Rahapalvelu

Rahapalvelu.fi on suhteellisen uusi rahoituspalvelu joka on suunniteltu ensisijaisesti sellaisille kuluttajille, joille sattuu eteen äkillinen rahantarve. Tälläinen tilannehan voi sattua meistä kenelle tahansa ja Rahapalvelu on tällaisessa tapauksessa yksi varsin varteenotettava vaihtoehto korjaamaan tilanne.

  • Rahapalvelvelu.fi tarjoaa uusille asiakkailleen yhden kuukauden täysin maksutta
  • Rahapalvelun todellinen vuosikorko on min. 49,85 – 153,63%
  • Takaisinmaksuaika 3-36 kuukautta
  • Todella nopea ja helppo lainanhakuprosessi
  • Suomalainen palvelu

Rahapalvelu luottoa voikin hakea aina 100 – 4000 euroon saakka ja takaisinmaksuajat näissä luotoissa ovat 3 – 36 kuukautta. Mukava asia on myös se, että kuluja kertyy vain ja ainoastaan siitä luoton määrästä jonka asiakas on nostanut, eli myös ehdot ovat varsin hyvät. Koska Rahapalvelu on myös suhteellisen uusi luoton tarjoaja, on heillä myös tarjota varsin mukava aloitus tarjous kaikille uusille asiakkaille… eli ensimmäinen kuukausi on saatavilla täysin maksutta.

Rahapalvelu luotto on myös saatavilla todella nopeasti, eli jopa samana päivänä kun luottoa on haettu. Rahapalvelu luoton taustalta löytyykin monien jo entuudestaan tuntemattomia IPF Digital Finland Oy, joka pystyy takaamaan sen että toiminta on sekä joustavaa, läpinäkyvää kuin myös aina turvallista.

Lainan edellytykset

Rahapalvelu lainan hakeminen on siis muutamassa minuutissa tehty ja prosessina niin helppo että ainakaan se ei jää syyksi olla hakematta lainaa. Lainanhakijan tulee olla vähintään 19-vuotias ja sellainen jolla ei ole minkäänlaisia maksuhäiriömerkintöjä! Tämän lisäksi hakijalla täytyy olla jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Ongelmien eteen sattuessa Rahapalvelu tarjoaa myös omille asiakkailleen hyvinkin joustavasti palveleva asiakastuen, johon saa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Eräs asia mikä ilahduttaa varmasti myös monia luotonhakijoita on se, että Rahapalvelun tarjoamat luotot ovat todella joustavia.

Jos tuntuu että sovituista lyhennyksistä ei pysty selviytymään, kannattaakin ottaa yhteyttä mahdollisimman nopeasti Rahapalvelun asiakaspalveluun jossa pyritään aina löytämään ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Lainan hakeminen

Rahapalvelu luoton hakeminen on todella nopeaa ja helppoa ja se tapahtuu kätevästi ja ilman mitään hässäköitä Rahapalvelu.fi sivujen kautta. Luotonhakijan tuleekin vain klikata ”Hae luottoa”- painiketta ja avata sivulta löytyvä luottohakemus. Kirjautumiseen tarvitaan jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset ja toimiva internetyhteys. Myös ilmoitus siitä onko lainahakemus hyväksytty, tulee lainanhakijalle varsin nopeasti ja myönteisen päätöksen saatuaan laina onkin saatavilla jopa välittömästi.

Näin haet helposti lainaa itsellesi:

  1. Siirry tästä Rahapalvelu.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi muutamassa minuutissa

Kysymyksiä ja vastauksia Rahapalvelusta

Mitä lainamuotoja Rahapalvelu tarjoaa?

Rahapalvelu tarjoaa edullisia ja helposti haettavia jatkuvia luottoja, joita voi hakea aina 50 eurosta jopa 4 000 euroon saakka.

Tarjoaako Rahapalvelu myös yrityslainaa?

Rahapalvelu ei tarjoa omassa lainavalikoimassaan yrityslainaa, mutta toki lainan voi hakea omissa nimissään ja rahoittaa sillä haluamaansa kohdetta.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

19 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Myös sellaiset henkilöt voivat hakea itselleen lainaa Rahapalvelun kautta joilla ei ole vakituista työpaikkaa.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Lainan maksun unohtuessa on viisainta ottaa mahdollisimman pian yhteyttä Rahapalvelun asiakastukeen joko puhelimen (0800 144 344) tai sähköpostin (asiakaspalvelu@credit24.fi) kautta.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Rahapalvelu mahdollistaa rahan lainaamisen myös mobiililaitteen välityksellä.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Rahapalvelu maksaa lainarahat lainanhakijan tilille noin 15 minuutissa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että siirtoajat ovat riippuvaisia osittain myös lainanhakijan käytämän pankin siirtoajoista.

Lainasivut.fi © 2019 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö