Qred Yrityslaina

Qred yrityslaina on todella varteenotettava vaihtoehto kun yritykselle tulee äkillinen rahantarve. Tämän lainan myöntää Qred Yrityslaina Oy ja erikoista kyseisessä yrityksessä on se, että sen omistajana toimivat sen työntekijät. Qred Yrityslaina Oy pyrkiikin toimimaan modernilla ja raikkaalla tavalla ilman tahmea hallintokoneistoa.

Yrityslainaa voi saada 2500 – 25 000 euroa ja lainasumma perustuu yrityksen liikevaihtoon. Elikkä mitä isompi yrityksen liikevaihto on, sen isompi laina on myös saatavilla. Eräs varsin miellyttävä seikka kyseisen yrityksen lainassa on myös se, että yritys voi hakea uutta yrityslainaa vaikkei olisikaan vielä maksanut kokonaisuudessaan entistä pois. Tämä tuo myös paljon joustavuutta yritysten rahoitusmahdollisuuksiin.

  • Lainaa saatavilla 1000-25 000€
  • Asiakaspalvelu avoinna päivittäin
  • Lainapäätös jopa muutamassa minuutissa
  • Ei piilokuluja
  • Yrittäjän henkilötakaus lainoille

Qred Yrityslainan hakuprosessi on myös todella nopea, kuin myös todella helppo, jonka takia se onkin hyvä valinta juuri silloin kun rahantarve iskee äkillisesti. Yrityslainaan ei myöskään tarvita vakuuksia, sen sijaan se vaatii yrittäjän itsensä henkilötakauksen kaikille lainoilleen.

Qred yrityslaina mobiili

Qred Yrityslaina lainan edellytykset

Qred Yrityslaina myöntääkin lainoja varsin monipuolisesti ja todella monille eri yritysmuodoille, eli sekä osakeyhtiöt, kommandiittiyhtiöt, avoimet yhtiöt kuin myös toiminimellä toimivat yritykset voivat kaikki hakea niin halutessaan yrityslainaa.

Minimiaika jonka yrityksen on täytynyt olla toiminnassa on kolme kuukautta ja hakijan täytyy pystyä myös todentamaan jonkinlaista liikevaihtoa kyseiseltä ajalta. Lainaa voi hakea niin halutessaan 24 tuntia vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä… tosin jos hakemus jätetään sisään todella myöhään illalla, on lainapäätös saatavana vasta seuraavana arkipäivänä.

Qred.fi sivujen alalaidasta löytyy myös todella kätevästi eriteltynä eri toimialojen sekä eri tarkoituksiin sopivat lainat, eli vaihtoehtoja Qredillä kyllä löytyy yritykselle kuin yritykselle!

Qred Yrityslaina Lainan hakeminen:

Qred Yrityslainan hakuprosessi on varsin helppo ja lainaa haetaan Qred.fi sivujen kautta. Eli lainanhakijan täytyykin vain täyttää sivuilta löytyvä hakemus. Lainahakemuksen täyttäminen ei maksa mitään, eikä sido asiakasta mihinkään…eli sen voi huoletta täyttää. Lainatarjous on tarjolla jo noin 10 minuutin päästä siitä kun lainaa on haettu, eli kyseessä on todella nopea prosessi. Jos lainatarjous näyttää hyvälle hakijan mielestä, ovat rahat yrityksen pankkitilille saatavissa jo parhaimmillaan saman päivän aikana. Saatu lainatarjous on voimassa 7 päivää, jolloin asiakkaalle annetaan myös hieman mietintä aikaa siitä onko kyseinen laina juuri hänelle se parhain mahdollinen.

Näin haet helposti yrityslainaa yrityksellesi:

  1. Siirry tästä Qred.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan yrityksesi pankkitilillesi saman päivän aikana

Kysymyksiä ja vastauksia Qred Yrityslainasta

Mitä lainamuotoja Qred Yrityslaina tarjoaa?

Qred Yrityslaina tarjoaa suomalaisille yrityksille helposti haettavaa yrityslainaa, jota voi hakea 1 000 eurosta jopa 50 000 euroon saakka.

Tarjoaako Qred Yrityslaina myös yrityslainaa?

Kyseessä on yrityslainoja myöntävä lainasivusto, eli vastaus on kyllä.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

Yrityksen puolesta lainaa hakevan tulee olla vähintään täysi-ikäinen henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus ja puhtaat luottotiedot myös itsellään.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Kyseessä on yrityslainoja myöntävä sivusto, joten sen lainakriteerit ovat hieman erilaiset kuin monilla muilla lainasivustoilla.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Tilanteessa jossa laskun maksu on unohtunut, kannattaa olla mahdollisimman pikaisesti yhteydessä Qred Yrityslainan asiakastukeen. Sinne voi ottaa yhteyttä puhelimen (09-424 503 99) tai sähköpostin (asiakaspalvelu@qred.com) välityksellä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Rahan lainaaminen onnistuu kätevästi myös mobiililaitetta käyttämällä.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Qred yrityslaina maksetaan yrityksen tilille välittömästi sen jälkeen kun lainasopimus on allekirjoitettu. Yleensä rahat ovat käytettävissä saman päivän aikana.

Qred Yrityslaina logo
Lainaa 1 000 € - 50 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö