SAS Eurobonus Mastercard

SAS Eurobonus World Mastercard on niin sanottu lentopisteluottokortti, jonka myöntää ruotsalainen SEB, eli Scandinavia Enskilda Banken. Kyseessä on siis luottokortti, joka tarkoittaa sitä tällä kyseisellä kortilla ostoksia voi tehdä vain ja ainoastaan credit puolelta. Kortti onkin tarkoitettu ensisijaisesti SAS lentoyhtiön pisteiden keräämiseen, mutta toki myös ostosten tekemiseen. Luonnollisesti kortin mukana tulee myös erilaisia etuja kortinhaltijalle, joista kerromme myös hieman enemmän.

Kuka voi hakea SAS Eurobonus World Mastercard luottokorttia?

SAS Eurobonus World Mastercard
SAS Eurobonus Mastercard luottokorttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat 19-vuotiaita ja heillä on vähintään 20 000 euron vuositulot. Kyseinen kortti soveltuu todella upeasti sellaisille henkilöille jotka matkustelevat paljon, sillä kuten mainittua kyseessä on niin sanottu lentopisteluottokortti. Luonnollisesti tästä syystä siihen on myös liitetty matkavakuutus. Itse kortin hakuprosessi on todella helppo, sillä se tapahtuu helposti netissä sähköisesti ja luottopäätöskin on saatavilla välittömästi. Korttia voivat hakea sekä yksityishenkilöt kuin yrityksetkin.

SAS lentopisteluottokortilla upeita etuja

Kyseiseen luottokorttiin on myös saatavilla todella mukavasti erilaisia upeita etuja, kuten esimerkiksi matkavakuutus, erilaiset hotelliedut, autovuokraus edut, sekä tämän lisäksi Eurobonus palkinto-ohjelma, jossa jokaista käytettyä euroa kohden kortinhaltija kerryttää itselleen yhden pisteen. Korttiin liitetty matkavakuutus on Eurooppalainen Oy vakuutusyhtiön myöntämä ja se on voimassa ulkomaanmatkoilla, jotka on kokonaisuudessaan maksettu kyseistä korttia käyttäen.

Eurobonus palkinto-ohjelmassa kerätyt pisteet taas voi niin halutessaan käyttää vaikkapa yhteistyökumppaneiden tuotteisiin, kuten lentoihin, hotelleihin tai autonvuokraukseen. Niillä voi myös niin halutessaan ostaa erilaisia tuotteita SAS:in omasta Eurobonus Shop-kaupasta.
Korttiin voi saada jopa 8 000 euron luottorajan ja Eurobonus Kulta ja Timanttijäsenet saavat kortin ilman vuosimaksua.

Kysymyksiä ja vastauksia

Kenelle SAS luottokortti soveltuu?

Tämä kyseinen lentopisteluottokortti soveltuu todella upeasti kaikille sellaisille henkilöille jotka matkustelevat paljon, sillä se tuo todella ainutlaatuisen upeita etuja tullessaan.

Miten voin saada itselleni SAS lentopisteluottokortin?

Kyseisen kortin hakuprosessi on helppo sillä kaikki tapahtuu helposti ja nopeasti sähköisesti suoraan netissä.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin hakea kyseistä luottokorttia itselleni?

19 vuotta.

Miten nopeasti saan luottopäätöksen?

Luottopäätös on saatavilla välittömästi korttihakemuksen jättämisen jälkeen. Kortti saapuu postitse noin viikossa.

Missä voin käyttää SAS Eurobonus World Mastercard luottokorttia?

Kyseistä korttia voi käyttää sekä lentojen varaamiseen kuin myös ostosten tekemiseenkin maailmanlaajuisesti.

Lue lisää ja hanki itsellesi SAS Eurobonus Mastercard tästä
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö