OP Visa

Osuuspankin OP Visa luottokortti on hyvä perusluottokortti, jossa luottoraja vaihtelee aina 1 000 eurosta 6 000 euroon saakka. Op Visa tarjoaa myös paljon hyviä ominaisuuksia, eli esimerkiksi itse valittavan laskun eräpäivän, lähimaksuominaisuuden, K-Plussa-ominaisuuden, tuoteturvavakuutuksen, sekä itse valittavan kortin ulkoasun.

Hae helposti joko netissä tai vierailemalla konttorissa

OP Visa
Kyseistä korttia on myös todella helppo hakea, sillä kaikki tapahtuu kätevästi joko suoraan netissä verkkohakemuksen välityksellä tai vaihtoehtoisesti Osuuspankin konttorissa vierailemalla. OP Visa on niin sanottu yhdistelmäkortti, sillä siitä löytyvät sekä debit kuin myös credit ominaisuudet. Tämä tarkoittaa siis sitä että kortinhaltija voi itse päättää ostoksia tehdessään kummalta puolelta haluaa ostokset veloitettavaksi.

Liitä K-plussa ominaisuus korttiisi ja kerää K-plussapisteitä

Aiemmin mainittu K-plussa ominaisuus onkin todella varteenotettava vaihtoehto ottaa korttiin lisäksi, jos asioi paljon K-ryhmän liikkeissä. Kortti siis kerryttää samalla kun maksaa, niin myös kortinhaltijalle plussapisteitä. OP Visa on siis Osuuspankin luottokortti, mutta tämän kortin lisäksi kyseisellä pankilla on myös tarjota OP Visa Gold, sekä OP Visa Platinum luottokortit. Luonnollisesti kahdessa viimeisessä mainitussa luottorajat ovat jonkin verran suurempia ja niihin on liitetty myös useampia etuja.

Op Visa sisältää kätevän tuoteturvavakuutuksen

OP Visa kortista löytyvä tuoteturvavakuutus taas tarkoittaa sitä, että kun kortilla tehdään ostoksia ja jos sattuu niin huono tuuri että juuri ostettu tuote joko menee rikki tai vaihtoehtoisesti varastetaan, niin tuoteturvavakuutus korvaa tuotteen. Se on voimassa 180 päivän ajan siitä kun tuote on ostettu ja se korvaa sekä Credit kuin myös Debit puolelta ostetut tuotteet. Kannattaa kuitenkin huomioida että tuoteturvavakuutuksen omavastuu on 75 euroa.

Korotonta maksuaikaa jopa mahtavat 35 vuorokautta

OP Visa korttiin saa myös korotonta maksuaikaa, jota on saatavilla 35 vuorokautta. Eräs mainitsemisen arvoinen upea ominaisuus kyseisessä luottokortissa on myös se, että OP Visa mahdollistaa käteisen noston myös muualtakin kuin pelkistä pankkiautomaateista. Esimerkiksi kauppojen kassoilta K-ryhmän ruokakaupoissa, Tokmanneilta, R-kioskeilta, sekä Neste-huoltoasemilta voi niin halutessaan nosta korttiostoksensa yhteydessä käteistä rahaa. Maksimisumma käteisnostolle tällaisessa tapauksessa on 200 euroa.

Ketkä voivat hakea Op Visa luottokorttia?

Op Visa luottokortin hakuprosessi on helppo ja hakukriteerit todella kohtuulliset. Korttia hakevan henkilön tulee olla vain vähintään 18-vuotias, asua pysyvästi Suomessa tai olla Suomen kansalainen. Tämän lisäksi edellytetään että henkilöllä on jonkinlaisia säännöllisiä tuloja. Kortin limiitti, eli luottoraja muodostuu jokaiselle henkilökohtaisesti oman taloudellisen tilanteen mukaan.

Op Visa Gold

OP Visa Gold
Op Visa Gold on Osuuspankin luottokortti, johon on saatavilla mukavan korkea luottoraja, sekä tämän lisäksi paljon muita hyviä ominaisuuksia. Niitä ovat esimerkiksi ostoturvavakuutus, lähimaksuominaisuus, matkan peruuntumisturvavakuutus, K-plussa ominaisuus, sekä esimerkiksi todella kätevä kansainvälinen hätäpalvelu. Se tarkoittaa sitä, että kortinhaltijalle on myös matkaillessa tarjolla aina lainopillista apua, tulkkipalvelut, sekä tämän lisäksi lähimmän lääkärin yhteystiedot.

OP Visa Gold on kuin tehty paljon matkusteleville henkilöille

OP Visa Gold on siis kuin tehty sellaisille henkilöille jotka matkustelevat paljon ja toivovat korttiinsa hieman suurempaa limiittiä. Luottoraja OP Visa Gold kortissa onkin 1 000 – 10 000 euroa. Koska korttiin kuuluu aiemmin mainittu matkanperuuntumisturva, niin se tarkoittaa sitä että kortilla ostetut matkat voi perua mistä tahansa syystä ilman taloudellista tappiota. Kannattaa myös huomioida että peruuntumisturva ei koske vain ainoastaan kortinhaltijan omaa matkaa, vaan myös tämän lisäksi perheen matkat kuuluvat peruuntumisturvan piiriin. OP Visa Gold kortissa on myös niin kutsuttu hätäkäteistä ominaisuus, joka tarkoittaa sitä että jos kortti häviää ulkomailla matkaillessa. Esimerkiksi vaikka varastetaan, se häviää tai se on jouduttu sulkemaan jostakin syystä esimerkiksi väärinkäytöksestä johtuen, niin kortinhaltijalla on mahdollisuus myös nostaa niin sanottua hätäkäteistä kortin käyttövaran puitteissa. Tämä tarkoittaa siis sitä että missään tilanteessa OP Visa Gold kortinhaltija ei jää pulaan.

Kuka voi hakea OP Visa Gold luottokorttia?

Kortti on myös todella helppo hakea, sillä kaikki tapahtuu helposti ja nopeasti joko Osuuspankin verkkosivujen kautta tai vaihtoehtoisesti vierailemalla konttorissa. OP Visa Gold luottokorttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita, he ovat Osuuspankin asiakkaita ja heillä on säännölliset palkka- tai eläketulot. Tämän lisäksi jokaiselta kortin hakijalta tarkistetaan luottotiedot, sekä kartoitetaan yleinen taloudellinen tilanne. Kortinhakijan täytyy myös asua pysyvästi Suomessa.

Tuoteturva turvaa kaikki ostokset OP Visa luottokortilla

Korttiin kuuluva tuoteturva ominaisuus tarkoittaa sitä, että kortilla tehdyt ostokset on vakuutettu tuoteturvan puolesta. Ei ole väliä onko ostos tehty kortin Credit vai Debit puolelta. Tuoteturva on voimassa 180 päivän ajan ja kattaa sekä kotimaan, ulkomaan kun myös verkkokauppojen ostokset. Niin halutessaan kortinhaltija voi myös ladata itselleen kätevän Pivo-mobiililompakko, jonka avulla onkin ihan uskomattoman helppo seurata että paljonko tilillä on rahaa ja mihin rahat kuluvat. Pivolla voi myös maksaa, eli Osuuspankki tarjoaa myös tällaisen upean edun. OP Visa Gold luottokortissa laskutuspalkkio on 3,50 euroa, siinä tapauksessa jos luotolla on korollista velkaa.

Lue lisää ja hanki itsellesi OP Visa tästä
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö