Ostosraha

Ostosraha on yksi monista tavoista rahoittua nopeasti. Se on toiminut suomessa jo vuodesta 2013 ja se on osa OPR-Vakuutusta joka on aloittanut toimintansa jo vuonna 2005. Ostosraha on siis helppo ja nopea tapa hakea itselleen rahaa elämän yllättäviin tilanteisiin. Uudet Ostosraha asiakkaat voivat hakea lainaa Ostosrahalta 400 – 5 000 euroa ja vanhat asiakkaat jopa 10 000 euroa. Myös laina-ajat ovat varsin joustavia, sillä takaisinmaksuaikaa voi saada jopa 12-96 kuukautta. Ostosraha rahoitus ymmärtää myös sen että elämässä voi sattua kaikkea yllättävää, jonka takia lainanottajalla on mahdollisuus saada lyhennysvapaita kuukausia 1-3 kappaletta.

Ostosraha laina lyhyesti:

  • Lainaa: 400 – 10000€
  • Laina-aika: 1 – 8 vuotta
  • Rahat tilillä: muutamassa minuutissa

Ostosrahan yksi suurimpia etuja on ehdottomasti se että sillä on todella monipuolinen valikoima erilaisia lainoja ja kulutusluottoja asiakkaidensa tarpeisiin. Jokaisen lainanhakijan tilanne on yksilöllinen ja siksi onkin tärkeää että myös erilaisia vaihtoehtoja on hyvin tarjolla. Vanhat Ostosrahan asiakkaat voivat myös niin halutessaan korottaa lainaansa ja tähän onkin oikeastaan vain ehtona se, että lainanhakija on hoitanut aiemmat lainanlyhennyksensä Ostosrahalle pois moitteettomasti.

Ostosraha mobiili

Lainan edellytykset

Ostosraha lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään 20 vuotiaita ja korkeintaan 75 vuotiaita. Heillä täytyy olla pysyvä osoite suomessa, eikä minkäänlaisia maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissa. Hakijalla täytyy olla myös suomen osoitteen lisäksi Suomen kansalaisuus, jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, sekä toimiva matkapuhelinliittymä, sekä mobiilivarmenne. Itse lainan hakeminen on todella nopea ja simppeli juttu ja tapahtuu muutamassa minuutissa Ostoraha.fi omien sivujen kautta. Hakija tarvitsee siis myös edellä mainittujen seikkojen lisäksi internetyhteyden. Lainapäätös on saatavilla todella ripeällä aikataululla, eli jopa noin 15 minuutissa ja hakija saa päätöksen itselleen tekstiviestin välityksellä. Itse lainarahakin on saatavilla todella nopeasti, eli oikeastaan välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Lainan hakeminen

Ostosraha lainan hakeminen on todella helppoa ja se tapahtuukin todella näppärästi Ostosraha.fi sivustolta löytyvän sähköisen lomakkeen avulla. Lainan hakijalla täytyy olla jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, sekä suomalainen matkapuhelinliittymä.

Näin haet helposti lainaa itsellesi:

  1. Siirry tästä Ostosraha.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi muutamassa minuutissa

Kysymyksiä ja vastauksia Ostosrahasta

Mitä lainamuotoja Ostosraha tarjoaa?

Ostosrahan kautta voi hakea vakuudetonta kulutusluottoa 400 eurosta jopa 10 000 euroon saakka.

Tarjoaako Ostosraha myös yrityslainaa?

Ostosraha ei tarjoa yrityslainoja, mutta voit toki hakea lainan omissa nimissäsi ja käyttää sen vaikka yrityksesi kehittämiseen.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

20 – 75 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Myös sellaiset henkilöt joilla ei ole vakituista työpaikkaa voivat hakea lainaa Ostosrahan kautta.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Kannattaa olla yhteydessä Ostosrahan asiakastukeen joko sähköpostin (asiakaspalvelu@ostosraha.fi), puhelimen (020 741 2030) tai live chatin välityksellä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Lainahakemuksen voi niin halutessaan tehdä myös mobiililaitteella tai tabletilla.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Ostosrahan kautta haetut lainat näkyvät yleensä lainanhakijan tilillä saman päivän aikana ja viimeistään seuraavana päivänä.

Ostosraha logo
Lainaa 400 € -10 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö