S-Etukortti

S-Etukortti Visa Credit/Debit


S-Etukortti Visa Credit/Debit kortti on kätevä luottokortti, jonka avulla voi sekä hoitaa arjen ostokset kuin myös kerätä itselleen bonusta. Kortti toimii sekä Suomessa kuin ulkomaillakin ja siihen voi saada jopa 10 000 euron luottorajan.

Kuka voi hakea S-Etukortti Visa Credit/Debit korttia?

S-Etukortti Visa Credit/Debit kortti on haettavissa kaikille sellaisille henkilöille jotka ovat vähintään 18-vuotiaita, heillä on säännölliset palkka-tai eläketulot, pysyvä osoite Suomessa, suomalainen henkilötunnus ja puhtaat luottotiedot. Korttia haetaan joko netistä sähköisellä hakemuksella tai asioimalla jossakin S-Pankin konttorissa.

S-Etukortti Visa Credit/Debit kortilla upeita etuja

S-Etukortti Visa Credit/Debit kortti on siinäkin mielessä mukava luottokortti, että siihen on liitetty myös muita mukavia etuja. Niitä ovat esimerkiksi ostoturva, kaksi maksuvapaata kuukautta, bonus ja maksutapaetu, sekä se että kyseisessä kortissa ei ole lainkaan vuosi-tai kuukausimaksuja. Korttiin on myös liitetty kätevä lähimaksuominaisuus, joka toimii myös ulkomailla. Kortilla voi myös nostaa käteistä automaateilta kaikkialla maailmassa, sekä nostaa käteistä maksutta S-ryhmän kauppojen kassoilla.

S-Etukortti Visa Credit/Debit on monipuolinen luottokortti

S-Etukortti Visa Credit/Debit korttiin on siis saatavilla 800 – 10 000 euron luottoraja ja luottoa voi lyhentää itsellesi mieluisalla summalla. Luottoon voi myös niin halutessaan hakea korotusta. Aiemmin mainittu maksuvapaa kuukausi on pidettävissä kaksi kertaa vuodessa. Kortille voi myös määrittää kattavat turvarajat, jotka edistävät kortin turvallista käyttöä. Bonuksen lisäksi kortilla maksaessa kertyy jatkuvasti 0,5% maksutapaetua kaikista S-ryhmän ostoista.

Kysymyksiä ja vastauksia S-Etukortti Visa Credit/Debit kortista

Kenelle S-Etukortti Visa Credit/Debit kortti soveltuu?

S-Etukortti Visa Credit/Debit soveltuu kaikille sellaisille henkilöille jotka haluavat itselleen monipuolisen luottokortin reilulla limiitillä. Kortti on myös hyvä valinta sellaisille henkilöille jotka käyttävät runsaasti S-ryhmän palveluja, sillä se kerryttää myös bonusta.

Miten voin saada itselleni S-Etukortti Visa Credit/Debit ?

S-Etukortti Visa Credit/Debit korttia voi hakea joko suoraan netistä sähköisesti tai S-Pankin konttorissa vierailemalla.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin hakea S-Etukortti Visa Credit/Debit ?

18-vuotta.

Miten nopeasti saan luottopäätöksen?

Luottopäätös on saatavilla välittömästi korttihakemuksen jättämisen jälkeen.

Missä voin käyttää S-Etukortti Visa Credit/Debit?

Kyseistä luottokorttia voi käyttää sekä Suomessa, ulkomailla kuin myös verkossakin asioidessa.

Lue lisää ja hanki itsellesi S-Etukortti tästä
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö