Scandic Friends Mastercard

Scandic Hotelseilla on nyt myös oma Mastercard tarjolla kanta-asiakkailleen. Kyseessä on Scandic Friends Mastercard luottokortti, joka on jo nyt haettavissa Ruotsissa. Tämä kyseinen kortti tulee suomalaisille kuluttajille käyttöön vuoden 2019 aikana ja sen on luvattu tuovan mukanaan useita upeita etuja. Kyseinen kortti tulee palvelemaan ainakin hotelliyöpyjiä upeasti, sillä se on ensisijaisesti suunniteltu juuri ahkerien hotelliyöpyjien tarpeita ajatellen. Toki sillä voi myös tehdä ostoksia ja saada niille mukavasti maksuaikaa.
Scandic Friends luottokortti

Scandic Friends Mastercard luottokortti – tervetuliaisbonus sisältää 10 000 pistettä

Scandic Friends Mastercard luottokortti on siis osa Scandic Friends kanta-asiakasohjelmaa ja kyseisen kortin myötä jäsenien onkin esimerkiksi entistä helpompi ansaita itselleen pisteitä, sekä nostaa omaa jäsentasoaan. Korttiin onkin liitetty mukava tervetuliaisbonus, joka sisältää upeat 10 000 Scandic Friends pistettä. Luonnollisesti korttia käyttämällä, voi myös ansaita itselleen lisää pisteitä jatkuvasti. Pisteet kertyvät myös monista yhteistyökumppaneiden kampanjoista.

Kortin ominaisuuksiin kuuluu kätevä matkavakuutus, joka kattaa myös matkan peruuntumisen. Kyseiseen korttiin on myös mahdollista saada rinnakkaiskortteja perheenjäsenille ja jokainen rinnakkaiskortti sisältää 2 000 peruspistettä, niin sanottuna aloitusbonuksena. Kerätyt pisteet voi käyttää esimerkiksi hotelliyöpymisiin, erilaisiin tuotteisiin tai palveluihin Scandicin yhteistyökumppaneilta.

Scandicin oman luottokortin avulla keräät pisteitä entistä helpommin

Koska kortti sisältää tervetuliaisbonuksena jo mukavan määrän pisteitä tarkoittaa se sitä, että Scandicin oman luottokortin avulla keräät pisteitä entistä helpommin. Jäsenet pääsevät siis toisin sanoen entistä helpommin nousemaan seuraavalle tasolle jäsenohjelmassa ja nauttimaan sen tuomista upeista eduista. Korotonta maksuaikaa ostoksille kyseinen kortti mahdollistaa jopa mahtavat 45 vuorokautta. Kortti on saatavissa 18-vuotiaille, joilla on puhtaat luottotiedot.

Koska kyseinen luottokortti saapuu Suomen markkinoille jossain vaiheessa tänä vuonna, niin vielä emme ole ihan varmoja siitä että minkälainen luottoraja siihen asetetaan. Pikkulinnut ovat kuitenkin kertoneet, että mitä luultavimmin se tulee olemaan 500 – 10 000 euroa. Jäämme siis odottelemaan kortin saapumista ja päivitämme tietomme heti kun saamme lisää informaatioita. Kyseinen kortti tullaan ottamaan varmasti innolla vastaan, sillä paitsi että se tosiaan sisältää mukavan määrän etuja, niin tämän lisäksi se on myös mitä parhain shoppailukaveri.

Lue lisää ja hanki itsellesi Scandic Friends Mastercard tästä
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö