Otsolaina

Haluatko poistaa itsesi Otsolainaan suoramarkkinoinnista? Ota yhteyttä heihin tällä osoitteella: contact@responsefinance.com

Otsolaina on lainasivusto jonka kautta voi hakea lainaa 500 – 60 000 euroa. Se tavoitteena on ollut luoda suomalaisille kuluttajille helppokäyttöinen ja selkeä lainasivusto, jossa lainanhakuprosessi on tehty mahdollisimman helpoksi. Otsolaina on siis riippumaton lainapalvelu, joka kilpailuttaa lainanhakijan lainahakemuksen jopa useilla kymmenillä eri pankeilla ja rahoituslaitoksilla. Saadakseen itselleen useita hyviä lainatarjouksia, kuluttajan tuleekin vain tehdä yksi ainut lainahakemus Otsolaina sivujen kautta.

  • Otsolaina kilpailuttaa lainan jopa 50 eri lainantarjoajalla
  • Otsolaina on täysin riippumaton lainapalvelu ja sen käyttö on ilmaista
  • Nopea ja näppärä lainanhakuprosessi (5 – 10 min.)
  • Otsolainan välittämät lainatarjoukset eivät sisällä piilokuluja

Otsolaina mahdollistaa siis niin pienen, kuin vähän suuremmankin lainarahan hakemisen helposti. Paitsi että Otsolainan kautta voi hakea itselleen uutta lainaa, niin tämän lisäksi se myös kilpailuttaa jo olemassa olevat lainat.  Jos siis kuluttajalla sattuu olemaan lainoja jo valmiiksi, niin myös ne voi kilpailuttaa kätevästi Otsolainan kautta. Mitä luultavimmin tuloksena onkin edullinen ja hyväehtoinen lainatarjous, joka säästää pitkän pennin. Mikä parasta, Otsolainalla kaikki lainatarjoukset ovat saatavilla reaaliajassa!
Otsolaina mobiili

Lainan edellytykset

Otso lainan kautta lainaa voivat hakea tai kilpailuttaa kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään 18-vuotiaita. Kannattaa kuitenkin huomioida että otsa lainaa ei itse määrittelen lainojen laina kriteereitä tai ehtoja eli ne voivat vaihdella lainapaikka kohtaisesti. Tämän lisäksi lainan hakijalla täytyy olla puhtaat luottotiedot ja useimmat lainapaikat myös edellyttävät että henkilöllä on pysyvä osoite Suomessa ja Suomen kansalaisuus.

Lainan hakeminen

Otsolaina lainapalvelu on tehnyt lainan hakemisesta ja vertailusta niin helppoa kuin otsa laina sinne sivusto itsessään on todella yksinkertainen ja lainan Etsijä ei voikaan olla näkemättä sivun alalaidasta löytyvää keltaista Aloita hakemus painiketta. Sitä klikkaamalla lainanhakija ohjautuu simppeliin hakemus lomakkeeseen jossa hänen täytyy ensimmäiseksi valita haluamansa lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Tämän lisäksi lainan hakijan täytyy täyttää koko nimi puhelinnumero ja sähköposti. Otso laina pyytää myös lainanhakija täyttämään osoitteen maan asumistyypin ja sen että onko asunto vuokra vai omistusasunto. Kysymykset ovat siis todella selkeitä ja helppoja ja kun kaikki on täytetty klikkaa lainanhakija hakemuksen eteenpäin tämän jälkeen otsa laina välittää sen jopa 50 eri lainan tarjoajalle.

Näin haet helposti lainaa itsellesi:

  1. Siirry tästä Otsolaina.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi saman päivän aikana

Kysymyksiä ja vastauksia Otsolainasta

Mitä lainamuotoja Otsolaina tarjoaa?

Otsolainan kautta voi hakea erilaisia vakuudettomia lainoja, kuten esimerkiksi pikavippejä, joustoluottoja ja kulutusluottoja. Otsolainan kautta haettavat vakuudettomia lainoja voi hakea aina 500 – 60 000 euroa. Ne haetaan suoraan helpolla lainahakemuksella Otsolainan sivujen kautta.

Tarjoaako Otsolaina myös yrityslainaa?

Otsolainan kautta voi hakea myös yritysrahoitusta. Myös yrityslainaa haetaan verkkohakemuksen välityksellä ja Otsolaina välittää sen eteenpäin useille yhteistyökumppaneilleen, jotka tekevät lainanhakijalle lainatarjouksen.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

18 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Lainaa voivat hakea Otsolainan kautta myös sellaiset henkilöt joilla ei ole vakituista työpaikkaa. Koska Otsolaina on lainapalvelu, ei se itse määrittele lainaehtoja tai kriteereitä vaan vain välittää lainahakemuksen eteenpäin.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Koska Otsolaina toimii vain lainanvälittäjän roolissa, kannattaa maksun unohtuessa ottaa yhteys suoraan siihen pankkiin tai rahoituslaitokseen josta laina on otettu.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Kyllä. Otsolainan kätevän ja nopean verkkohakemuksen voi täyttää helposti myös mobiililaitetta käyttämällä.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Saman päivän aikana pääsääntöisesti. Otsolaina tekee yhteistyötä eri pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, joten niiden toimintatavat saattavat vaihdella suurestikin. Yleensä kuitenkin rahat ovat saatavilla saman päivän aikana. Kannattaa kuitenkin huomioida että maksujen nopeus riippuu myös siitä mikä pankki lainanhakijalla itsellään on.

Otsolaina logo
Lainaa 500 € - 60 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö