St1 Visa

St1 Visa luottokortti on kätevä ja helposti haettava luottokortti, joka soveltuu erinomaisesti paljon autoilevalle henkilölle. St1 Visa-luottokortti nimittäin mahdollistaa jopa 2% alennuksen, jokaista tankattua litraa kohden, sekä Shell kuin myös St1 huoltoasemilta. Muita huoltoasemilta kortin haltija voi saada 0,5% alennusta per polttoaine litra. Tämän lisäksi St1 Visaan kuuluu myös Autoilijan Tapaturmavakuutus, joka onkin hyvä olla, jos autoilukilometrejä kerääntyy vuoden aikana runsaasti.
ST1 Visa - kortti

Maailmanlaajuisesti toimiva luottokortti Ikano Bankilta

Kyseinen luottokortti on ruotsalaisen Ikano Bankin tuote ja kaiken kaikkiaan sitä voi käyttää jopa yli 30 miljoonassa ostopaikasta maailmanlaajuisesti. Korotonta maksuaikaa St1 Visa mahdollistaa ostoksille hulppeat 40 päivää. Myös kortin kulut ovat varsin kohtuullisia, sillä esimerkiksi kuukausittainen tilinhoitomaksu on vain 3,5 euroa. Tämä siis siinä tapauksessa, jos kortilla on sillä hetkellä korollista luottoa. Jos taas kortilla on pelkästään maksutapahtumia, peritään tilinhoitomaksua kuukaudessa 2,5 euroa. St1 Visa luottokorttiin ei kuitenkaan ole liitetty minkäänlaista avausmaksua tai vuosimaksua.

Joustava luottoraja sekä helppo hakuprosessi

Luottorajaa kyseiselle luottokortille voi saada 500 – 5 000 euroa ja kortinhaltija voi kätevästi ja seurata sekä hallinnoida omia ostoksiaan Oma Tili-palvelussa. Kortin hakeminen on äärimmäisen nopea ja helppo prosessi, sillä kaikki tapahtuu helposti verkkohakemuksella. Luottopäätös on saatavilla heti välittömästi ja jos on myönteinen, niin kortti saapuu kortinhakijalle noin viikon kuluessa.

Edellä mainittujen etujen lisäksi St1 Visa luottokortti sisältää myös muita hyviä tarjouksia useilta yhteistyökumppaneita. Yhteistyökumppaneita ovat esimerkiksi Viking Line, Euromaster, Vakuutusyhtiö ACE, sekä monet ruoka-, kodinkone- ja sisustusliikkeet. Tämän lisäksi etuja on saatavilla myös lukuisista vapaa-ajan toiminnoista, sekä joistakin tietyistä matkoista.

St1 Visa turvaa korttiostokset myös netissä asioidessa

St1 Visa luottokortti on myös todella turvallinen, sillä se käyttää 3D Secure-toimintoa, jonka ansiosta korttiasiakkaiden oikeastaan mahdoton joutua petoksen uhriksi ostoksia netissä tehdessään. Niin halutessaan kortinhaltija voi myös hakea luottokorttiinsa luottorajan korotusta, joka tapahtuu siihen tarkoitetun lomakkeen välityksellä. Liitteeksi lomakkeeseen täytyy muistaa lisätä myös kopio omasta palkkalaskelmasta tai eläkkeensaajan maksuilmoitus.

Kuka voi hakea St1 Visa luottokorttia?

St1 Visa luottokorttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja he ovat hoitaneet raha-asiansa asianmukaisesti, eli heillä on niin sanotusti puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi henkilöllä tulee olla pysyvä osoite suomessa tai Suomen kansalaisuus.

St1 Visa luottokortti on siis todella hyvä valinta henkilölle, joka autoilee paljon ja tarvitsee luottokortin, joka on edullinen ja toimii maailmanlaajuisesti. Muita paljon autoileville hyvin sopivia luottokortteja ovat esimerkiksi sellaiset kuin St1 Mastercard, St1 Yrityskortti, sekä St1 D – kortti.

Pähkinänkuoressa St1 Visa luottokortin edut:

  • Sekä St1- ja Shell huoltoasemilta kaikista ostoksista etua mahtavat 2 %. Tämä alennus sisältää sekä polttoaineet, auton pesupalvelut sekä ruokailut kyseisten yritysten ravintoissa.
  • Myös muita hyviä tarjouksia eri yhteistyökumppaneilta, esimerkiksi Viking Line ja Euromaster.
  • Jopa mahtavat 40 vuorokautta korotonta maksuaikaa.
  • Korttiin ei sisälly lainkaan avaus- tai vuosimaksuja.
Lue lisää ja hanki itsellesi St1 Visa tästä
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö