LuottoRaha

LuottoRaha on on osa C Finance Oy yritystä, joka on kokonaan suomalainen kulutusluottoihin erikoistunut yksityinen osakeyhtiö. LuottoRahan päätoimisto sijaitsee Helsingissä ja se tarjoaa kulutusluottopalvelua myös Ruotsissa nimellä Meddelandelån Sverige Ab. LuottoRaha tarjoaakin kaikille maksukykyisille asiakkaille luottoa todella nopeasti ilman takaajia tai mitään vakuuksia. LuottoRaha on myös toiminut Pohjoismaisilla rahoitusmarkkinoilla jo niinkin kauan aikaa kuin vuodesta 2005 lähtien, joka kertookin paremmin kuin tuhat sanaa siitä että sen asiakkaat ovat mitä ilmeisemmin olleet tyytyväisiä sen toimintaan.

Luottoraha laina lyhyesti:

  • Lainaa: 2000€
  • Laina-aika: 30 – 360 vrk
  • Rahat tilillä: muutamassa minuutissa

LuottoRaha pyrkii myös omalta osaltaan kehittelemään entistäkin reilumpaa ja vastuullisempaa luotonantoa ja siksi se on myös ottanut käyttöön mm. Instantor- nimisen luottoanalyysin, joka auttaa siinä että luottoa myönnetään vain maksukykyisille asiakkaille. LuottoRaha haluaakin olla omalta osaltaan nostamassa luotonantajista olevaa mielikuvaa, sillä että se ei tarjoa tai markkinoi luottojaan tai lainojaan sellaisille henkilöille joiden raha-asia tai elämänhallinta ei ole kunnossa.
Luottoraha mobiili

Lainan edellytykset

LuottoRahaa voi siis hakea sellainen 20 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on olemassa suomalainen henkilötunnus. Hakijalla ei myöskään saa olla mitään maksuhäiriömerkintöjä. LuottoRahaa tai muitakaan luottoja hakiessa kannattaa kuitenkin aina arvioida oma maksukyky huolella. Luoton hakijalla täytyy myös olla sekä suomalainen osoite kuin myös toimiva sähköposti. Kun luottopäätös on saatu ja luottosopimus tehty, voi luotonhakija nostaa luottoa omalle pankkitililleen joko kerralla tai niin halutessaan pienemmissä summissa. Nosto on todella helppoa tehdä kirjautumalla LuottoRahan palveluun omilla verkkopankkitunnuksilla tai vaihtoehtoisesti PIN-koodilla, jonka LuottoRaha lähettää tekstiviestillä myönteisen luottopäätöksen saaneelle hakijalle.

Lainan hakeminen

LuottoRaha luoton hakuprosessi on varsin helppo ja ennen kaikkea todella nopea. Luoton hakija saa lainapäätöksen itselleen todella nopeasti ja raha on myös käytettävissä lainaajalla heti välittömästi.

Näin haet helposti lainaa itsellesi:

  1. Siirry tästä Luottoraha.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi muutamassa minuutissa

Kysymyksiä ja vastauksia LuottoRahasta

Mitä lainamuotoja LuottoRaha tarjoaa?

LuottoRaha tarjoaa kätevää jatkuvaa luottoa, jota voi hakea jopa 2 000 euroa.

Tarjoaako LuottoRaha myös yrityslainaa?

LuottoRaha tarjoaa yksityishenkilöille suunnattuja luottoja, eli valikoimissa ei ole yrityslainoja.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

20 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

LuottoRahan kautta voi hakea lainaa vaikka ei olisikaan vakituista työpaikkaa.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Ota yhteyttä LuottoRahan asiakaspalveluun joko puhelimitse: (09 315 77610) tai sähköpostitse: asiakaspalvelu@luottoraha.fi välityksellä, niin ystävällinen asiakastuki auttaa sinua kaikissa lainaasi koskevissa kysymyksissä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Kyllä voit. Niin halutessasi voit anoa lainaa myös kätevästi omalla mobiililaitteellasi.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

LuottoRahan kautta haettavat lainarahat ovat tililläsi jopa muutamissa minuuteissa sen jälkeen kun myönteinen lainapäätös on saatu.

LuottoRaha logo
Lainaa 2000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö