle maksutapaetua. Stockmann Mastercard ei kuitenkaan erottele sitä että onko ostos tehty Debit vai Credit puolelta, maksutapaetu on aina saatavilla kyseistä korttia käytettäessä.

Stockmann Mastercard edut:

 1. Luottoraja jopa parhaimmillaan 25 000 euroa
 2. Ei avaus- tai vuosimaksuja, sekä 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa
 3. Paljon etuja, kuten maksutapaetu, lyhennysvapaat kuukaudet ja rinnakkaiskortit

Lue lisää Stockmann luottokortista täältä!

K-Plussa Mastercard

K Plussa Mastercard kortti
K-Plussa Mastercard voi olla hyvä valinta, jos hakusessa on luottokortti joka kerryttää samalla plussapisteitä kaikissa K-ryhmän kaupoissa. Luottoraja K-plussa Mastercardissa voi nousta jopa 4 000 euroon saakka ja korotonta maksuaikaa sillä tehdyille ostoksille saa noin 30 vuorokautta. K-plussa Mastercard sisältää myös ostoturva-vakuutuksen, joka onkin monille yksi kriteereistä kun etsitään hyvää luottokorttia.

Kyseinen luottokortti ei sisällä lainkaan avaus- tai vuosimaksua, eli se on myös kulujensa puolesta varsin kilpailukykyinen. K-Plussa Mastercard luottokorttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot. Korttia voidaan hakea kätevästi ja helposti Oma Plus-palvelun kautta netissä.

Kyseistä korttia voi myös käyttää muuallakin kuin Suomessa, sillä kyseessä on kansainvälinen luottokortti. Aiemmin mainittu ostoturva joka kyseiseen luottokorttiin on liitetty tarkoittaa sitä, että kaikki tuotteet joita on ostettu K-Plussa Mastercardin Mastercard-ominaisuutta käyttäen ja joiden hinta on minimissään 40 euroa, niin niille lankeaa automaattisesti ostoturva seuraavaksi 90 päiväksi. K-Plussa Mastercard onkin hyvä valinta sellaiselle henkilölle, joka käyttää runsaasti Keskon palveluja.

K-Plussa Mastercard edut:

 1. Mukana ostoturva 90 päiväksi
 2. Kerryttää samalla K-Plussapisteitä
 3. Ei lainkaan avaus-tai vuosimaksua ja jopa 30 päivää korotonta maksuaikaa

Lue lisää K-Plussa Mastercard luottokortista täältä!

Finnair Plus Mastercard

Finnair plus mastercard
Finnair Plus Mastercard on lentoyhtiö Finnairin oma luottokortti, jolla paljon matkusteleva henkilö voi paitsi maksaa ostoksia, mutta tämän lisäksi myös kerätä itselleen lentopisteitä. Lentopisteet kertyvät Finnair Plus Mastercardilla niin, että yhdestä eurosta kertyy aina yksi piste. Kannattaa kuitenkin huomioida että pisteiden kertymiseen vaikuttaa myös kortin taso. Kyseiseen luottokorttiin on saatavilla luottoraja, joka voikin olla 1 000 – 8 500 euroa. Finnair Plus Mastercardia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään täysi-ikäisiä, oikeustoimikelpoisia ja heillä on puhtaat luottotiedot.

Finnair Plus Mastercardissa on myös olemassa vuosimaksu, joka ei kuitenkaan ole mikään valtaisa, eli vain 50 euroa vuodessa. Platinum tasolla vuosimaksua ei kuitenkaan enää peritä. Finnair Plus Mastercard myös tarjoaa rinnakkaiskortteja, eli niin halutessaan kortin voi hankkia vaikka koko perheelle. Finnair Plus Mastercardilla tehdyille ostoksille saa noin 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Itse kortin hakuprosessi on helppo ja nopea, sillä kaikki tapahtuu verkkohakemuksen kautta omia verkkopankkitunnuksia käyttämällä.

Finnair Plus Mastercard edut:

 1. Luottoraja jopa 8 500 euroa ja ensimmäisestä ostosta jopa 1 500 palkintopistettä
 2. Korotonta maksuaikaa jopa 30 vuorokautta
 3. Rinnakkaiskorttimahdollisuus

Lue lisää Finnair Plus Mastercard luottokortista täältä!

OP Visa

OP Visa
OP Visa on yksi Suomen tunnetuimmista luottokorteista ja se on käytettävissä sekä Suomessa kuin myös muuallakin maailmassa. Luottoa OP Visa luottokortille voi saada 1 000 – 6 000 euroa ja korotonta maksuaikaa kortilla tehdyille ostoksille saa noin 35 vuorokautta niin halutessaan.

OP Visa luottokorttiin voi myös liittää K-Plussa-ominaisuuden, jonka myötä sillä voi myös kerätä itselleen Plussapisteitä kätevästi. OP Visaan myös olemassa ostoturvavakuutus, joka onkin yksi luottokorttien vertailtavia ja haluttuja ominaisuuksia. On myös mukavaa että kyseisen luottokortin ulkoasun voi itse customoida, eli korttiin voi valita haluamansa kuvan.

Korttia voi myös näppärästi hallinnoida täysin veloituksetta omassa verkkopankissa, tai vaihtoehtoisesti OP-mobiilissa. OP Visa luottokorttiin voi siis niin halutessaan liittää K-Plussa-ominaisuuden, mutta tämän lisäksi todella monissa OP Visa luottokorteissa on myös olemassa lähimaksuominaisuus. Jos kortin omistaja on Osuuspankin omistaja-asiakas, niin se tarkoittaa silloin että korttiin on myös liitetty ilmainen tuoteturvavakuutus. Kyseinen vakuutus kattaa sekä Credit kuin myös Debit puolen ostokset 180 päivän ajaksi.

OP Visa luottokorttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita, he asuvat pysyvästi Suomessa ja heillä on puhtaat luottotiedot. Kortin luottoraja määrittyy henkilökohtaisesti omien tulojen mukaan. Korttia haetaan joko netistä tai suoraan pankista.

OP Visa edut:

 1. Helppo hakuprosessi ja jopa 6 000 luottoraja
 2. Korttiin voi liittää K-Plussa ominaisuuden sekä lähimaksuominaisuuden
 3. Osuuspankin omistaja-asiakkaille tuoteturvavakuutus jopa 180 päivälle

Lue lisää OP Visa luottokortista täältä!

OP Visa Gold

OP Visa Gold
Op Visa Gold on Osuuspankin toinen luottokortti, joka soveltuu sellaisille henkilöille jotka tarvitsevat korttinsa hieman suuremman luottorajan. OP Visa Gold luottokortin luottoraja voikin olla jopa 10 000 euroa. Korttiin sisältyy myös matkan peruuntumisvakuutus, sekä maksuton ostoturvavakuutus. OP Visa Gold luottokorttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita, oikeustoimikelpoisia ja heillä on puhtaat luottotiedot. Korotonta maksuaikaa OP Visa Goldilla tehdyille ostoksille voi saada jopa 35 vuorokautta.

Jos kortinhaltija on Osuuspankin omistaja-asiakas, niin kortti sisältää myös ilmaisen tuoteturvavakuutuksen. Samalla tavalla kuin OP Visa luottokorttiinkin, niin myös Op Visa Gold korttiin voi halutessaan sisällyttää sekä lähimaksuominaisuuden kuin myös K-Plussa-ominaisuuden. Kortin hakeminen tapahtuu todella nopeasti ja helposti joko nopealla verkkohakemuksella, tai sitten pankissa asioimalla.

OP Visa Gold edut:

 1. Jopa 10 000 euron luottoraja
 2. Matkan peruuntumisvakuutus, sekä maksuton ostoturvavakuutus
 3. Helppo hakuprosessi ja jopa 35 päivää korotonta maksuaikaa.

Lue lisää OP Visa Gold luottokortista täältä!

Danske Bank Mastercard Gold

Danske Bank Gold Kortti
Danske Bank Mastercard Gold on hyvä valinta henkilölle, joka haluaa luottokorttiinsa suhteellisen suuren luottorajan, sekä ilmaisen matkavakuutuksen. Kortti sopii paljon matkusteleville myös siksi, että sen käyttöalue on maailmanlaajuinen. Luottoraja kyseisessä kortissa voikin olla jopa 10 000 euroa. Mikä parasta, kortilla tehdyille ostoksille voi saada jopa 43 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ilmaisen matkavakuutuksen lisäksi Danske Bank Mastercard Gold sisältää myös käteisnostoturvan. Vuosimaksu kyseisessä luottokortissa on 90 euroa ja korttiin voi liittää myös lähimaksuominaisuuden.

Danske Bank Mastercard Gold korttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita, oikeustoimikelpoisia ja heillä on puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi hakijalta vaaditaan myös säännöllisiä tuloja. Danske Bank Mastercard Gold onkin yksi Suomen suosituimmista luottokorteista, juurikin hyvien ominaisuuksiensa ansiosta. Kortin hakeminen on myös helppoa, sillä kaikki tapahtuu kätevästi verkossa tai Danske Bankin konttorissa.

Danske Bank Mastercard edut:

 1. Jopa 10 000 euron luottoraja
 2. Ilmainen matkavakuutus, sekä käteisnostoturva
 3. Helppo ja nopea hakuprosessi ja maailmanlaajuinen käytettävyys

Lue lisää Danske Bank Gold Mastercard luottokortista täältä!

Danske Bank Mastercard Platinum

Danske Bank Platinum Kortti
Danske Bank Mastercard Platinum on joustava ja näppärä yhdistelmäkortti, joka sisältää sekä matkavakuutuksen kuin myös ostoturva vakuutuksen. Danske Bank Mastercard Platinum kortin haltija voi myös valita itselleen parhaiten soveltuvan luottorajan, eli tässä kortissa sitä ei ole valmiiksi määritelty. Korotonta maksuaikaa kortilla tehdyille ostoksille on saatavilla mukavat 43 vuorokautta. Tämän lisäksi kortissa on myös olemassa lähimaksuominaisuus.

Vuosimaksu Danske Bank Mastercard Platinumissa on 180 euroa. Kannattaa myös huomioida että tämä kyseinen yhdistelmäkortti mahdollistaa jopa 0,5% maksutapaetua kaikille sillä tehdyille luottokorttiostoksille. Luonnollisestikin tämä kyseinen kortti sopii upeasti sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat suurempaa luottorajaa, matkustavat paljon ja tarvitsevat MobilePay-maksusovelluksen korttinsa tueksi. Danske Bank Mastercard Platinum toimii totta kai myös maailmanlaajuisesti. Korttia voidaan hakea joko suoraan netistä helpolla verkkohakemuksella, tai vaihtoehtoisesti Danske Bankin konttorissa käymällä.

Danske Bank Mastercard Platinum edut:

 1. Itse valittava luottoraja
 2. Ilmainen matkavakuutus, ostoturva ja 0,5% maksutapaetu
 3. Korotonta maksuaikaa jopa 43 vuorokautta

Lue lisää Danske Bank Platinum Mastercard luottokortista täältä!

American Express Gold

American Express Gold
American Express Gold on yksi legendaarisimmista maksukorteista, eikä mikään ihmekään, sillä se on todella hyviä etuja sisällään pitävä luottokortti. American Express Gold esimerkiksi salli sen että kortinhaltija pääsee valitsemaan itselleen parhaiten sopivan luottorajan. Tämän lisäksi korttiin sisältyy myös mahtava Priority Pass-jäsenyys, jolla pääsee nauttimaan yli tuhannen eri lentokenttä Loungen rentouttavasta tunnelmasta.

Edellä mainittujen lisäksi, American Express Gold sisältää myös lukuisia muita etuisuuksia, joita ovat esimerkiksi edut konsertteihin ja ravintoloihin maailmanlaajuisesti. Korttiin sisältyy myös matkavakuutus koko perheelle, lähimaksuominaisuus sekä Membership Rewards-ohjelma. Vuosimaksu American Express Gold kortissa on 170 euroa.

American Express korttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään 18-vuotiaita, he ovat oikeustoimikelpoisia ja heillä on säännölliset kuukausittaiset tulot. Tämän lisäksi luottotiedot tulee olla puhtaat. American Express kortin hakeminen on myös helppoa, sillä kaikki tapahtuu kätevästi netissä verkkohakemuksen avulla. Kortti luvataan toimittaa hakijalle noin kymmenessä arkipäivässä, jos päätös on myönteinen.

American Express Gold edut:

 1. Itse päätettävissä oleva luottoraja
 2. Priority Pass-jäsenyys, Membership Rewards-ohjelma ja matkavakuutus koko perheelle
 3. Helppo hakuprosessi, kortti on saatavilla nopeasti

Lue lisää American Express Gold luottokortista täältä!

American Express Platinum

American Express Platinum
American Express Platinum luottokortti sopii todella upeasti henkilölle, joka matkustaa paljon ja tarvitsee suuren luottorajan. Kyseiseen korttiin kuuluu Pririty Pass-jäsenyys jolla pääsee siis yli tuhanteen eri lentokenttä Loungeen ympäri maailmaa. Tämän lisäksi kortin etuja ovat Premium Lane-turvatarkastus Helsinki-Vantaan lentokentällä, matkavakuutus koko perheelle sekä Platinum matkapalvelu, jossa ammattilaiset personoivat jokaiselle sopivan matkan.

Edellä mainittujen upeiden etujen lisäksi kortti sisältää myös uskomattoman määrän erilaisia kata-asiakkuuksia, esimerkiksi eri hotelleihin sekö Golf kentille. Vuosimaksu American Express Platinum kortissa on 720 euroa ja kyseistä korttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka on vähintään täysi-ikäisiä, heillä on säännölliset kuukausittaiset tulot, he ovat oikeustoimikelpoisia ja heillä ei löydy maksuhäiriömerkintöjä. Korttia haetaan helposti verkkohakemuksella.

American Express Platinum edut:

 1. Itse päätettävissä oleva luottoraja
 2. Uskomaton määrä etuja maailmanlaajuisesti sekä kanta-asiakkuuksia
 3. Helppo ja nopea hakuprosessi

Lue lisää American Express Platinum luottokortista täältä!

Bauhaus-tilikortti

Bauhaus-tilikortti
Bauhaus tilikortti on Resurs Bankin tarjoama luottokortti, jolla voi tehdä kätevästi ja joustavasti ostoksia Bauhaus tavarataloissa, sekä verkkokaupassa. Kyseinen luottokortti on helposti haettavissa ja sen hakeminen ei maksa mitään. Kaiken lisäksi luottopäätös on saatavilla välittömästi ja kaikki kortin edut heti sen jälkeen käytössä. Kortti mahdollistaa myös ostoksille upeat 30-60 vuorokautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Bauhaus tilikorttia käyttämällä voit myös itse valita kuukausierän suuruuden. Kyseinen kortti on siis todella hyvä valinta henkilöille jotka asioivat kyseisessä liikkeessä usein, tai haluavat ostaa kerralla jotakin kalliimpaa ja jakaa maksun käteviin eriin.

Bauhaus tilikortin edut:

 1. Edullinen kulurakenne
 2. Helppo ja nopea korttihakemus
 3. Uskomattomat 30-60 vrk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Lue lisää Bauhaus tilikortista täältä!

S-Etukortti Visa Credit/Debit

S-Etukortti Visa Credit/Debit
S-Etukortti Visa Credit/Debit luottokortti on kätevä perusluottokortti, joka mahdollistaa ostot sekä Suomessa kuin myös ulkomaillakin. Se myös kerryttää samalla bonuksia ja ostoturvaetua. Korttiin on myös liitetty kaksi maksuvapaata kuukautta ja sen luottoraja on jopa parhaimmillaan 10 000 euroa. Korttia voi myös hakea helposti joko netistä tai jostakin S-Pankin konttorista ja se on haettavissa jopa 18-vuotiaille. Kyseinen kortti on siis kätevä luottokortti, joka on hyvä olla olemassa. Paitsi että sillä voi hoitaa suurempiakin ostoksia, niin tämän lisäksi se tosiaan myös kerryttää bonuksia, jotka maksetaan kuukausittain asiakasomistajalle .

S-Etukortti Visa Credit/Debit edut:

 • Helppo ja nopea hakuprosessi
 • Kerryttää bonuksia ja maksutapaetua
 • Ostoturva ja kaksi maksuvapaata kuukautta

Lue lisää S-Etukortti luottokortista täältä!

SAS Eurobonus World Mastercard

SAS Eurobonus World Mastercard
SAS Eurobonus Mastercard on paljon matkusteleville sopiva luottokortti, jolla voi tehdä ostoksia, sekä kerätä itselleen pisteitä. Kyseistä korttia haetaan helpon sähköisen hakemuksen avulla suoraan netistä ja luottopäätös on saatavilla välittömästi. Korttiin on myös liitetty lentopisteohjelman lisäksi matkavakuutus, joka on voimassa kun matka on maksettu kyseisellä kortilla. Korttiin on saatavilla varsin korkea luottoraja, eli jopa 8 000 euroa, jonka takia se soveltuu hyvin myös sellaisille henkilöille jotka haluavat hieman suuremman limiitin korttiinsa. Korttia voivat hakea sekä yksityishenkilöt kuin myös yrityksetkin.

SAS Eurobonus World Mastercard kortin edut:

 • Helppo ja nopea hakuprosessi
 • Antelias lentopisteohjelma
 • Runsas määrä yhteistyökumppaneita

Lue lisää SAS Eurobonus World Mastercard luottokortista täältä!

Scandic Friends Mastercard

Scandic Friends luottokortti
Scandic Friends Mastercard on vuonna 2019 Suomen korttimarkkinoille saapuva luottokortti, joka on osa Scandicin kanta-asiakasohjelmaa. Kyseinen kortti soveltuu kuin nenä päähän kaikille sellaisille henkilöille, jotka yöpyvät paljon kyseisen hotelliketjun hotelleissa, mutta tarvitsevat myös itselleen luottokortin mukavalla luottorajalla.

Kortti kerryttää helposti bonuspisteitä ja kaiken lisäksi niitä on lisätty korttiin niin sanottuna aloitustarjouksena jopa huikeat 10 000 kappaletta. Korttiin voi myös liittää rinnakkaiskortteja omille perheenjäsenille, joissa on aloitustarjouksena 2 000 pistettä per kortti. Myös rinnakkaiskortit kerryttävät Scandic Friends pisteitä.

Scandic Friends Mastercard edut:

 • Soveltuu upeasti Scandic Friends pisteiden keräämiseen
 • Korttiin on liitetty aloitustarjouksena upeat 10 000 pistettä
 • Myös rinnakkaiskortit keräävät pisteitä

Lue lisää Scandic Friends Mastercard luottokortista täältä!

Luottokorttivertailu sivua päivitetään useita kertoja viikossa. Heti kun luotonantaja tai lainaaja muuttaa esim. luottorajoja tai korkoja – päivitämme uudet tiedot luottokorttivertailuun ja arvosteluun vilpittömästi.

Luottokortti netistä

Hanki itsellesi vaikkapa heti luottokortti netistä kätevän korttiheti sivuston kautta! Suosittelemme sivua josta löydät meidän kaikkien korttien lisäsi laajat vertailut myös luotto-, bonus-, ja Prepaid-kortit selkeästi esiteltynä vertailussa. Kyseessä on siis upouusi sivusto joka keskittyy juuri netistä haettaviin kortteihin.

Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö