Matkaluotto

Matkaluotto on siis pienehkö luotto, jota voi hakea 2 000 eurosta aina 10 000 euroon saakka. Maksuaikaa Matkaluotolle voi saada jopa 6 – 60 kuukautta. Matkaluottoa voi myös hakea nopeasti, helposti ja kätevästi kaikilla mahdollisilla laitteilla, eli sekä mobiililaitteilla kuin myös tietokoneellakin. Matkaluotto ilmoittaa myös lainapäätöksensä todella nopeasti ja myönteisen lainapäätöksen saaneet hakijat saavat rahat itselleen parhaassa tapauksessa  jo saman päivän aikana. Matkaluotto soveltuu nimensäkin mukaisesti todella hyvin esimerkiksi sellaiseen tarpeeseen kun tarvitaan hieman lisärahoitusta vaikkapa unelmien matkalle. Sen kulut ovat myös varsin kohtuulliset ja maksuaikataulut hyvin sovittavissa.

  • Hyvin tavoitettavissa oleva asiakastuki
  • Todella helppo ja nopea lainanhakuprosessi

Matkaluoton taustalta löytyy Aasa Oy niminen suomalainen rahoitusyhtiö, joka noudattaa kaikessa toiminnassaan ECRC:n  määrittelemiä vastuullisen luotonannon kriteereitä. Matkaluotto ei myöskään jaa asiakkaidensa tietoja pankkien tai minkään muiden rahoitusyhtiöiden kanssa.
Matkaluotto mobiili

Lainan edellytykset

Matkaluottoa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 20 vuotta, heillä on pysyvä suomalainen osoite, ei merkintöjä luottotiedoissa ja he ovat oikeustoimikelpoisia. Matkailuoton eräpäivää voi myös siirtää tarvittaessa, olemalla yhteydessä Matkaluoton asiakaspalveluun ja sopimalla heidän kanssaan asiasta. Eräs todella mukava asia Matkaluotolla on myös se, että lainan järjestelypalkkio on jaettu tasaisesti koko laina-ajalle, eli se maksetaan osissa aina lainan kuukausierän yhteydessä. Matkaluoton hakemiseen meneekin vain muutama minuutti ja luotonhakijan ei kauan aikaa tarvitse jännätä päätöstä, sillä sekin on saatavilla todella nopeasti, eli jopa saman päivän aikana. Ja kuten jo aiemmin mainittiin, Matkaluotto on todella maksimoinut ominen asiakkaidensa turvallisuuden käyttämällä uusimpia salaustekniikoita joita markkinoilta on saatavilla.

Lainan hakeminen

Matkaluotton hakeminen on äärimmäisen helppoa, sillä se tapahtuu kätevästi ja nopeasti Matkaluotto.fi sivun kautta. Lainanhakijan täytyy vain valita haluamansa laina-aika, sekä lainasumma ja täyttää hakemus Matkaluoton omilla sivuilla.

Näin haet helposti pikalainaa itsellesi:

  1. Siirry tästä Matkaluotto.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi saman päivän aikana

Kysymyksiä ja vastauksia Matkaluotosta

Mitä lainamuotoja Matkaluotto tarjoaa?

Matkaluotto lainasivuston kautta voi hakea itselleen nopeasti joustavan kertaluoton. Lainaa voi hakea 1 000 eurosta aina 5 000 euroon saakka.

Tarjoaako Matkaluotto myös yrityslainaa?

Matkaluotto ei tarjoa yrityslainoja.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

20 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Matkaluottoa voivat hakea myös henkilöt joilla ei ole vakituista työpaikkaa.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Ota laskun unohtuessa yhteys Matkaluotto asiakastukeen. Sinne voi olla yhteydessä sähköpostin (asiakaspalvelu@aasa.fi), puhelimen (0600 04045) tai live chatin välityksellä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Matkaluoton kautta rahaa voi lainata myös mobiililaitteella tai tabletilla.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Matkaluotto maksaa lainarahat lainanhakijan tilille yleensä todella nopeasti, eli niistä pääsee nauttimaan jo saman päivän aikana.

Matkaluotto logo
Lainaa 2 000 € - 10 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö