Rahoitus24

Rahoitus24.fi on rahoituspalvelu joka etsii lainanhakijalle sen kaikkein parhaimman rahoitusvaihtoehdon täysin ilmaiseksi. Kyseisen palvelun kautta lainan/luoton tarvitsija pystyykin selvittämään todella nopeasti minkälaisia lainoja ja luottoja on ensinnäkin saatavilla ja mistä juuri hänen itsensä on mahdollista saada paras rahoitus omaan tarpeeseen, eli varsin kätevä tapa vertailla luotettavasti tarjolla olevat rahoitusvaihtoehdot.

  • Rahoitus24.fi haku on aina maksuton
  • Tilinhoitomaksut 0€
  • Todella nopea ja helppo lainanhakuprosessi
  • Suomalainen palvelu

Rahoitus24.fi on täysin suomalainen palvelu ja se onkin todella hyvä valinta silloin kun halutaan vertailla nopeasti ja luotettavasti monia eri luotontarjoajia. Iloinen asia on myös se, että palvelu on täysin maksuton ja luoton hakeminen ei sido hakijaa vielä mihinkään. Rahoitus24.fi kautta on myös mahdollista hakea lainaa jopa 50 000 euroon saakka. Hakijan tuleekin vain merkitä sivuilta löytyvän kätevän lainalaskuriin tarvitsemansa lainasumma, laina-aika, sekä kuukausierä.
Rahoitus24 mobiili

Lainan edellytykset

Saadakseen rahoitus24.fi lainaa hakijan tulee olla vähintään 20 vuotias, Suomen kansalainen, omata Suomessa pysyvä osoite ja vuositulojen täytyy olla yli 7200 euroa. Myöskään luottotiedoissa ei tule olla merkintöjä. Lainapäätös on myös saatavilla varsin nopeasti, tosin pieniä eroja eri luotonantajien välillä saattaa löytyä. Nopeimmat lainatarjoukset tulevat kuitenkin lainan hakijalle jopa samana päivänä ja parhaassa tapauksessa myös rahat ovat saatavilla jo heti saman päivän aikana. Rahoitus24.fi käyttää myös kaikessa toiminnassaan todella turvallista SSL-suojausmenetelmää, joka takaa sen että asiakkaan kaikki tiedot ovat alusta loppuun saakka asianmukaisesti turvattuja. Onkin todella kätevää että lainatarjouksia on yhden hakemuksen avulla saatavissa monia, sillä näin lainanhakija voi tutustua niihin kaikessa rauhassa kotonaan ja valita niistä itselleen sen kaikkein parhaiten soveltuvan.

Lainan hakeminen

Rahoitus24.fi lainan haku on siis todella helppoa ja nopeaa ja kuten jo aiemmin mainittiin, lainanhakijan tulee vain täyttää tietyt tiedot Rahoitus24.fi sivuilta löytyvään laskuriin. Lainasumman, laina-ajan ja kuukausierän alle tulee myös täyttää oma sähköpostiosoite, sekä matkapuhelinnumero ja klikata alta löytyvää ”Hae nyt”- painiketta.

Näin haet helposti lainaa itsellesi:

  1. Siirry tästä Rahoitus24.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi saman päivän aikana

Kysymyksiä ja vastauksia Rahoitus24.fi lainapaikasta

Mitä lainamuotoja Rahoitus24.fi tarjoaa?

Rahoitus24.fi lainapalvelun kautta voi hakea itselleen lainaa 500 eurosta jopa 70 euroon saakka helposti ja nopeasti.

Tarjoaako Rahoitus24.fi myös yrityslainaa?

Rahoitus24.fi tarjoaa ensisijaisesti yksityishenkilöiden lainoja.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

20 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Rahoitus24.fi ei edellytä että lainanhakijalla on vakituinen työpaikka, mutta vuositulojen tulee kuitenkin olla yli 7 200 euroa.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Kannattaa olla yhteydessä suoraan sen lainapaikan asiakastukeen josta laina on haettu. Yhteystiedot löytyvät yleensä näppärästi lainapaikan omilta verkkosivuilta.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Voit hakea niin halutessasi lainaa myös mobiililaitteella tai tabletilla.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Rahoitus24.fi lainapalvelun kautta haetut lainat ovat yleensä lainanhakijan tilillä saman päivän aikana.

Rahoitus24 logo
Lainaa 500 € - 70 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö