Saldo

Saldo rahoitus on erilaisia luottoja ja lainoja tarjoava rahoitusyritys, joka on suunnannut toimintansa ensisijaisesti yksityisasiakkaille. Saldo sivujen kautta voi hakea kulutusluottoa 1000 – 10 000 euroa ja joustoluottoa 500 – 2000 euroa. Sekä kulutusluotoissa kuin myös joustoluotoissakin on kummassakin omat hyvät puolensa ja kaikki tarvittava tieto onkin saatavilla todella kätevästi Saldo rahoittajan sivuilta.

Rahoituksen etsiä voikin tutustua tietoihin kaikessa rauhassa vaikkapa omalla kotisohvallaan ja valita itselleen parhaimman vaihtoehdon. Saldo rahoittaja on täysin suomalainen yritys ja ensisijaisesti juuri siis suomalaisille asiakkaille suunnattu. Saldo.com on osa suomalaista Tact Finance Oyj;ta joka onkin palvellut asiakkaitaan erilaisissa rahoitustarpeissa jo yli kymmenen vuoden ajan.

Saldo.com tarjoaa myös kätevän asiakaspalvelun, joka auttaa lainanhakijaa asiassa kuin asiassa ja yhteyttä siihen voi ottaa joko puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Saldo mobiili

Lainan edellytykset

Itse lainan hakeminen Saldo.com:ilta tapahtuu hyvin helposti sivuilta löytyvän lainahakemuksen avulla. Lainahakemuksen voi täyttää ympäri vuorokauden ja lähettää sen sitten lainapalveluun. Lainapäätös on saatavilla aina todella nopeasti ja lainoille ei tarvita vakuuksia… eikä edes tulotositteita.

Saldo.com:in lainat ja luotot ovat haettavissa kaikille sellaisille henkilöille jotka ovat täysi-ikäisiä sekä oikeustoimikelpoisia ja lainan hakijalla täytyy myös olla luottotiedot kunnossa. Lainanhakijan täytyy myös asua vakituisesti Suomessa.

Lainan hakemiseen tarvitaan myös toimiva suomalainen matkapuhelinliittymä, sekä jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset. Kun nämä asiat on hoidettu, lainahakemuksen voi siis kätevästi täyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa netissä ja lähettää sen. Päätös tulee lainanhakijalle tuossa tuokiossa eli helppoa kuin mikä!

Lainan hakeminen

Saldo.com rahoituksen hakeminen on todella helppoa ja nopeaa. Kaikki kyseisen yrityksen luotot ja lainat ovat vakuudettomia ja lainapäätös on myös todella nopeasti saatavilla.

Jokaiselle asiakkaalle laaditaan yksilöllinen lainatarjous sekä maksuohjelma ja Saldo.com pystyy myös tarjoamaan yhdet markkinoiden edullisimmista hinnoista.

Näin haet helposti pikalainaa itsellesi:

  1. Siirry tästä Saldo.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi saman päivän aikana

Kysymyksiä ja vastauksia Saldosta

Mitä lainamuotoja Saldo tarjoaa?

Saldo tarjoaa suomalaisille kuluttajille helposti haettavia ja nopeasti saatavilla olevia pienlainoja. Niitä ovat Saldolaina (1 000 – 10 000 euroa) ja Saldolimiitti (500 – 2 000 euroa).

Tarjoaako Saldo myös yrityslainaa?

Saldo ei tarjoa yrityslainoja, vaan on keskittynyt tarjoamaan yksityishenkilöille suunnattuja edullisia lainatuotteita.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

18 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Saldo lainasivuston kautta lainaa voivat hakea myös sellaiset henkilöt joilla ei ole vakituista työpaikkaa.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Ei kannata hätääntyä jos laskun maksu on unohtunut, vaan ottaa yhteyttä Saldon asiakastukeen, joko puhelimen (010 219 5500), sähköpostin (asiakaspalvelu@saldo.com) tai live chatin välityksellä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Lainaa voi myös hakea sekä tabletilla kuin myös mobiililaitteella.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Yleensä Saldo pystyy toimittamaan lainarahat lainanhakijan tilille saman päivän aikana. Kannattaa kuitenkin tehdä lainahakemus aikavälille 07.00 – 23.00, ainakin siinä tapauksessa jos lainarahoilla on kiire.

Saldo logo
Lainaa 500 € - 10 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö