Qliro

Qliro mahdollistaa tuotteiden maksamisen myöhemmin, vasta sen jälkeen kun tuote on vastaanotettu. Tarjolla on sekä Qliro Lasku, Qliro Tili sekä Qliro osamaksu, ne kaikki antavatkin todella mukavasti joustoa elämään. Qliro maksutapa löytyykin nykyisin jo todella monelta verkkokaupalta maksuvalikoimista. Nyt kerromme lyhyesti miten Qliro Lasku sekä Qliro Tili toimivat.

Qliro on aloitanut toimintansa vuonna 2014 ja se on ensisijaisesti Pohjoismaisille verrkokauppamarkkinoille suunnattu. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Ruotsissa Tukholmassa ja kaiken kaikkiaan se työllistää nykyisin jo reilut 200 työntekijää. Kyseessä on siis suhteellisen iso toimija, joka on erikoistunut verkkokauppamaksuihin, yksityislainoihin, kuluttajarahastoihin sekä säästätilitoimintaan.

Qliro Lasku

Qliro Lasku sallii laskun maksamisen vasta sitten kun tuote on jo toimitettu. Kaiken muun hyvän lisäksi shoppailijan ei tarvitse käyttää verkkopankkitunnuksia tai sen puoleen mitään maksukorttejakaan. Kaikki tapahtuu suorastaan uskomattoman nopeasti ja helposti vain muutamalla klikkauksella. Qliro Lasku antaa jopa mahtavat 14 vuorokautta maksuikaa, eli tuotteen voi vastaanottaa ja siihen voi kaikessa rauhassa tutustua oman kotinsa rauhassa.

Qliro Tili

Qliro Tili taas mahdollistaa maksamisen omassa tahdissa, se antaa siis mahdollisuuden päättää minkä kokoisen summan haluaa maksaa kuukaudessa. Qliro Tili on myös siitä kätevä käyttää, että se siinä kaikki tilinhaltijan ostot kerätään tilille ja tilin saldoa voi lyhentää kuukausittain haluamansa määrän. Kannattaa kuitenkin huomioida että kuukausimaksuille on määritelty minimaksu, joka selviää kuukausittain lähetetystä laskusta. Niin halutessaan koko avoimen saldon voi myös maksaa kokonaan pois, ilman että siitä koituu mitään ylimääräisiä kuluja tilin haltijalle.

Qliro Osamaksu

Qliro Osamaksu on myös varteenotettava vaihtoehto kun halutaan maksaa ostoksia erissä. Qliro osamaksu antaa mahdollisuuden valita haluaako lyhentää ostoksia 6, 12 vai 36 kuukautta. Ostoksia maksetaan tässä vaihtoehdossa joka kuukausi kiinteä summa ja takaisinmaksuaika on itse valittavissa.

Kuten siis huomata saattaa Qliro mahdollistaa runsaan määrän erilaisia maksutapoja, joita kaikkia yhdistää se että niiden avulla elämästä tulee hieman helpompaa kun ostokset voi maksaa takaisin pienissä erissä. Qliro mahdollistaa maksut esimerkiksi seuraavissa verkkokaupoissa:

  • CDON.com
  • NLY MAN
  • Lekmer.com
  • CAMPADRE
  • members.com
  • NELLY.COM
  • FitnesTukku.fi
  • BANGERHEAD
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö